Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti un norocos...

este și norocos si dragut si bun de tot 😂😂🙈

post-268677-0-60574700-1534341212_thumb.jpg

Postat

Paparazzi 😂după 2 partide, mergem la A 3🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

post-268677-0-60663600-1534341726_thumb.jpg

post-268677-0-17356000-1534341774_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Ah te ador ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ¤—â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤

Postat

ÃŽți mulțumesc frumos scumpi pentru clipele frumoase petrecute în preuna, îți mulțumesc pentru tot🥂$, te ador si sper sa ne revedem cu bine 👄👄👄👄ðŸ˜

post-268677-0-32280400-1534349161_thumb.jpg

Postat

WOW pentru sex. WOW pentru personalitate. WOW pentru finete, corp si dinamica. Mult succes si grija mare, ca esti fata faina de tot, Lory. Pace!

• Like 1
Postat

WOW pentru sex. WOW pentru personalitate. WOW pentru finete, corp si dinamica. Mult succes si grija mare, ca esti fata faina de tot, Lory. Pace!

mulțumesc frumos scumpule mulțumesc pentru tot,nu te voi uita niciodată 🤩🤗🤗🤗
Postat

Va iubesc, voice ma faceti fericita zi de zi ora de ora â¤â¤â¤ðŸ‘„👄👄â­

post-268677-0-60511700-1534431825_thumb.jpg

post-268677-0-58918900-1534431850_thumb.jpg

• Like 1
Postat

ðŸ˜â­ðŸ’–ðŸ™â¤ðŸ‘‘📿💄ðŸ’👠💎

post-268677-0-88810100-1534521281_thumb.jpg

Postat

Lory transexuala reala tunata,inteligenta si cu experienta ,mai multe informatii despre mine gasiti pe nimfomane ,sunt dornica dea cunoaste domni draguti pentru ale satisface fanteziile intrun mod placut si discret,sunt foarte feminina si sexi.fundulet bombat Si jucaus..ochi albastri ,buze BOTOXATE . Sanii nr 5 siliconati ,cu erectie fr buna fara tratament hormonal ,cer si ofer igiena maxima .Multumesc anticipat pentru alegerea corecta

E O BUNACIUNE , AM FOST , O RECOMAND 

• Like 1
Postat

E O BUNACIUNE , AM FOST , O RECOMAND

mulțumesc frumos scumpule, te pup dulce â¤ðŸ‘„👄👄
Postat

Hai sa facem și o recenzie, ca doar am promis. Am fost aseară, stabilit o ora, care sa prelungit la aproximativ o ora jumate. Lory este o profesionista din toate punctele de vedere, foarte deschisa la tot ce ii ceri,foarte feminina, nu știu dacă se preface sau nu, dar îți dă senzația ca ii place ce face. Pt mine a fost o experienta mișto, a fost a 2a experienta cu o trans, dar pot sa spun ca m-am simțit mult mai bine decât cu multe femei. Recomand

• Like 1
Postat

Hai sa facem și o recenzie, ca doar am promis. Am fost aseară, stabilit o ora, care sa prelungit la aproximativ o ora jumate. Lory este o profesionista din toate punctele de vedere, foarte deschisa la tot ce ii ceri,foarte feminina, nu știu dacă se preface sau nu, dar îți dă senzația ca ii place ce face. Pt mine a fost o experienta mișto, a fost a 2a experienta cu o trans, dar pot sa spun ca m-am simțit mult mai bine decât cu multe femei. Recomand

uhhh mulțumesc scumpi, te mai aștept cu drag te pup dulce dulce 🤗🤩😘😘😘😘â¤â¤â¤ðŸ‘„👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄weekend placut â¤
Postat

nu ma prefac sunt fr naturală, simt placere, iubesc ce fac, de aea sunt cine sunt am ajuns cineva, și am clienți pe care-i am care mă răsfață si ma apreciază la maxim,tu stii despre ce vorbesc 🤗👄👄👄👄👄te pup peste tot â¤ðŸ‘„👄👄👄👄👄ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
Postat

Neața dragii mei, astăzi fac marea schimbare "FUND DE BRAZILIANCA BY LOREDANA CHIVA " va fi exact dimensiunea loredanei,modelul meu si prietena mea, va pooop,deabea astept 🤣🤣🤣🤩🤩🤩🤩🤩🤩ðŸ˜â¤â¤â¤â¤â¤ðŸ¤—😘😘😘🙈😘😘😘😘😘😘😘😘

Postat

Mulțumesc frumos scumpi te pup dulce dulce 🤗😘😘😘â¤â¤â¤

post-268677-0-99752100-1534601606_thumb.jpg

Postat

Mulțumesc frumos scumpi te pup dulce dulce 🤗😘😘😘â¤â¤â¤

App dragilor astăzi nu muncesc, va poopðŸ˜ðŸ‘„👄👄â¤ðŸ¤—😘😘😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...