ariannaari Reputație: 639 Postat August 9, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Postat August 9, 2018 haha știu iubita ,doar tu știi că poate fata 😂😂😂🤩🤫🤣🤣🤣🤣👅⤠poate poate ... daca nu noi atunci cine ia ? 😂😂😂â¤â¤â¤â¤ 1
Vizitator danycadu Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 Deci vizitat din nou calitate ireproabila a servicilor..:-)
sergiualin Reputație: 6 Postat August 10, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 10, 2018 Pe la timisoara cand? 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2018 Scumpilor va pupă buzata 🤪💋💋💋 weekend plăcut 💋💋💋â¤ðŸ¤©
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2018 Poop vip ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2018 â¤ðŸ¤‘💋💋💋
nesquik Reputație: 24 Postat August 11, 2018 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat August 11, 2018 Salutari lume ! O sa incep, prin a va spune ca mi-am facut acest cont din dorinta de a da ceva comunitatii. Recenzia: Sunat in jur de ora 23 si mi_a raspuns o voce angelica( nu am fost repezit, nu am fost respins); mi_a explicat ce si cum.Comand Uber; ajung in zona( Nerva Traian). Sunt ghidat la telefon si ajung in casa. Locatia : nota 10 ( apa calda, gel de dus, prosoape curate, apa rece la frigider si chiar o posibilitate de a sa tistace fantezii, asta daca vrei sa te vada vecinii).Imi deschide usa si pana sa intru bine si sa realizez ce si cum, vad in pat o printesa.GFE: nota nu exista ( aici am avut noi ceva, am si cazut din pat cand am vazut ce frumusete este in fata mea)La ce s_a intamplat as prefera sa nu ofer note deoarece a fost ceva reciproc si peste ce as putea nota.A fost prima experienta cu o shemale( si pot sa va spun ca va recomand si ca aveti cu ce va satisface fanteziile); eu acum cand scriu astea am erectie,aducandu-m aminte ce clipe am avut.Totul este de nota 10.Si Lory am ajuns cu bine acasa, multumita tie. Sa ne vedem cu bine... chiar daca te inteapa barba mea. Si daca te intrebi, nu ma doare spatele.Alte referiri: finalizeaza( este geniala), sani extraordinari(suspin ca nu ii pot saruta acum), fund obraznic.Baieti, vreti sa simtiti ca traiti va recomand o vizita! Te sarut si sa ne vedem, sper ca la sf sapt. 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 Salutari lume ! O sa incep, prin a va spune ca mi-am facut acest cont din dorinta de a da ceva comunitatii. Recenzia: Sunat in jur de ora 23 si mi_a raspuns o voce angelica( nu am fost repezit, nu am fost respins); mi_a explicat ce si cum.Comand Uber; ajung in zona( Nerva Traian). Sunt ghidat la telefon si ajung in casa. Locatia : nota 10 ( apa calda, gel de dus, prosoape curate, apa rece la frigider si chiar o posibilitate de a sa tistace fantezii, asta daca vrei sa te vada vecinii).Imi deschide usa si pana sa intru bine si sa realizez ce si cum, vad in pat o printesa.GFE: nota nu exista ( aici am avut noi ceva, am si cazut din pat cand am vazut ce frumusete este in fata mea)La ce s_a intamplat as prefera sa nu ofer note deoarece a fost ceva reciproc si peste ce as putea nota.A fost prima experienta cu o shemale( si pot sa va spun ca va recomand si ca aveti cu ce va satisface fanteziile); eu acum cand scriu astea am erectie,aducandu-m aminte ce clipe am avut.Totul este de nota 10.Si Lory am ajuns cu bine acasa, multumita tie. Sa ne vedem cu bine... chiar daca te inteapa barba mea. Si daca te intrebi, nu ma doare spatele.Alte referiri: finalizeaza( este geniala), sani extraordinari(suspin ca nu ii pot saruta acum), fund obraznic.Baieti, vreti sa simtiti ca traiti va recomand o vizita! Te sarut si sa ne vedem, sper ca la sf sapt. îți mulțumesc din suflet, nu îmi amintesc cine ești scuzama, dar te pupăcesc mult de tot prntru aceasta recenzie 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋abea aștept să ne revedem 👄â¤
norbert1976us Reputație: 1436 Postat August 11, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 11, 2018 îți mulțumesc din suflet, nu îmi amintesc cine ești scuzama, dar te pupăcesc mult de tot prntru aceasta recenzie 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋abea aștept să ne revedem 👄â¤Cum nu iti amintestiCine este?? Banuiesc ca doar ce a fost la tine...a ajuns a acasa...si a facut cont...a si facut recenzia.. A si dat cateva detalii...barba..durere de spate..cazut din pat...etc😊. Adica sa ai atat de multi clienti sa nu i retii? Oricum ar fi...alaturi de Cristina...esti cea mai reusita.. 2
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 Cum nu iti amintestiCine este?? Banuiesc ca doar ce a fost la tine...a ajuns a acasa...si a facut cont...a si facut recenzia.. A si dat cateva detalii...barba..durere de spate..cazut din pat...etc😊. Adica sa ai atat de multi clienti sa nu i retii? Oricum ar fi...alaturi de Cristina...esti cea mai reusita.. mulțumesc frumos, ba da meam amintit 😂 cu cazatura din pat a fost tare 😂😂😂ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ‘„
openmind18cm Reputație: 66 Postat August 11, 2018 Oras:Vestul Tarii Oras:Vestul Tarii Postat August 11, 2018 Esti absolut superba, te pup, in partea de vest nu vi? 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 Esti absolut superba, te pup, in partea de vest nu vi? MERSI mult, nustiu încă 💋💋💋🤩😘
niceboy69 Reputație: 65 Postat August 11, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat August 11, 2018 prin gl nai mai trecut pisi 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 prin gl nai mai trecut pisi haha nu bby, îmi fac implantat fesier si eau o pauza lunga, pup 💋💋💋
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 Hey pupici scumpii mei 💋â¤ðŸ¤©
openmind18cm Reputație: 66 Postat August 11, 2018 Oras:Vestul Tarii Oras:Vestul Tarii Postat August 11, 2018 Hey pupici scumpii mei ❤❤❤ Una mai indrazneata oare am norocul sa vad? Superba 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 â¤â¤ Una mai indrazneata oare am norocul sa vad? Superba haha doar live bebe 💰ðŸŽðŸ˜˜ðŸ˜â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 11, 2018 Weekend a la DIVA 🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤ 1
stimate domn Reputație: 82 Postat August 12, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 12, 2018 La cta când ajungi bby?
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 12, 2018 La cta când ajungi bby? Nustiu scumpi, la vara 😂🤩😘⤠1
norbert1976us Reputație: 1436 Postat August 12, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat August 12, 2018 Nustiu scumpi, la vara 😂🤩😘â¤I ai zis o 😀😀 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2018 Schimbam look-ul dragilor 🤩😘ðŸ˜ðŸ‘„👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2018 Va pup dragilor o săptămână perfectă sa aveți ðŸ˜â¤ðŸ‘„👄👄💋💋💋
lorenlory Reputație: 1184 Postat August 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2018 Va pup dragilor o săptămână perfectă sa aveți ðŸ˜â¤ðŸ‘„👄👄💋💋💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum