Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Neața DRAGILOR, am inceput programul vă pup și va aștept cu drag, in seara asta program non stop ,o zi frumoasa tururor 😘😘😘😘😘😘😘

post-292333-0-74034300-1568372334_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Program non stop😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😂🤭😘

post-292333-0-64163200-1568399339_thumb.jpg

• Like 2
Link spre comentariu

Nu facem facem față clienți in acelaș timp, in aceiasi ora 😄😄😄😄😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣

post-292333-0-49106000-1568419447_thumb.jpg

post-292333-0-01945700-1568419484_thumb.jpg

post-292333-0-07211700-1568419560_thumb.jpg

Link spre comentariu

Lory da cu ea în fundulet nimic vad. Mai pune și tu ceva cu ea în ass. Pupici iubiiire

iubițel sunt suficiente poze 😄 scriemi pe Whatsapp și mă vezi live acum ca sunt cu Client🙃🙃🙃🙃😂🤪😘😘😘😘😘😘
Link spre comentariu
Vizitator pablocolumbianul
Reputație: 0

Lory, un nume atât de simplu, dar ofera atatea. O zeiță. Contactat Lore, a răspuns foarte rapid, usor de gasit, ma ajutat si ea cu o locație, neștiind zona, am ales sa discut cu ea fata in fata toate detaliile, când sa intru a fost ceva de genu: e vis? A fost o apariție foarte plăcută, inalta curata aranjată îmbracă super hot, dantelă albă, portjartier grrr. Am discutat tot, preturi 200 finalizarea, 400 o ora, am ales o ora clar, ma invitat la dus, si ma asteptat in pat. A început cu sărutări foarte atentă când i priveam buzele cum se mulează nu prea rezistăm. Am ales sa trecem la lupta, pe la spate nu am rezistat mult si am finalizat pe fundul ei bronzat. Intre numere fără grabă am discutat, foarte deschisă la minte ai ce vorbi cu ea. După am facut al III lea razboi mondial castigat de ea. Femeie de top ce nu trebuie ratată. 10 cu steluța pe toate liniile.

Link spre comentariu

Lory, un nume atât de simplu, dar ofera atatea. O zeiță. Contactat Lore, a răspuns foarte rapid, usor de gasit, ma ajutat si ea cu o locație, neștiind zona, am ales sa discut cu ea fata in fata toate detaliile, când sa intru a fost ceva de genu: e vis? A fost o apariție foarte plăcută, inalta curata aranjată îmbracă super hot, dantelă albă, portjartier grrr. Am discutat tot, preturi 200 finalizarea, 400 o ora, am ales o ora clar, ma invitat la dus, si ma asteptat in pat. A început cu sărutări foarte atentă când i priveam buzele cum se mulează nu prea rezistăm. Am ales sa trecem la lupta, pe la spate nu am rezistat mult si am finalizat pe fundul ei bronzat. Intre numere fără grabă am discutat, foarte deschisă la minte ai ce vorbi cu ea. După am facut al III lea razboi mondial castigat de ea. Femeie de top ce nu trebuie ratată. 10 cu steluța pe toate liniile.

mulțumesc frumos iubitel pentru vizită și recenzie ,te pup cu drag!!!

Èšinem legătura pe Whatsapp

Te pup o seară frumoasă 😘😘😘🥰😇

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...