xoxoalpha Reputație: 0 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 ai fa loredano dar pa barbatu tu il futi in cur sa te fute el ? intreb ca nu stiu cum functioneazasunt nou in domeniu pana acum doar am dat inca n0am loat this is the way!
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 ai fa loredano dar pa barbatu tu il futi in cur sa te fute el ? intreb ca nu stiu cum functioneazasunt nou in domeniu pana acum doar am dat inca n0am loat this is the way! 😄😄😄😄😄 Cu fa vorbești cu maică-ta!!!!Altă întrebare?
gatusso69 Reputație: 227 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Stați mă "iubiței" liniștiți că revine in scurt timp 😂😂 relație de felație și după iar "disponibilă în bucurești iubiței " 1 1
bitchy Reputație: 1585 Postat Decembrie 8, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat Decembrie 8, 2019 ai fa loredano dar pa barbatu tu il futi in cur sa te fute el ? intreb ca nu stiu cum functioneazasunt nou in domeniu pana acum doar am dat inca n0am loat this is the way! Ai fix 1 min de la warnul trecut. Te rog din nou sa ai un limbaj civilizat.Zi faina,Bitchy 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 Stați mă "iubiței" liniștiți că revine in scurt timp 😂😂 relație de felație și după iar "disponibilă în bucurești iubiței " haha ce pot sa zic e ca te IUBESC 😄😄😄😄😄💲💲💲💲💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💲 e interesul meu....După Sărbători revin in românia 😘😘😘😘
gatusso69 Reputație: 227 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 haha ce pot sa zic e ca te IUBESC 😄😄😄😄😄💲💲💲💲💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💲 e interesul meu....După Sărbători revin in românia 😘😘😘😘Te aștept la București să te lovesc si eu o dată 1 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 Te aștept la București să te lovesc si eu o dată mie dor de Pula de Român jur😂😂😂😂😂😂Ne vedem in curând bby. 1
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 De miercuri disponibila din nou in bucurești pentru câteva zile, apoi urmează sa vin câteva zile in cluj ca acolo va urma si o intervenție chirurgicală și una in turcia.voi fi disponibilă 7 zile.Zona piața alba iulia, cec bank 200 f 400 hMai multe ore in compania mea prețul este negociabil 🤩ðŸ˜ðŸ¥°ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ¥°Anunț!!!!După aceste intervenții chirurgicale nu voi lucra 3 luni de zile.
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Și te-ai luat aiurea de mine parca nu știa toată lumea ca dragostea durează puțin.... Abiantebastept
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Și te-ai luat aiurea de mine parca nu știa toată lumea ca dragostea durează puțin.... Măcar 2 ore
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Publica număru sa te dau în judecata dacă nu sunt eu poate te da altu
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 Abia aștept. Sa ne vedem te aștept cu drag😄🥰💋💋💋
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Chiar abia aștept sa te vad 1
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Am. Senzația ca dacă sunteți protejate de pești peștii voștri sunt cei. Mai smecheri nu nuneste adevărat...
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Nu am. Putut răspunde pentru ca eu chiar muncesc și. M-ai supărat tare de. Tot
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 Nu am. Putut răspunde pentru ca eu chiar muncesc și. M-ai supărat tare de. Tot nu fi supărat iubițel, lasă că îți trece când ne vedem 😂😂😆🥰Sau poate trag o fuga la tine in franța 🤩🤩🤩🤩🤩😋
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Dar ce schimbare de comportament ai... Răspunde altul în locul tau
gatusso69 Reputație: 227 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Am vorbit chiar azi cu ea pe cameră (că abia aștept să vină in țară s o lovesc ,nu mai am răbdare 😂😂) și pot spune că tot bună rău a rămas băieți. Buzele alea care a zăpăcit atâția bărbați, țâțele alea mari abia aștept să le mușc, curu tot bombă. ZE-I-ȚĂ. Eu zic să ne pregatim pulile de pe acum când vine acasă să nu ne facem de râs, sa terminam in 5 minute . Ciocane tari băieți că femeia tot bombă e 1
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Au început sa răspundă peștii, s-a rupt lanțul de iubire!!!!
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Ce sa zic referitor la. Franța, ai. Putea face ceva bani și singura fără pești... Dar la cât te-ai schimbat într-un an 1 an și 8 luni e greu sa scapi de ei.... Cred ca ai sa. Le. Dai bani. Mulți.... Cred ca Afrodita te-ar putea lumina cum e viata afara ca tu abia ai ieșit...si.tot.revii...ceea ce incredibil.... Înseamnă că ești patrioata...
lore lorens Reputație: 920 Postat Decembrie 8, 2019 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Postat Decembrie 8, 2019 Ce sa zic referitor la. Franța, ai. Putea face ceva bani și singura fără pești... Dar la cât te-ai schimbat într-un an 1 an și 8 luni e greu sa scapi de ei.... Cred ca ai sa. Le. Dai bani. Mulți.... Cred ca Afrodita te-ar putea lumina cum e viata afara ca tu abia ai ieșit...si.tot.revii...ceea ce incredibil.... ÃŽnseamnă că ești patrioata... rog ca administrația sitului să ia măsuri cu acest cont!!!Ma faci sa râd 😂😂😂😂
donntinno Reputație: 17 Postat Decembrie 8, 2019 Postat Decembrie 8, 2019 Asta nu îți dă dreptu sâni jignești pe toți. Asa ca ne vom vedea cu siguranță. Și publica și cea ce spuneai tu referitor la. HIV și alte lucruri despre x și y. Dacă nu au ar trebui sa fii dat în judecata.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum