bitchy Reputație: 1585 Postat Septembrie 7, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Septembrie 7, 2019 Corecție: e cel mai tare*. E un EL! Te rog sa nu mai jignesti.Seara buna!Bitchy 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Te rog sa nu mai jignesti.Seara buna!Bitchy💋💋💋🤩 Link spre comentariu
vvvsxo Reputație: 1 Postat Septembrie 8, 2019 Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Si unde anume este jignirea?Ai noțiunea cuvintelor?Eu zic sa te duci inapoi la biserica :)) 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Va pup dragilor o duminică plăcutăâ¤â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ¤© și am ieșit la plimbare🤩🤩🤩😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Atunci când ești solicitată,,,,,,și uiți că e weekend ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤‘😜😋🥰😆😘 Link spre comentariu
andabuze69 Reputație: 13 Postat Septembrie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Atunci când ești solicitată,,,,,,și uiți că e weekend ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤‘😜😋🥰😆😘Scz ca iti trimit acdeasta poza..........E cu dedicatie asa din partea ta pentru "fanele tale" :) :) :) stii ceea ce zic...........te pup si iti doresc o seara placuta si incendiara asa la fel ca tine si un inceput de saptamana la fel de incarcat ca si pana acum............te pupacesc zapacita mea frumoasaaaaaaaaaaaa 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Scz ca iti trimit acdeasta poza..........E cu dedicatie asa din partea ta pentru "fanele tale" :) :) :) stii ceea ce zic...........te pup si iti doresc o seara placuta si incendiara asa la fel ca tine si un inceput de saptamana la fel de incarcat ca si pana acum............te pupacesc zapacita mea frumoasaaaaaaaaaaaa hahahah haha mor te iubesc😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣💋💋💋💋💋💋💋💋 Fanele mele pe 10 începe liceul nu uitați sa luoati pix și foița ,să dau notițe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆😆 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 8, 2019 Va pupă Diva💋💋💋💋💋🤩🥂 2 Link spre comentariu
Vizitator cristianene Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2019 Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Te pup iubita mea Cf am fost la tn anu trecut Mario Sunt plecat in Madrid Ma intorc saptamana viitoare Postewza si tu un mic video ceva frumos Ptentru noi fanii tai â¤â¤ðŸ¤—💦🔞 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Te pup iubita mea Cf am fost la tn anu trecut Mario Sunt plecat in Madrid Ma intorc saptamana viitoare Postewza si tu un mic video ceva frumos Ptentru noi fanii tai â¤â¤ðŸ¤—💦🔞 hey te pup, hmmm costă bani un video cu mine nu ma vând ieftin ca alții să Nu zic altele😆😋 te aștept cu drag când ajungi în țară Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 9, 2019 hey te pup, hmmm costă bani un video cu mine nu ma vând ieftin ca alții să Nu zic altele😆😋 te aștept cu drag când ajungi în țară 2 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Noi proceduri de infrumusețare așa cum îi stă bine unei Dive ,la clinica mea de suflet 🤩💋💋💋💋💋💋💋 2 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 9, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 9, 2019 Noi proceduri de infrumusețare așa cum îi stă bine unei Dive ,la clinica mea de suflet 🤩💋💋💋💋💋💋💋 2 Link spre comentariu
co79ro Reputație: 45 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Experienta mea cu Lory nu a fost una fericita. De aratat arata foarte bine, insa cam aici se opresc lucrurile bune. Cat timp am fost cu ea a raspuns la 3-4 telefoane, a facut programari in 15 min in timp ce eu eram acolo. Atitudinea a fost de luat banii si scapat cat de repede. Pentru mine nu e de revenit. Locatie: 9 (bloc nou, acces usor, fara papuci, prosop murdar)Aspect: 10GFE: faraAtitudine: 5OP: 7A: 8 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 10, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Experienta mea cu Lory nu a fost una fericita. De aratat arata foarte bine, insa cam aici se opresc lucrurile bune. Cat timp am fost cu ea a raspuns la 3-4 telefoane, a facut programari in 15 min in timp ce eu eram acolo. Atitudinea a fost de luat banii si scapat cat de repede. Pentru mine nu e de revenit. Locatie: 9 (bloc nou, acces usor, fara papuci, prosop murdar)Aspect: 10GFE: faraAtitudine: 5OP: 7A: 8 după 3500 de recenzii pozitive e și normal sa am și una mai puțin pozitivă......După cum vedeți acest tip este din Cluj Napoca! Stimate domn,să începem cu începutul, răspund la telefon când vreau eu și cum vreau eu,prosoape curate nu am de unde sa am la fiecare secundă eu într-o ora am minim 3 clienți, însă la capitolul atitudine ....înseamnă că nu ai fost genul meu ðŸ˜ðŸ¤—💋 te pupa loredana !!!! Link spre comentariu
renatareni19 Reputație: 2 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Într-o oră 3 clienti???....inseamna ca repede ii rejectezi...faina atitudine poti avea într-o oră fata de cei 3 clienti!!! Link spre comentariu
renatareni19 Reputație: 2 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Într-o oră 3 clienti???....inseamna ca repede ii rejectezi...faina atitudine poti avea într-o oră fata de cei 3 clienti!!!....minim 3 ...deci poti avea si 5...? Cam 12-13 min pt fiecare cu sosit , dezbrăcat ' futut si iar plecat. Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 10, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 10, 2019 ÃŽntr-o oră 3 clienti???....inseamna ca repede ii rejectezi...faina atitudine poti avea într-o oră fata de cei 3 clienti!!! eu nu înțeleg ce cauti tu aici ??? Serviciile mele sunt de calitate și clientul finalizează in 5 min ,au fost cazuri în care aveam și 3 într-o oră, așa ca zgaraiețivă pe față 😆😆😆😆😆😆 Link spre comentariu
zexxe Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Lasa-mi o modalitate de contact! Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 10, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 10, 2019 Iubiței sunt plecată din Èšară, ne revedem peste 1 săptămână, mergem sa filmam 🤩🤩🤩💋💋💋🥰😋😋😋 va pupă Regina Sexului Frumos 💋💋💋⤠3 Link spre comentariu
edmondo Reputație: 58 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat Septembrie 11, 2019 o poza cu dotarea nu vedem si noi? am intelesa ca ai marit-o... Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 12, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Neața iubitei 🤩 astăzi Loredana sr întoarce în țară ,disponibila in bucurești după ora 15.00 va aștept cu drag 😋💋💋💋💋🥰💋💋💋â¤â¤â¤â¤ðŸ¥‚ Link spre comentariu
Vizitator cristianene Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Cf iubita mea ðŸ˜â¤ðŸ’¦ðŸ’¦ðŸ”ž Link spre comentariu
terente24 Reputație: 11 Postat Septembrie 12, 2019 Partajează Postat Septembrie 12, 2019 eu nu înțeleg ce cauti tu aici ??? Serviciile mele sunt de calitate și clientul finalizează in 5 min ,au fost cazuri în care aveam și 3 într-o oră, așa ca zgaraiețivă pe față după 3500 de recenzii pozitive e și normal sa am și una mai puțin pozitivă......După cum vedeți acest tip este din Cluj Napoca! Stimate domn,să începem cu începutul, răspund la telefon când vreau eu și cum vreau eu,prosoape curate nu am de unde sa am la fiecare secundă eu într-o ora am minim 3 clienți, însă la capitolul atitudine ....înseamnă că nu ai fost genul meu te pupa loredana !!!!daca un client nu e genul tau refuza.l din start in sfarsit o recenzie pe bune .celealte mi se par autorecenzii sau recenzii false putini din cei nemultumiti vin sa scrie aici la fel si putini din cei multumitiprobabil aia multumiti sunt cei care platesc gros ,nu un amarat care-ti da 250 lei ca sa=ti bati joc de banii luitraim in romania cu r !astea sunt serviciile divelor si de oriunde !nu exista servicii de calitate in 5 minute poate unul ejaculeaza int-un minut si tu il dai afara in 2 minute cu chilotii in vine dupa ce ai vorbit la telefonun seriviciu de calitate e atunci cand nu grabesti clientul si ejaculeara facandul sa se binesa vada respect pt banii platiti nu lipsa de respectcand cineva a platit nu vb la telefon nu te uiti la tv nu scrii pe laptop nu speli geamuri vb la tel pt ca il vezi pe om palid la fata ca n-ai dat peste un urangutan cu ceafa lata sa-ti dea cu tel de cap eventual sa ti-l bage in fundai sa zici ca esti aparata de trupele antitero usla si interlopi dar daca dai peste unul hotarat iti da laba peste ochi ai sa vezi cat de aparata estisa speram ca n-o sa ti se intample asta vreodatain concluzie daca aveti fete de fraieri si bani putini asa ceva primiti de la o diva in romaniaacum cred c-o sa fiu banat cum au fost banati si altii care au incercat sa -si spuna parerea 2 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Septembrie 12, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 12, 2019 Multumesc frumos Iubitel pentru cadou🤩🤩🤩🤩â¤ðŸ¥‚ in curând poze xxx cu noul telefon, va pupă LOREDANA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum