lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 6, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 6, 2019 🙃🤩🤩🤩in 8 ore ,bravoo Andy Popescu 😘😘😘 asta asta înseamnă sa fii o DIVA😂😂😂🙈🥂 1
madmax123 Reputație: 350 Postat Iulie 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 7, 2019 Lore te iubim 1
pandispan Reputație: 16 Postat Iulie 7, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 7, 2019 Parca esti alta fata în videoclip, mult mai fina si feminină!!! Bravo Lory si succes, ne vedem curand sper☺️ 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 7, 2019 Va Pup dulce, o duminică plăcută 😘💋💋💋👌💎 fără număr pentru Loredana Mondiala 😂😂😂😂😂😂😂 3
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 7, 2019 Ne-am revăzut după 1 an de zile, cu cel mai mișto client din Canada, o seara de neuitat💋💋💋🥂 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 7, 2019 Ne-am revăzut după 1 an de zile, cu cel mai mișto client din Canada, o seara de neuitat💋💋💋🥂 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 7, 2019 5 ore de relaxxxx pentru o Diva 💋💋💋😂👌🙈💄🥂 3
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 7, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 7, 2019 🥂💎ðŸ¸ðŸ’‹ 1
skoda1234 Reputație: 217 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Hai hui Disponibila Oras:Hai hui Disponibila Postat Iulie 8, 2019 Salutare.Am avut si eu placerea si norocul sa petrec cateva momente alaturi de Lore.Am vrut sa experimentez ceva nou si sa-mi satisfac cateva fantezii. Lore este o femeie frumoasa, inalta, sexi, draguta si foarte comunicativa.I-am spus ca este pt prima data cand fac asa ceva si mi-a spus sa stau linistit ca ma va face ea sa ma simt bine. M-a poftit in dormitor, m-a asezat pe pat si a inceput sa se miste lasciv in fata mea, apoi a inceput sa-mi faca un oral de vis(cel mai bun pe care l-am avut vreodata), dupa care am rugat-o sa trecem la un LOT.M-a intrebat daca poate sa-si dea chiloteii jos, sa nu ma simt inhibat, i-am raspus ca da, a pus prezervativul si a inceput nebunia. A inceput sa se joace, sa pompeze in timp ce eu ma uitam la cocoselul ei care era erect si juca in timp ce ea era peste mine, am schimbat pozitia si am trecut la ea pe burta si eu peste ea(pozitia ei favorita), am inceput sa-i penetrez funduletul, ea gemea de placere si spunea ca-i place mult sa se futa, nu am rezistat mult si am terminat in prezervativ, am mai stat cateva momente peste ea in timp ce ne sarutam(foarte excitant).Lore este o femeie care stie sa te dezmierde( chiar daca esti incepator), m-am simtit foarte bine in compania ei si daca vrei sa experimtezi ceva inedit o recomand cu caldura.Multumesc Lore si sper ca vei reveni curand in ardeal si sa ne revedemSpor la futut... 2
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 8, 2019 Salutare.Am avut si eu placerea si norocul sa petrec cateva momente alaturi de Lore.Am vrut sa experimentez ceva nou si sa-mi satisfac cateva fantezii. Lore este o femeie frumoasa, inalta, sexi, draguta si foarte comunicativa.I-am spus ca este pt prima data cand fac asa ceva si mi-a spus sa stau linistit ca ma va face ea sa ma simt bine. M-a poftit in dormitor, m-a asezat pe pat si a inceput sa se miste lasciv in fata mea, apoi a inceput sa-mi faca un oral de vis(cel mai bun pe care l-am avut vreodata), dupa care am rugat-o sa trecem la un LOT.M-a intrebat daca poate sa-si dea chiloteii jos, sa nu ma simt inhibat, i-am raspus ca da, a pus prezervativul si a inceput nebunia. A inceput sa se joace, sa pompeze in timp ce eu ma uitam la cocoselul ei care era erect si juca in timp ce ea era peste mine, am schimbat pozitia si am trecut la ea pe burta si eu peste ea(pozitia ei favorita), am inceput sa-i penetrez funduletul, ea gemea de placere si spunea ca-i place mult sa se futa, nu am rezistat mult si am terminat in prezervativ, am mai stat cateva momente peste ea in timp ce ne sarutam(foarte excitant).Lore este o femeie care stie sa te dezmierde( chiar daca esti incepator), m-am simtit foarte bine in compania ei si daca vrei sa experimtezi ceva inedit o recomand cu caldura.Multumesc Lore si sper ca vei reveni curand in ardeal si sa ne revedemSpor la futut... mulțumesc frumos iubiței, te pup și sigur voi ajunge și in ardeal 💋💋💋 românia este a mea😂👌💎💋💋
madmax123 Reputație: 350 Postat Iulie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 8, 2019 bravo baby 140.000 de vizualizari 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 8, 2019 bravo baby 140.000 de vizualizari haha,deja sunt recunoscută și mai mult,ma salută în trafic,app urmează ceva si mai tare Loredana e emblema cum mi sa m-ai spus 😂😂😂😂🤩💋
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 8, 2019 Mulțumesc Andy Popescu 💋💋💋 Mulțumesc dragilor pentru mesajele frumoase, surprizele continuă 👌🥰💎 va pupă LOREDANA
alexamar Reputație: 1 Postat Iulie 8, 2019 Postat Iulie 8, 2019 Buna loreEsti an bucuresti ?Maine as dori sa trec pe la tine
elsabagaboanta Reputație: 4 Postat Iulie 8, 2019 Postat Iulie 8, 2019 Am fost la Lory putin mai devreme, arata minunat si se comporta extraordinar de frumos. In ciuda "micilor incidente" neprevazute de la final mi-a dat dovadă de un caracter de nota 10, multumesc din suflet si sper sa mai revin pe viitor si sa iasa asa cum ne dorim! ðŸ˜ðŸ˜
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 9, 2019 Am fost la Lory putin mai devreme, arata minunat si se comporta extraordinar de frumos. In ciuda "micilor incidente" neprevazute de la final mi-a dat dovadă de un caracter de nota 10, multumesc din suflet si sper sa mai revin pe viitor si sa iasa asa cum ne dorim! ðŸ˜ðŸ˜ Hey bebe mi-am amintit de tine se m-ai întâmplă la a 2 finalizare sa nu poți finaliza, te m-ai aștept cu drag și data viitoare, i love you💋💋💋
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 9, 2019 Salutare.Am avut si eu placerea si norocul sa petrec cateva momente alaturi de Lore.Am vrut sa experimentez ceva nou si sa-mi satisfac cateva fantezii. Lore este o femeie frumoasa, inalta, sexi, draguta si foarte comunicativa.I-am spus ca este pt prima data cand fac asa ceva si mi-a spus sa stau linistit ca ma va face ea sa ma simt bine. M-a poftit in dormitor, m-a asezat pe pat si a inceput sa se miste lasciv in fata mea, apoi a inceput sa-mi faca un oral de vis(cel mai bun pe care l-am avut vreodata), dupa care am rugat-o sa trecem la un LOT.M-a intrebat daca poate sa-si dea chiloteii jos, sa nu ma simt inhibat, i-am raspus ca da, a pus prezervativul si a inceput nebunia. A inceput sa se joace, sa pompeze in timp ce eu ma uitam la cocoselul ei care era erect si juca in timp ce ea era peste mine, am schimbat pozitia si am trecut la ea pe burta si eu peste ea(pozitia ei favorita), am inceput sa-i penetrez funduletul, ea gemea de placere si spunea ca-i place mult sa se futa, nu am rezistat mult si am terminat in prezervativ, am mai stat cateva momente peste ea in timp ce ne sarutam(foarte excitant).Lore este o femeie care stie sa te dezmierde( chiar daca esti incepator), m-am simtit foarte bine in compania ei si daca vrei sa experimtezi ceva inedit o recomand cu caldura.Multumesc Lore si sper ca vei reveni curand in ardeal si sa ne revedemSpor la futut... 💋💋💋💋â¤ðŸ¤© 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 9, 2019 Dragii mei va aștept pe Instagramul meu Lore_lorens pentru m-ai multe mesaje👌💋🤩 App mâine seară ne vedem la Antena 1 va pupă LOREDANA 💋💋💋💋
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 9, 2019 Aproape 200.000de vizualizări suntem in topul 27 cele mai vizonat clip de pe youtube și 13.000 de like-uri 1.400 de comentarii 💋â¤va iubesc
madmax123 Reputație: 350 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Aproape 200.000de vizualizări suntem in topul 27 cele mai vizonat clip de pe youtube și 13.000 de like-uri 1.400 de comentarii ❤va iubescsi noi te iubim Loredana Mondiala ! 1
madmax123 Reputație: 350 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 9, 2019 Dragii mei va aștept pe Instagramul meu Lore_lorens pentru m-ai multe mesaje App mâine seară ne vedem la Antena 1 va pupă LOREDANA multumim te informatieo sa urmarim 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Iulie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Iulie 9, 2019 Va pupă Blondina 🤩â¤ðŸ’‹ðŸ’Ž 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum