Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Dragii mei m-ai întâi vreau să multumesc clienților care mau vizitat astăzi,mă găsiți in Galați până joi,apoi urmează Iași 💋💋💋

post-268677-0-32975600-1554752704_thumb.jpg

Postat

Salut tuturor am întâlnit o pe Lory după o lungă așteptare urmarindui postările și evoluția, eram foarte nerăbdător să o cunosc.Am ajuns la ea locație centrală mi.a deschis ușa o tipă înaltă blonda, cu un corp super sexy, o talie de viespe niste buze cărnoase și un fundulet super sexy.Am stat puțin de vorbă dupa am intrat în dus ,la ieșire Lory mă aștepta întinsă în pat super excitata atingandu-si sânii și ușor gemând . M-am întins în pat a început ușor să mă sărute dupa a trecut direct la oral , un oral adânc și umed de îmi tremurau picioarele, foarte atenta la zonele sensibile , după am trecut la acțiune , luată direct umeri craci sa îi vad chipul frumos și să mă joc cu sânii perfecți, băgat și finalizat 🙈 super stramta și super feminina , nu cred că i.ar sta bine in postura de activa . Per total o experiență de neuitat recomand cu încredere . Te pup Lory și te m-ai aștept la Galați . Nota 10+

• Like 2
Postat

Salut tuturor am întâlnit o pe Lory după o lungă așteptare urmarindui postările și evoluția, eram foarte nerăbdător să o cunosc.Am ajuns la ea locație centrală mi.a deschis ușa o tipă înaltă blonda, cu un corp super sexy, o talie de viespe niste buze cărnoase și un fundulet super sexy.Am stat puțin de vorbă dupa am intrat în dus ,la ieșire Lory mă aștepta întinsă în pat super excitata atingandu-si sânii și ușor gemând . M-am întins în pat a început ușor să mă sărute dupa a trecut direct la oral , un oral adânc și umed de îmi tremurau picioarele, foarte atenta la zonele sensibile , după am trecut la acțiune , luată direct umeri craci sa îi vad chipul frumos și să mă joc cu sânii perfecți, băgat și finalizat 🙈 super stramta și super feminina , nu cred că i.ar sta bine in postura de activa . Per total o experiență de neuitat recomand cu încredere . Te pup Lory și te m-ai aștept la Galați . Nota 10+

Mulțumesc frumos pentru vizită și apreciere, te PUP cu drag 💋
Postat

Iubiței mei,in seara asta sunt in București de mâine sunt in Timișoara,va pup💋😘

• Telefon: 0720307091
  • Oras:timisoara
Postat

te asterpt cu drag la timisoara :atm  :gifs_ojos

• Like 1
Postat

Cat timp stai in timișoara?

eu stau de obicei puțin, 3,4 zile maxim.💋
Postat

ai aj la timisoara!?? vreau sa te vad. mi e dor de buzele tale :inlovee

Postat

ai aj la timisoara!?? vreau sa te vad. mi e dor de buzele tale :inlovee

Hihi te pup Dănuț, diseară ajung in Tm și mi-e mie dor de tine 💋💋💋
Postat

lore ai omis ca ajungi si in pitesti,dar nu ai mai ajuns,sau daca ai ajuns ai stat doar cateva ore.

am fost in pitești de două ori iubitei, voi m-ai reveni în curând 🤗💋💋💋
Postat

Mai multe poze, filmulete, live-uri găsiți pe pagina mea de Instagram Lore.lorens .

post-268677-0-03863900-1555007220_thumb.jpg

post-268677-0-75439500-1555007290_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Hai la clujâ¤

lasă-mă să respir puțin 😂😂😂😘🙈

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...