lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Multumesc frumos tuturor pentru vizita, programul continuă, te pupăcesc Futaciosule meu😂😂😂🤩🤫😛😛😋🤪 Link spre comentariu
menaction Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:Constanța Oras:Constanța Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ești cea mai frumoasă și bună în toate privințele și domeniile, ține-o tot așa 💪🥳🥰🥰🥰🥰🤑🤑🤑🤑 Link spre comentariu
arad2013 Reputație: 10 Postat Septembrie 17, 2019 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Na nimic,nici un nume de film sau vreun site unde te putem vedea Lory? 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Ești cea mai frumoasă și bună în toate privințele și domeniile, ține-o tot așa 💪🥳🥰🥰🥰🥰🤑🤑🤑🤑 mulțumesc frumos bebelino 😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Atunci când pleca clientu de la tine, si pleaca cu tine in minte😄😄😄😄😄😂😂😂🥰😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Noi proceduri pentru un fund de brazilianca🤩😉😉😉😉😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Multumesc frumos dn doctor, clinica mea de suflet 🤩😘😘😘💋💣💨💫💥⣠Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 17, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 17, 2019 Multumesc frumos dn doctor, clinica mea de suflet 🤩😘😘😘💋💣💨💫💥⣠urmează și m-ai mare,nu ne oprim aici mulțumesc frumos dn doctor Ionel butnaru ðŸ™ðŸ™ðŸ™ðŸ¥°ðŸ˜‡ un rezultat minunat 🤩🤩🤩 Link spre comentariu
fuckeru123 Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 prin oltenia nu treci deloc..? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 prin oltenia nu treci deloc..? ba da bby o să ajung🤩😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Bună dimineața oradea!!! 🙃🤩😋💋💋💋 4 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Va pupă Regina Sexului Frumos 🤩🤩🤩💋💣 3 Link spre comentariu
sandany Reputație: 14 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Cluj? 1 Link spre comentariu
alexander12390 Reputație: 1 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Sibiu?? 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Cluj? urmează Cluj 😄🤩😘😘 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Fost la Lore acum 2 seri din nou.M-a așteptat in lenjerie neagră unde se vedeau ușor noile achiziții...După ce am stat de vorba un pic, am trecut la treaba. Ea cu oralul ce o face vestita. Suge cu pofta nebuna in timp ce ii vorbești vulgar.După ce eram beton și simteam ca termin am zis ca vreau sa o și penetrez și ii zic sa se pună pe spateunde surpriza, își trage picioarele lângă urechi și iese la iveală fundul ei strâmt. Pus preze, lubrifiant ciocanul și fundul și începe treaba. Intrat in ea incet și sigur pana nu a mai rămas nimic. Senzație maxima când ești tot in ea și geme in timp ce te roagă sa o futi. Pe cât pompam in ea devenea mai erecta și te privea mai seducător. Se citea cum îți cerea sa o futi tare. In timp ce lucram la ea, ma jucam cu superbii sâni o vad ca își ia cocoșelul la frecat. Asta este punctul in care am știu ca gata, nu mai duc mult, deși ea ar vrea sa o ții 2 in pula dacă se poate 😂😂 Finazilat in preze in fundul ei in timp ce îl incorda, de parca nu era deja foarte strâmt😂 Și notele :ON 10+AP 10+GFE : 10. Ai ce vb cu ea nu te duci doar sa dai la rame.Locatie 10. Curat și zona buna PSE :10. CLAR!Halat : 200 tragerea D2d: vreo 30’Spor! 😘😘😘💋 Link spre comentariu
mahian Reputație: 5 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 La Tg Mures nu te opresti macar o zi?? Link spre comentariu
fuckeru123 Reputație: 2 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 ba da bby o să ajung🤩😘 Link spre comentariu
brakmar Reputație: 11 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 urmează Cluj Nu nu nu nu nu nu!!! :refozTe astept te mult timp tin Timis first!!! :maninlove :waytogo :foameSaptamana urmatoare? Link spre comentariu
Vizitator ionutilie Reputație: 0 Postat Septembrie 18, 2019 Partajează Postat Septembrie 18, 2019 ba da bby o să ajung🤩😘Cand ? ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ¾ Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Nu nu nu nu nu nu!!! :refozTe astept te mult timp tin Timis first!!! :maninlove :waytogo :foameSaptamana urmatoare? am fost in timișoara iubitel acun câteva ziile bby😘😘😘🤩 Link spre comentariu
tibisex4u Reputație: 7 Postat Septembrie 18, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Lore tu poti fi si activa sau doar pasiva la anal? Nu am vazut in poze decat pasiva 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 18, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 18, 2019 Lore tu poti fi si activa sau doar pasiva la anal? Nu am vazut in poze decat pasiva bebelino îmi place să fiu și activă bineînțeles😊, mă excită maxim, doar că majoritatea clienților sunt activi și ma vor doar pasivă feminitatea mea spune multe🙃🤩,însă din respect pentru clienți pasivi nu pot sa fac poze in timpul actului sexual....ÃŽmi place discreția fața de client.....in schimb eu ma pozez cum vreau va o adevărată Diva 😂😂😂😄ðŸ˜.,te pup Noapte bună! Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Septembrie 19, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Neața iubiței disponibila in Arad câteva zile , apoi revin in oradea din nou, mai avem de făcut câteva proceduri la postetior 🤩😘😘😘🤗 Link spre comentariu
gladiatorul39 Reputație: 5 Postat Septembrie 19, 2019 Partajează Postat Septembrie 19, 2019 Buna Lore si felicitari! Ne-am vazut la Cluj acum ceva timp si imi doresc mult sa ne revedem, ai idee daca saptamana viitoare vineri o sa fii in Cluj? Eu atunci ajung si vreau sa stiu cum sa ma organozez cu programul. Multumesc si astept un semn! 😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum