Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
  • Oras:Piata Iancului
Postat

haha știu iubita ,doar tu știi că poate fata 😂😂😂🤩🤫🤣🤣🤣🤣👅â¤

poate poate ... daca nu noi atunci cine ia ? 😂😂😂â¤â¤â¤â¤
  • Like 1
Vizitator danycadu
Reputație: 0
Postat

Deci vizitat din nou calitate ireproabila a servicilor..:-)

Vizitator danycadu
Reputație: 0
Postat

E superba..🤩

post-213449-0-15877800-1533843624_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Scumpilor va pupă buzata 🤪💋💋💋 weekend plăcut 💋💋💋â¤ðŸ¤©

post-268677-0-83911100-1533929570_thumb.jpg

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Salutari lume !

O sa incep, prin a va spune ca mi-am facut acest cont din dorinta de a da ceva comunitatii.

Recenzia:

Sunat in jur de ora 23 si mi_a raspuns o voce angelica( nu am fost repezit, nu am fost respins); mi_a explicat ce si cum.

Comand Uber; ajung in zona( Nerva Traian). Sunt ghidat la telefon si ajung in casa.

Locatia : nota 10 ( apa calda, gel de dus, prosoape curate, apa rece la frigider si chiar o posibilitate de a sa tistace fantezii, asta daca vrei sa te vada vecinii).

Imi deschide usa si pana sa intru bine si sa realizez ce si cum, vad in pat o printesa.

GFE: nota nu exista ( aici am avut noi ceva, am si cazut din pat cand am vazut ce frumusete este in fata mea)

La ce s_a intamplat as prefera sa nu ofer note deoarece a fost ceva reciproc si peste ce as putea nota.

A fost prima experienta cu o shemale( si pot sa va spun ca va recomand si ca aveti cu ce va satisface fanteziile); eu acum cand scriu astea am erectie,aducandu-m aminte ce clipe am avut.

Totul este de nota 10.

Si Lory am ajuns cu bine acasa, multumita tie. Sa ne vedem cu bine... chiar daca te inteapa barba mea. Si daca te intrebi, nu ma doare spatele.

Alte referiri: finalizeaza( este geniala), sani extraordinari(suspin ca nu ii pot saruta acum), fund obraznic.

Baieti, vreti sa simtiti ca traiti va recomand o vizita!

Te sarut si sa ne vedem, sper ca la sf sapt.

• Like 1
Postat

Salutari lume !

O sa incep, prin a va spune ca mi-am facut acest cont din dorinta de a da ceva comunitatii.

Recenzia:

Sunat in jur de ora 23 si mi_a raspuns o voce angelica( nu am fost repezit, nu am fost respins); mi_a explicat ce si cum.

Comand Uber; ajung in zona( Nerva Traian). Sunt ghidat la telefon si ajung in casa.

Locatia : nota 10 ( apa calda, gel de dus, prosoape curate, apa rece la frigider si chiar o posibilitate de a sa tistace fantezii, asta daca vrei sa te vada vecinii).

Imi deschide usa si pana sa intru bine si sa realizez ce si cum, vad in pat o printesa.

GFE: nota nu exista ( aici am avut noi ceva, am si cazut din pat cand am vazut ce frumusete este in fata mea)

La ce s_a intamplat as prefera sa nu ofer note deoarece a fost ceva reciproc si peste ce as putea nota.

A fost prima experienta cu o shemale( si pot sa va spun ca va recomand si ca aveti cu ce va satisface fanteziile); eu acum cand scriu astea am erectie,aducandu-m aminte ce clipe am avut.

Totul este de nota 10.

Si Lory am ajuns cu bine acasa, multumita tie. Sa ne vedem cu bine... chiar daca te inteapa barba mea. Si daca te intrebi, nu ma doare spatele.

Alte referiri: finalizeaza( este geniala), sani extraordinari(suspin ca nu ii pot saruta acum), fund obraznic.

Baieti, vreti sa simtiti ca traiti va recomand o vizita!

Te sarut si sa ne vedem, sper ca la sf sapt.

îți mulțumesc din suflet, nu îmi amintesc cine ești scuzama, dar te pupăcesc mult de tot prntru aceasta recenzie 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋abea aștept să ne revedem 👄â¤
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc
Postat

îți mulțumesc din suflet, nu îmi amintesc cine ești scuzama, dar te pupăcesc mult de tot prntru aceasta recenzie 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋abea aștept să ne revedem 👄â¤

Cum nu iti amintesti

Cine este?? Banuiesc ca doar ce a fost la tine...a ajuns a acasa...si a facut cont...a si facut recenzia.. A si dat cateva detalii...barba..durere de spate..cazut din pat...etc😊. Adica sa ai atat de multi clienti sa nu i retii? Oricum ar fi...alaturi de Cristina...esti cea mai reusita..

• Like 2
Postat

Cum nu iti amintesti

Cine este?? Banuiesc ca doar ce a fost la tine...a ajuns a acasa...si a facut cont...a si facut recenzia.. A si dat cateva detalii...barba..durere de spate..cazut din pat...etc😊. Adica sa ai atat de multi clienti sa nu i retii? Oricum ar fi...alaturi de Cristina...esti cea mai reusita..

mulțumesc frumos, ba da meam amintit 😂 cu cazatura din pat a fost tare 😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ‘„
Postat

Esti absolut superba, te pup, in partea de vest nu vi?

MERSI mult, nustiu încă 💋💋💋🤩😘
Postat

prin gl nai mai trecut pisi

haha nu bby, îmi fac implantat fesier si eau o pauza lunga, pup 💋💋💋
Postat

â¤â¤ Una mai indrazneata oare am norocul sa vad? Superba

haha doar live bebe 💰🎭😘ðŸ˜â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
Postat

Weekend a la DIVA 🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤

post-268677-0-81491800-1534028693_thumb.jpg

post-268677-0-10402900-1534028707_thumb.jpg

• Like 1
Postat

La cta când ajungi bby?

Nustiu scumpi, la vara 😂🤩😘â¤
  • Like 1
Postat

Schimbam look-ul dragilor 🤩😘ðŸ˜ðŸ‘„👄👄

post-268677-0-40292100-1534148136_thumb.jpg

post-268677-0-80574600-1534148181_thumb.jpg

Postat

Va pup dragilor o săptămână perfectă sa aveți ðŸ˜â¤ðŸ‘„👄👄💋💋💋

Postat

Va pup dragilor o săptămână perfectă sa aveți ðŸ˜â¤ðŸ‘„👄👄💋💋💋

post-268677-0-25899000-1534168374_thumb.jpg

post-268677-0-04066300-1534168638_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...