Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București
Postat

Practici și dominare lory...?? La cj

da bby!
Postat

💋DRAGILOR vreau să va mulțumesc tuturor care mați vizitat în Cluj, mă găsiți inclusiv mâine toată ziua ,și luni până la ora 12.00 mulțumesc încă o dată!!

post-292333-0-98276900-1564250040_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Beața Iubiței după cum vedeți sunt luoată pe toata ziua...🤗🤩👅💞

post-292333-0-31043000-1564291398_thumb.jpg

Postat

Naturală 100 la 100 ,fără pic de machiaj,o duminică plăcută să aveți💋💋💋🥰💎🥂după cum am precizat m-ai sus ,sunt răpită pentru toată ziua ðŸ”😋😛

post-292333-0-67587100-1564291860_thumb.jpg

Postat

Buna dimineata.aseara am reusit sa ajung la Lore.mia facut programare cu o ora inainte, avand in vedere ca are program incarcat.de aratat arata mai bine ca si pe poze, deci e o domnisoara frumoasa, pt mine de top, cu un caracter si comportament de nota 10+.la servici nu am ce comenta, ceea ce face face cum trebuie cu placere si cu experienta, totul este de nota 10+.deci cine vrea o experienta cu ts adevarat, sa nu rateaza sa viziteze pe Lore, recomand.in sfarsit Lore, sa ai grij de tine in continuare, si astept sa ne vedem cu bine data viitoare.te Pup😘

• Like 1
Postat

Buna dimineata.aseara am reusit sa ajung la Lore.mia facut programare cu o ora inainte, avand in vedere ca are program incarcat.de aratat arata mai bine ca si pe poze, deci e o domnisoara frumoasa, pt mine de top, cu un caracter si comportament de nota 10+.la servici nu am ce comenta, ceea ce face face cum trebuie cu placere si cu experienta, totul este de nota 10+.deci cine vrea o experienta cu ts adevarat, sa nu rateaza sa viziteze pe Lore, recomand.in sfarsit Lore, sa ai grij de tine in continuare, si astept sa ne vedem cu bine data viitoare.te Pup😘

mulțumesc frumos scumpule ,te m-ai aștept cu drag și data viitoare 🤩😘😘😘😘😘😘😘😘te pupă Diva👅

post-292333-0-44962000-1564304712_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Salutare! Am fost la ea, programarea e simplu de facut, pe whatsapp. E comunicativa, glumeata si foarte frumoasa. Cat despre actul efectiv, nimic de reprosat. Merita cu siguranta. Spor

• Like 1
Postat

Salutare! Am fost la ea, programarea e simplu de facut, pe whatsapp. E comunicativa, glumeata si foarte frumoasa. Face si anal neprotejat, finalizarea 150. Cat despre actul efectiv, nimic de reprosat. Merita cu siguranta. Spor

acum du te si la analize si dupa ce ti vin tragi o concluzie:)))))))))))))))

• Like 1
Postat

acum du te si la analize si dupa ce ti vin tragi o concluzie:)))))))))))))))

Oral neprotejat am vrut sa zic. Anal nu am incercat.

Postat

Aloooo ce se întâmplă aici???? Dragule nu fac sex anal neprotejat, însă la sex oral neprotejat cu fin e 150 doar oralul,și tu Michelle vezi cum vorbesti da!!

Postat

Buna.....pt. Michelle si Lore ! Voi doua ar trebui sa fiti prietene , sunteti printre cei mai misto trans si nu are sens sa fiti dusmani .

• Like 1
Postat

Buna.....pt. Michelle si Lore ! Voi doua ar trebui sa fiti prietene , sunteti printre cei mai misto trans si nu are sens sa fiti dusmani .

noi suntem prietene,cine a zis ca nu suntem??? Michelle e o dulce doar ca nu-mi place uneori de ea că se lasă influențată de alte individe,o cunos personal e super ok tipa,va pupic💋💋💋
Postat

mulțumesc iubițel pentru vizita 💋💋💋
Postat

revenim la recenzii

:wave

Scumpi eu nu m-ai am nevoie de recenzii🤭🤣am cele mai multe recenzii de pe nimfomane la categoria Ts am 3000 de recenzii 😛tu știi astaâ¤,te pup seară faină!!! 😘💋💋💋💋
Vizitator mr_clei
Reputație: 0
Postat

Michelledouglas...in descrierea ta vad ca scrie: ‘1000 € sesiunea no limit fără protecție oral anal înghițire etc’..cred ca mai bine isi fac clientii tai analize dupa ce te viziteaza. Oricum nu stiu ce treaba ai tu cu ts.. poti face tratamente,implanturi ca nu poti schimba geneticul care in cazul de fata nu te ajuta . Nu favorizez pe nimeni dar te dai ce nu esti,mai ai si gura mare cum avea si anda buze dulci care au sarit toti pe ea pana s a calmat saraca nu a mai venit pe aici.

Vizitator mr_clei
Reputație: 0
Postat

Michelledouglas...in descrierea ta vad ca scrie: ‘1000 € sesiunea no limit fără protecție oral anal înghițire etc’..cred ca mai bine isi fac clientii tai analize dupa ce te viziteaza. Oricum nu stiu ce treaba ai tu cu ts.. poti face tratamente,implanturi ca nu poti schimba geneticul care in cazul de fata nu te ajuta . Nu favorizez pe nimeni dar te dai ce nu esti,mai ai si gura mare cum avea si anda buze dulci care au sarit toti pe ea pana s a calmat saraca nu a mai venit pe aici.

Postat

Dragilor după cum v-am zis urma sa fac niște intervenții chirurgicale, însă din cauza tratamentului hormonal (Injectabil) pe care il fac,adus tocmai din Brazilia de buna mea prietena Adinuța,in urma unor analizelor mi-au ieșit niște probleme cu coagularea sângelui ...așa că m-ai am de așteptat 1 luna de zile până se rezolvă problema, Voiam să vă anunț că Revin in Cluj ,ma găsiți și in perioada festivalului Untold, ca zonă Viva City Residence ,va pup și vă aștept cu drag sa petreceți clipe de neuitat alaturi de mine!

Postat

Instagram Loredana_lorens 😉😘

post-292333-0-51378800-1564483770_thumb.jpg

Postat

cum la unele jeguri nu le convin preturile zici aaaaa  nu am nici o treaba cu ts 

asa este poate nu te am tinut in pula 2 ore cum ai fi vrut cand ai venit la mine terminand cu o baie de 2 kg de sloboz evident la pret fff redus ca deh 

ai vreo problema daca eu la constanta vreau sa cer atat ???????...imi vand corpul cui vreau pe cat vreau si la cine vreau gunoiule 

fara a mai da nici o explicatie 

• Like 1
Postat

Va rog frumos nu va certați pe pagina mea, mulțumesc!

Postat

Va rog frumos nu va certați pe pagina mea, mulțumesc!

Te rog sa ii zici lu ala sa nu mai vorbească de mine si nici o problemă

Postat

💋â¤ðŸ¥°

post-292333-0-28915500-1564500212_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...