Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:OTOPENI .
Postat

Cea mai răsfățată diva, program non stop București ❤

fata daca tot faci party astupa dracu FARFURIA , ca nu poti sti cine te vede pune o bulina ceva pe ea , ca se vede faina la o posta :) asta a fost asa prieteneste sa vezi ca nus asa de a dracu :)))
Postat

@andreeatsdeea: tu mai activezi in tara? Vrem sa te vedem in Iasi.

scuze dar nu e pagina mea aici ... Nu mai activez în țară și nici nu voi mai activa . Doar strict cu oameni care îi cunosc , nu stau mult în țară și când ajung cu treabă personală .
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

fata daca tot faci party astupa dracu FARFURIA , ca nu poti sti cine te vede pune o bulina ceva pe ea , ca se vede faina la o posta :) asta a fost asa prieteneste sa vezi ca nus asa de a dracu :)))

de ce sa acopăr farfuria,nu mă ascund de nimeni și nu mie frică de nimeni sunt fr realistă las lucrurile sa s er vadă așa cum sunt💋
  • Like 1
Postat

de ce sa acopăr farfuria,nu mă ascund de nimeni și nu mie frică de nimeni sunt fr realistă las lucrurile sa s er vadă așa cum sunt

ok tu știi m-ai bine
Postat

Te doare in pula,Lory :))) ai farfuria plină:)))

la ea nu-i vorba de farfurie ci de galeata!! Oricum este de apreciat ca nu se ascunde si face totul pe fata!! Decat vreo mironosita cum sunt unele,ziua Domnite respectabile iar noaptea cu trei pule in gat si nici atat nu-i de ajuns!!
  • Like 2
Postat

Constanta iubiței ,va aștept cu drag zona city 🤗🥰😋💋💋💋💋💋💋

Postat

Instagram Lore_lorens 💋💋💋

post-292333-0-81762500-1563015032_thumb.jpg

post-292333-0-23598800-1563015046_thumb.jpg

Postat

Mulțumesc frumos tuturor pentru mesajele frumoase, va pup💋💋💋

post-292333-0-59063800-1563017466_thumb.jpg

post-292333-0-77769600-1563017472_thumb.jpg

post-292333-0-58236300-1563017520_thumb.jpg

Postat

Lore, stii ce zic, da ? Pupici ! ;)

https://www.poppers-shop.de/shop/images/product_images/popup_images/jungle-juice-gold-label-triple-distilled-big.jpg

hana mam prins, te ADOR 💋💋💋🤩😂👉👌
Postat

Dragilor sunt in Constanța pînă luni,marți începem filmările cu Antena 1,vă aștept și pe voi sa mă urmăriți pe amtena1 o sa va arăt casa mea,dresingul meu,colecția de genți și pantofi, parfumurile etc💋🤗🤗🤗

post-292333-0-02645400-1563026436_thumb.jpg

Postat

😛ðŸ¾

post-292333-0-95476500-1563029740_thumb.jpg

Postat

😛ðŸ¾

luați notițe fetelor 😂😂😂😂🤩💋💋💋

post-292333-0-56884000-1563033765_thumb.jpg

Postat

Uite aici NATURALA . Poze cu telefonul fara nici un program .

Ești fr drăguță Andreea ,însă de când am devenit Vedetă numai la mine pe pagină îți faci reclamă, trebuie să mă plătești scumpa mea😂😂😂😂😂🤗💋
Postat

A revenit Lory la Constanta. Nu m-am putut abtine si am sunat imediat. Am fost primit cum nu se poate mai frumos toata in dantela cum ii sta bine unei dive. Am fost servit cu o cafea si apoi dus. A venit peste mine sub dus si a inceput dezmatul. Oral de nota 20 cum numai ea stie sa faca ,apoi ne-am aruncat in pat si nu m-am putut abtine prea mult si mi-am dat drumul.O mica pauza si am trecut eu la actiune. I-am facut oral si s-a excitat la maxim,motanelul ei s-a facut beton. Am vrut sa o simt in mine si a venit pe la spatele meu si am simtit placerea pe care mi-o doream. Dupa ce am simtit ca a obosit am oprit-o si i-am facut eu oral din nou. Era atat de excitata ca si-a dat drumul imediat. Extaz maxim cum numai la Lory gasesc. Am plecat cu promisionea ca maine voi reveni la ea. Este o diva deosebita si o partenera de sex cum fff rar gasesti.

• Like 1
Postat

Ești fr drăguță Andreea ,însă de când am devenit Vedetă numai la mine pe pagină îți faci reclamă, trebuie să mă plătești scumpa mea

nu e nici o reclama . NU MAI INTENTIONEZ SA LUCREZ IN ROMANIA :) , PENTRU MINE SA INCHEIAT ROMANIA ... CAND VIN DOAR CEI VECHI ATAT AJUNGE ;)
  • Like 1
Postat

A revenit Lory la Constanta. Nu m-am putut abtine si am sunat imediat. Am fost primit cum nu se poate mai frumos toata in dantela cum ii sta bine unei dive. Am fost servit cu o cafea si apoi dus. A venit peste mine sub dus si a inceput dezmatul. Oral de nota 20 cum numai ea stie sa faca ,apoi ne-am aruncat in pat si nu m-am putut abtine prea mult si mi-am dat drumul.O mica pauza si am trecut eu la actiune. I-am facut oral si s-a excitat la maxim,motanelul ei s-a facut beton. Am vrut sa o simt in mine si a venit pe la spatele meu si am simtit placerea pe care mi-o doream. Dupa ce am simtit ca a obosit am oprit-o si i-am facut eu oral din nou. Era atat de excitata ca si-a dat drumul imediat. Extaz maxim cum numai la Lory gasesc. Am plecat cu promisionea ca maine voi reveni la ea. Este o diva deosebita si o partenera de sex cum fff rar gasesti.

hey bebelino,mulțumesc pentru vizita,ești un superb te pup și te m-ai aștept cu drag și mâine, doar ca mâine mă găsești după masă, se aștepta o seară grea la Nuba😂😂😂😂ðŸ¾ðŸ’ŽðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
Postat

Dragilor in seara asta sunt răpită pentru toată noaptea, el. E bossul😂😂😂😂🤩💋

post-292333-0-58987500-1563045095_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Dragilor in seara asta sunt răpită pentru toată noaptea, el. E bossul😂😂😂😂🤩💋

post-292333-0-94423300-1563045514_thumb.jpg

Postat

The perfect coffee,broght from Africa! 😂😂😂😘🙈ðŸ¾ðŸ‘‰ðŸ‘Œ

post-292333-0-08139400-1563099645_thumb.jpg

post-292333-0-92889500-1563099654_thumb.jpg

• Like 3

Postat

Cand mai ajuni pe la oradea?

Hey bebelino o să ajung in curând ca am 2 intervenții chirurgicale acolo de făcut însă din cauza programului încărcat nu stiu exact când voi ajunge , după cum am precizat am niște filmări cu Antena1 săptămână asta,de luni incolo poate voi ajunge. Te pup 💋💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...