robinho_20 Reputație: 2 Postat Iulie 31, 2018 Oras:alba iulia Oras:alba iulia Postat Iulie 31, 2018 Pe la cluj ai de gand in timplul apropiat? Pup
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Pe la cluj ai de gand in timplul apropiat? Pup haha cred ca mă dorește tot clujul la câte mesaje si telefoane primesc de la cluj ...nustiu bubu va anunț eu ,pup 😋ðŸ˜ðŸ¤©â¤
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Va pupă CHIVU 😂de curînd in cluj 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😚😚😚⤠1
lucky75 Reputație: 144 Postat Iulie 31, 2018 Postat Iulie 31, 2018 Pai haide la Cluj, ca si eu te vreau ;)
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Pai haide la Cluj, ca si eu te vreau ;) pooop 🤩
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Cine poate oase roade,cine nu nici carne moale.🤣🤣🤣🤣🤣
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 Cine poate oase roade,cine nu nici carne moale.🤣🤣🤣🤣🤣 2
lorenlory Reputație: 1184 Postat Iulie 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 31, 2018 superba ca întotdeauna mersi scumpi
justmesb Reputație: 32 Postat Iulie 31, 2018 Postat Iulie 31, 2018 Baby,la Sibiu te așteptam 😊😘 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Baby,la Sibiu te așteptam 😊😘 mersi baby, majoritatea din sibiu veneau cînd eram la Brașov, dar poate ajung si in sibiu te pup dulce â¤ðŸ‘„👄👄👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 la iasi nu mai vii ?? voi veni si in iași cu siguranță â¤ðŸ˜˜
memo7gy Reputație: 2 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Stăteam zilel trecute și mă plicitiseam . Și ce mi-am zis , hai sa mai schim și eu registrul cu o Trans .Sunat , stabilit întâlnire cu o ora înainte , și m-am prezentat .Undeva pe lângă casa de pensii , Locatie ok , se poate parca in zonă.Sunat la ușă, apariție Superbă , exact ca in poze...poze reale.Frumoasă, ochi frumoși , buze sexi, sâni tari frumoși ,corp subțirel, funduleț obraznic și un penis frumușel undeva in jur de 17 cm, și cu erecție .O prezență foarte agreabilă discuții plăcute , foarte mișto persoana .Apartament ok, curat , baia ok .A început cu un oral umed , finuț , și cu încercări bune de deppthroat , avut grijă și de împrejurimi cu lins ouțele... ce mai, se pricepe ...bun oralul .După care luat-o capra la un anal .Foarte bună , strâmtă, se mișcă bine și geme plăcut după care sa pus ea pe mine și m-a transpirat până am finalizat in Căciulița .Vă Recomand cu mare plăcere..Chiar merită...este printre, cele mai bune prezențe in aceasta branșă, alături de Alexandra .Și de revenit pentru oral și anal ... 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Stăteam zilel trecute și mă plicitiseam . Și ce mi-am zis , hai sa mai schim și eu registrul cu o Trans .Sunat , stabilit întâlnire cu o ora înainte , și m-am prezentat .Undeva pe lângă casa de pensii , Locatie ok , se poate parca in zonă.Sunat la ușă, apariție Superbă , exact ca in poze...poze reale.Frumoasă, ochi frumoși , buze sexi, sâni tari frumoși ,corp subțirel, funduleț obraznic și un penis frumușel undeva in jur de 17 cm, și cu erecție .O prezență foarte agreabilă discuții plăcute , foarte mișto persoana .Apartament ok, curat , baia ok .A început cu un oral umed , finuț , și cu încercări bune de deppthroat , avut grijă și de împrejurimi cu lins ouțele... ce mai, se pricepe ...bun oralul .După care luat-o capra la un anal .Foarte bună , strâmtă, se mișcă bine și geme plăcut după care sa pus ea pe mine și m-a transpirat până am finalizat in Căciulița .Vă Recomand cu mare plăcere..Chiar merită...este printre, cele mai bune prezențe in aceasta branșă, alături de Alexandra .Și de revenit pentru oral și anal ... HEY SCUMPI MERSI MULT 🤣🤣🤣🤣 TE AȘTEPT CU MARE DRAG, NU-MI AMINTESC CINE EȘTI, DAR SÄ‚ ȘTII CÄ‚ TE ADOR, ȘI NU MÄ‚ COMPARA CU ALTELE CÄ‚ TU ȘTII CA SUNT UNICATA 😃😃😃😃â¤ðŸ˜‚😂😂😎â¤â¤â¤â¤â¤â¤ðŸ‘„👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Va pup dragilor revin după ora 16.30 am o deplasare la hotel va pooop😋ðŸ˜ðŸ¤© 2
bazt Reputație: 189 Postat August 1, 2018 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat August 1, 2018 Cand o sa ne faci o surpriza si o sa vi si prin Sibiu!?
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Cand o sa ne faci o surpriza si o sa vi si prin Sibiu!? hmmm bby sa știi că sunt o surpriză plăcută🤗, însă cînd voi veni în sibiu nustiu sar putea sa aveți o surpriză ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ‘„
iscodescu Reputație: 59 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Instagram baby ?
iscodescu Reputație: 59 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Am gasit numai este nevoie 😘 mersi
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Am gasit numai este nevoie 😘 mersi haha albinoi mic ðŸðŸ‘„👄👄👄👄
victorator Reputație: 9 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Cine poate oase roade,cine nu nici carne moale.E si aia un fel de pula, daar mai mica..
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 E si aia un fel de pula, daar mai mica.. mică nu cred chiar fr bună și drăguță si grosuța,o ador plus ca e 🌠uni client fidel ðŸ˜ðŸ˜›ðŸ‘„
justmesb Reputație: 32 Postat August 1, 2018 Postat August 1, 2018 Vezi bby ..suntem doritori in Sibiu...;)
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 1, 2018 Vezi bby ..suntem doritori in Sibiu...;) da scumpi știu, am doritori peste tot 😂😂😂ðŸ˜ðŸ‘„👄👄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum