Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Atunci când ești solicitată,,,,,,și uiți că e weekend ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤‘😜😋🥰😆😘

post-292333-0-92269800-1567957235_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Atunci când ești solicitată,,,,,,și uiți că e weekend ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤‘😜😋🥰😆😘

Scz ca iti trimit acdeasta poza..........E cu dedicatie asa din partea ta pentru "fanele tale" :) :) :) stii ceea ce zic...........te pup si iti doresc o seara placuta si incendiara asa la fel ca tine si un inceput de saptamana la fel de incarcat ca si pana acum............te pupacesc zapacita mea frumoasaaaaaaaaaaaa

post-302965-0-45357300-1567959899_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Scz ca iti trimit acdeasta poza..........E cu dedicatie asa din partea ta pentru "fanele tale" :) :) :) stii ceea ce zic...........te pup si iti doresc o seara placuta si incendiara asa la fel ca tine si un inceput de saptamana la fel de incarcat ca si pana acum............te pupacesc zapacita mea frumoasaaaaaaaaaaaa

hahahah haha mor te iubesc😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣💋💋💋💋💋💋💋💋 Fanele mele pe 10 începe liceul nu uitați sa luoati pix și foița ,să dau notițe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆😆
Link spre comentariu
Vizitator cristianene
Reputație: 0

Te pup iubita mea

Cf am fost la tn anu trecut Mario

Sunt plecat in Madrid

Ma intorc saptamana viitoare

Postewza si tu un mic video ceva frumos

Ptentru noi fanii tai â¤â¤ðŸ¤—💦🔞

Link spre comentariu

Te pup iubita mea

Cf am fost la tn anu trecut Mario

Sunt plecat in Madrid

Ma intorc saptamana viitoare

Postewza si tu un mic video ceva frumos

Ptentru noi fanii tai â¤â¤ðŸ¤—💦🔞

hey te pup, hmmm costă bani un video cu mine nu ma vând ieftin ca alții să Nu zic altele😆😋 te aștept cu drag când ajungi în țară
Link spre comentariu

hey te pup, hmmm costă bani un video cu mine nu ma vând ieftin ca alții să Nu zic altele😆😋 te aștept cu drag când ajungi în țară

post-292333-0-92699700-1568033420_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Noi proceduri de infrumusețare așa cum îi stă bine unei Dive ,la clinica mea de suflet 🤩💋💋💋💋💋💋💋

post-292333-0-43696100-1568054769_thumb.jpg

post-292333-0-52333500-1568054823_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Noi proceduri de infrumusețare așa cum îi stă bine unei Dive ,la clinica mea de suflet 🤩💋💋💋💋💋💋💋

post-292333-0-75477000-1568055100_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Experienta mea cu Lory nu a fost una fericita.

De aratat arata foarte bine, insa cam aici se opresc lucrurile bune. Cat timp am fost cu ea a raspuns la 3-4 telefoane, a facut programari in 15 min in timp ce eu eram acolo. Atitudinea a fost de luat banii si scapat cat de repede. Pentru mine nu e de revenit.

Locatie: 9 (bloc nou, acces usor, fara papuci, prosop murdar)

Aspect: 10

GFE: fara

Atitudine: 5

OP: 7

A: 8

• Like 1
Link spre comentariu

Experienta mea cu Lory nu a fost una fericita.

De aratat arata foarte bine, insa cam aici se opresc lucrurile bune. Cat timp am fost cu ea a raspuns la 3-4 telefoane, a facut programari in 15 min in timp ce eu eram acolo. Atitudinea a fost de luat banii si scapat cat de repede. Pentru mine nu e de revenit.

Locatie: 9 (bloc nou, acces usor, fara papuci, prosop murdar)

Aspect: 10

GFE: fara

Atitudine: 5

OP: 7

A: 8

după 3500 de recenzii pozitive e și normal sa am și una mai puțin pozitivă......

După cum vedeți acest tip este din Cluj Napoca! Stimate domn,să începem cu începutul, răspund la telefon când vreau eu și cum vreau eu,prosoape curate nu am de unde sa am la fiecare secundă eu într-o ora am minim 3 clienți, însă la capitolul atitudine ....înseamnă că nu ai fost genul meu ðŸ˜ðŸ¤—💋 te pupa loredana !!!!

Link spre comentariu

ÃŽntr-o oră 3 clienti???....inseamna ca repede ii rejectezi...faina atitudine poti avea într-o oră fata de cei 3 clienti!!!

eu nu înțeleg ce cauti tu aici ??? Serviciile mele sunt de calitate și clientul finalizează in 5 min ,au fost cazuri în care aveam și 3 într-o oră, așa ca zgaraiețivă pe față 😆😆😆😆😆😆
Link spre comentariu

Iubiței sunt plecată din Èšară, ne revedem peste 1 săptămână, mergem sa filmam 🤩🤩🤩💋💋💋🥰😋😋😋 va pupă Regina Sexului Frumos 💋💋💋â¤

post-292333-0-29137700-1568120466_thumb.jpg

• Like 3
Link spre comentariu

Neața iubitei 🤩 astăzi Loredana sr întoarce în țară ,disponibila in bucurești după ora 15.00 va aștept cu drag 😋💋💋💋💋🥰💋💋💋â¤â¤â¤â¤ðŸ¥‚

Link spre comentariu

eu nu înțeleg ce cauti tu aici ??? Serviciile mele sunt de calitate și clientul finalizează in 5 min ,au fost cazuri în care aveam și 3 într-o oră, așa ca zgaraiețivă pe față

după 3500 de recenzii pozitive e și normal sa am și una mai puțin pozitivă......

După cum vedeți acest tip este din Cluj Napoca! Stimate domn,să începem cu începutul, răspund la telefon când vreau eu și cum vreau eu,prosoape curate nu am de unde sa am la fiecare secundă eu într-o ora am minim 3 clienți, însă la capitolul atitudine ....înseamnă că nu ai fost genul meu te pupa loredana !!!!

daca un client nu e genul tau refuza.l din start 

in sfarsit o recenzie pe bune .celealte mi se par autorecenzii sau recenzii false 

putini din cei nemultumiti vin sa scrie aici la fel si putini din cei multumiti

probabil aia multumiti sunt cei care platesc gros ,nu un amarat care-ti da 250 lei ca sa=ti  bati joc de banii lui

traim in romania cu r !astea sunt serviciile divelor si de oriunde !

nu exista servicii de calitate in 5 minute 

poate unul ejaculeaza int-un minut  si tu il dai afara in 2 minute cu chilotii in vine 

dupa ce ai vorbit la telefon

un seriviciu de calitate e atunci cand nu grabesti clientul si ejaculeara facandul sa se bine

sa vada respect pt banii platiti nu lipsa de respect

cand cineva a platit nu vb la telefon nu te uiti la tv nu scrii pe laptop nu speli geamuri 

vb la tel pt ca il vezi pe om palid la fata ca n-ai dat peste un urangutan cu ceafa lata sa-ti dea cu tel de cap eventual sa ti-l bage in fund

ai sa zici ca esti aparata de trupele antitero usla si interlopi 

dar daca dai peste unul hotarat iti da laba peste ochi ai sa vezi cat de aparata esti

sa speram ca n-o sa ti se intample asta vreodata

in concluzie daca aveti fete de fraieri si bani putini asa ceva primiti de la o diva in romania

acum cred c-o sa fiu banat cum au fost banati si altii care au incercat sa -si spuna parerea

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...