Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

Sa înceapă distracția 😂😂😂😂app ne vedeam mâine la 16.00 la Antena 1,acces direct 💋💋💋🤩

post-292333-0-69402100-1562711376_thumb.jpg

post-292333-0-67111600-1562711399_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Suntem gata de filmare,va așteptăm la 17 pe antena 1🤩💋💋💎

post-292333-0-50320900-1562753914_thumb.jpg

post-292333-0-40189800-1562753923_thumb.jpg

• Like 1
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Buna, esti cumva prin constanta? :) daca da, ai un pm de la mine, daca nu, ai un pm de la mine :)))))

• Like 1
Postat

Buna, esti cumva prin constanta? :) daca da, ai un pm de la mine, daca nu, ai un pm de la mine :)))))

tu ești?😂🤩💋

post-292333-0-91492900-1562757514_thumb.jpg

• Membru Premium
Postat

tu ești?

da..nu era nevoie sa postezi discutia asta public :(
  • Like 2
Postat

da..nu era nevoie sa postezi discutia asta public :(

sunt persoană publică și îmi place publicul 😂😂😂🤩 te aștept pe whatsapp, app nu uita sa dai pe Antena 1💋💋🥰
  • Like 1
Postat

Talibane bine ca nu ai pus tot numarul de telefon!! Ca ai fi devenit si tu persoana publica!! Totusi mai ai o sansa daca Lore va pune poze de la intalnirea voastra!!

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

sunt persoană publică și îmi place publicul te aștept pe whatsapp, app nu uita sa dai pe Antena 1

Tu esti publica dar uni din noi nu isi doresc sa fie publici :) sper sa rezolvam problema cat de curand, in pat :)

Vizitator picard91
Reputație: 0
Postat

Am vazut emisiunea (cred ca singurul motiv sa ma uit la Antena 1, nu m-am mai uitat la A1 de vreo 8 ani =)) ), dom' doctor Bebe Mihaescu aiurit ca intotdeauna =)) . Ma bucur ca ai decis sa te mai gandesti daca faci si ultimul pas al operatiei de schimbare de sex, eu zic sa nu te grabesti, cum a spus si domnisoara prezentatoare esti tanara, ai toata viata inainte si poti sa o faci si mai tarziu (spre exemplu Joanna Jet, o actrita transex bine cunoscuta are 58 de ani in prezent, a fost barbat pana pe la 50 de ani dupa care a inceput tranzitia si e doar bottom, adica activa, si are si ditamai "ciomagu", e dominatoare =)) ) Te pup !

E posibil sa mai dai prin Galati anul asta ? :)

• Like 1
Postat

Am vazut emisiunea (cred ca singurul motiv sa ma uit la Antena 1, nu m-am mai uitat la A1 de vreo 8 ani =)) ), dom' doctor Bebe Mihaescu aiurit ca intotdeauna =)) . Ma bucur ca ai decis sa te mai gandesti daca faci si ultimul pas al operatiei de schimbare de sex, eu zic sa nu te grabesti, cum a spus si domnisoara prezentatoare esti tanara, ai toata viata inainte si poti sa o faci si mai tarziu (spre exemplu Joanna Jet, o actrita transex bine cunoscuta are 58 de ani in prezent, a fost barbat pana pe la 50 de ani dupa care a inceput tranzitia si e doar bottom, adica activa, si are si ditamai "ciomagu", e dominatoare =)) ) Te pup !

E posibil sa mai dai prin Galati anul asta ? :)

mulțumesc frumos, m-am simțit extraordinar de bine in platou acces direct,am fost fr naturală, după cum ai vazut am avut fr multă apreciiere, te pup și sper sa ne vedem in curând 💋💋💋â¤

post-292333-0-36287200-1562773093_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Dragii mei va pup ne vedem diseară la Cristi Brancu💋💋💋agenția Vip💋💋💋

Postat

Dragii mei va pup ne vedem diseară la Cristi Brancu💋💋💋agenția Vip💋💋💋

post-292333-0-09488400-1562775076_thumb.jpg

Postat

Dragilor ne vedeam la agenția Vip,antena stars💋💋💋😘

post-292333-0-12028600-1562791780_thumb.jpg

post-292333-0-37785200-1562791788_thumb.jpg

• Like 1
Postat

🤣🤣🤣🤣🤣 Usor usor deveniți toti persoane publice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

post-297204-0-71450400-1562809194_thumb.jpg

• Like 1
Postat

🤣🤣🤣🤣 A vazut dubai ul in poza 🤣🤣🤣 ultima calatorie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Prostie lvl 99 +... Agramata vai de capu nostru 🤣🤣🤣🤣 ai fost si la CHILURGIE 🤣🤣🤣🤣

post-297204-0-33694100-1562809899_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:OTOPENI .
  • Oras:OTOPENI .
Postat

Stefan03 . cum poți spune așa. Ceva de o divă ? Care ea nu folosește Photoshop sau aplicații , faza tare că ea e naturală :)))))

Postat

A futut o pe dancila 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ingrozitor asa ceva 🤣🤣🤣🤣🤣 sa te faci de râs intr un mare stil 🤣🤣🤣🤣🤣 ea se vede acum cel puțin Marilyon MonHoe 🤣🤣🤣🤣 intr o parte zice ca il cheama lilian si intr o parte ca e secret 🤣🤣🤣🤣 si cu buretii puși pe ea la cur in direct hahahahhah hahahahhah hahahahhah hahahahhah hahahahhah hahahahhah hahahahhah hahahahhah cum sa te duci ma in direct cu chiloti cu bureti push up 🤣🤣🤣🤣🤣😶🤣🤣😶😶🤣🤣🤣🤣🤣😶🤣😶🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Postat

Pana și cei de acasa si au dat seama cât de analfabeta e 🤣🤣🤣🤣 tu te ai dus acolo sa ce? Un bine la comunitate nu ai făcut din contra ðŸ’â€â™€ï¸ o poveste interesanta nu, te ai dus sa iti promovezi profilul de IG in speranța ca vei ajunge INFLUENCERA 🤣🤣 ohh dar tu ești persoana publica dar ce te recomanda? Talent nu ai, haz nu ai ceva interesant de spus nu... Ca tine circuri s au văzut si paravazut înainte sa pleci undeva uita te in oglinda si mai lucreaza la fata aia de barbat ditamai maxilaru ochii aia de om nebun băgați in cap... Iti recomamd o blefaro ðŸ’â€â™€ï¸ daca stii ce e aia 🤣🤣 CHIRULGIE 🤣🤣🤣🤣 dar degeaba CHIRULGIA nu iti da si creier.... Vai și amar 🤣🤣🤣🤣 si ii mai vad pe astia pe aici ce te umfla si te idolatrizeaza 🤣🤣🤣🤣 tu neștiind ca ei te fac sa auzi ce vrei ca sa faci si tu ce vor ei 🤣🤣🤣🤣 atata prostie... Revino ti puțin du te la un control lasa pizda care vrei sa ți o pui printr-un program GRATUIT nu cu jde mii 🤫🤫🤫🤫🤫 nu mai minti lumea da ti jos chiloții cu bureți si cur... Ca esti toată oase si glezne de ronaldo.... ÃŽnainte sa apari la tv trebuie sa fii țiplă ceea ce la tine nu este cazul.... In HD ti se vad toate defectele dacă nu stiai nu esti pe SNAPCHAT stii ce zic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Rămâi o fană... Nereusitaaa rauuu 🤣🤣🤣 Bravo... NU AI STIL.... Cu paru ala jegos in cap defapt ce par ca tu ai 5 cm si aia ca fânu 🤣🤣🤣🤣 o tinuta nu ai avut diva demnitarilor cu pantofi ieftini 🤣🤣🤣🤣 un Valentino cv stii ce zic ca doar ai fost la dubai gentuta chanel de 3k statement... Asa sunt amantele 🤣🤣🤣🤣🤣 tu fake ule stai jos ca esti.... BAU

post-297204-0-45000400-1562818527_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Daca nu înțelegi ceva din comentarii sau este prea mult scris sau sunt cuvinte noi pentru tine... Noi suntem aici sa te ajutam siigurrr ca da sa nu iti fie rușine uite gen 3 k = mii... Fake=fals (cum esti tu) 🤣🤣🤣🤣 #MEGATRON 🔥

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...