Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

esti in forma Lory !

după o noapte nedormita 🤣🤣🤣 îmi pare rau ca nu am putut face poza cu dubla penetrare 😄🙈🙈🙈🙊ðŸŒðŸŒ
Link spre comentariu

Dragilor ne pregătit de filmări după o noapte nedormita 😄

Multumesc frumos Bia!!!🤩🥰👄👄👄

post-292333-0-30328900-1583401790_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Multumesc frumos Regele Bassam!!

Dragilor ne vedem diseară la Can Can România Tv,un interviu genial )!!!

Marți ne vedem la Teo Show,pe canal D

2020pot spune că chear este anul meu😘ðŸ˜ðŸ‘„👄👄🥰 pupi la toată lumea!!!

post-292333-0-02479700-1583412351_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Telefon: 0735913468
  • Oras:Frankfurt am Main

Iubiței un video în toată splendoarea 🤩🥰🥰🥰🥰🤩😘https://youtu.be/3EX_IytZttE

Esti minunata iubita!💋 Dar copia nu are valoare!😂😂😂

Te pupă REGINA SEXULUI PROTEJAT!â¤

Link spre comentariu
Vizitator florinflo7
Reputație: 0

of of ce va mai place sa va jigniți între voi, după ca ce santeti 3-4 fete trans frumoase va tot jigniți atât , păcat 😘😘😘

Link spre comentariu

Iuby , eu nu intrebam de deep ,

ci de DAP???

DAP=Double Anal Penetration/ dubla penetrare, pentru necunoscatoarele de limba engleza. 😂😂😂

Link spre comentariu

DAP=Double Anal Penetration/ dubla penetrare, pentru necunoscatoarele de limba engleza. 😂😂😂

Sau mai ca la Moldova 2 puli in cur, ceea ce tie iti place iubiâ¤

Link spre comentariu

DRAGILOR după 3 ore de filmări REGINA sexului frumos revine la program, program Non stop

200f 400h va pupica diva🤩😛😋👄👄👄👄

DRAGILOR invidia și ura se vede din toate părțile, eu am AJUNS la un nivel înalt, am niște contracte in Tv,nu bag in seama răutățile,o sa ies de pe acest site,nimfomane,ma retrag,am alte lucruri de făcut mult mai importante!!!

Eu sunt un nume și amo imagine e greu sa ajungi la nivelul meu!!

Va pup și va IUBESC!!!!

post-292333-0-53685900-1583423640_thumb.jpg

Link spre comentariu

Iuby , eu nu intrebam de deep ,

ci de DAP???

scuze nu am fost atentă, da Bby, fac dublă penetrarea am făcut chiar de diminiața cu 2 clienți!
Link spre comentariu
Vizitator chriiis
Reputație: 0

scuze nu am fost atentă, da Bby, fac dublă penetrarea am făcut chiar de diminiața cu 2 clienți!

Ar fi misto sa pui o poza asa cu sculele in gaura

Si nu mai baga in seama chestile negative de aici

Esti superba

Link spre comentariu

DRAGILOR după 3 ore de filmări REGINA sexului frumos revine la program, program Non stop

200f 400h va pupica diva🤩😛😋👄👄👄👄

DRAGILOR invidia și ura se vede din toate părțile, eu am AJUNS la un nivel înalt, am niște contracte in Tv,nu bag in seama răutățile,o sa ies de pe acest site,nimfomane,ma retrag,am alte lucruri de făcut mult mai importante!!!

Eu sunt un nume și amo imagine e greu sa ajungi la nivelul meu!!

Va pup și va IUBESC!!!!

ÃŽn sfarsit scapam de o ANALFABETA AGRAMATA cu aere de mare "VEDETA"-Prostituata...iubita mea, inainte de a-ti lauda singura asa zisele "Calitati"-"NUME" ti-as sugera sa mai treci putintel prin bancile scolii ca ai cam absentat de la Limba si Literatura Romana .

Despre ce nume vorbesti? Lilian, numele din buletin sau numele de scena? Revino-ti cu piciorusele pe pamant maimuto, si trezeste-te la realitate din basmele tale S.F

URA SI INVIDIE, NIVEL? Tu vorbesti SCARBA PENALA care de cand ai aparut sa activezi rand la rand cu colegele noastre nu ai facut decat sa le denigrezi imaginea , sa le jignesti, si sa le aduci EN si EN acuze false si mincinoase, doar din simplul fapt ca in mintea ta bolnava exista asa numita "Concurenta" si foamea de bani.

Ai incercat sa te folosesti de tot felul de proceduri si jocuri malefice pentru a le arunca in umbra pentru a sta tu in soare.Le-ai terorizat psihic si ti-ai calcat peste principiile de asa numita "Mare Doamna" si ai ajuns la un NIVEL LOW, MULT PREA LOW, plimbandu-te cu slobozul umed si dulce pe la gurita si incercand sa dai tu clasa si valoare altor colege ...crezi ca cineva si-ar fi dorit vreodata un astfel de nivel, un astfel de "Mare RENUME" ca sa aduci argumente despre URA SI INVIDIE?

Iti sugerez sa lasi deoparte rautatea si frustrarea ce iti roade sufletul zi de zi, sa inveti sa fi cu adevarat o LADY daca asta si pretinzi ca iti doresti a fi.

A fi "Lady" inseamna a te respecta pe tine in primul rand ca si femeie, care gandeste inainte sa vorbeasca in absolut orice context.

Iar tu vei evolua doar atunci cand vei invata din toate greselile ce le-ai facut.

Sper sa fiu ultima persoana la care ai incercat sa atentezi si nu uita ca pe tot parcursul tau iti voi fi umbra!Daca nu vine muntele la MOHAMED, atunci merge MOHAMED la munte...Intelegi tu ce vreau sa iti transmit, ca doar esti o fetita inteligenta, nu?

Iti doresc multe zâmbete și PACE💋

Link spre comentariu

Acum am venit de la Lory, a fost prima mea experiență cu o transă. O experiență foarte plăcută, ea e o superbă, am rămas împietrit când am văzut-o, e WOW! ðŸ˜

Am ales să rămân pentru o finalizare, i-am lăsat 250 de lei pe noptieră (50 de lei au fost un bonus din partea mea, pe care nu-i regret nicio secundă).Fiind prima experiență de genul, am fost cam inhibat, dar a avut răbdare cu mine și totul a fost super.

Nu cred că mai e nevoie să acord note,cei care au fost știu că e o superbă din toate punctele de vedere, dar ca să respect regulamentul, o voi face.

Locație-10

Aspect-10+

Oral-10

Anal-10

Pentru cei neinițiați ca mine, e alegerea ideală, voi mai reveni cu siguranță.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:RO
  • Oras:RO

În sfarsit scapam de o ANALFABETA AGRAMATA cu aere de mare "VEDETA"-Prostituata...iubita mea, inainte de a-ti lauda singura asa zisele "Calitati"-"NUME" ti-as sugera sa mai treci putintel prin bancile scolii ca ai cam absentat de la Limba si Literatura Romana .

Despre ce nume vorbesti? Lilian, numele din buletin sau numele de scena? Revino-ti cu piciorusele pe pamant maimuto, si trezeste-te la realitate din basmele tale S.F

URA SI INVIDIE, NIVEL? Tu vorbesti SCARBA PENALA care de cand ai aparut sa activezi rand la rand cu colegele noastre nu ai facut decat sa le denigrezi imaginea , sa le jignesti, si sa le aduci EN si EN acuze false si mincinoase, doar din simplul fapt ca in mintea ta bolnava exista asa numita "Concurenta" si foamea de bani.

Ai incercat sa te folosesti de tot felul de proceduri si jocuri malefice pentru a le arunca in umbra pentru a sta tu in soare.Le-ai terorizat psihic si ti-ai calcat peste principiile de asa numita "Mare Doamna" si ai ajuns la un NIVEL LOW, MULT PREA LOW, plimbandu-te cu slobozul umed si dulce pe la gurita si incercand sa dai tu clasa si valoare altor colege ...crezi ca cineva si-ar fi dorit vreodata un astfel de nivel, un astfel de "Mare RENUME" ca sa aduci argumente despre URA SI INVIDIE?

Iti sugerez sa lasi deoparte rautatea si frustrarea ce iti roade sufletul zi de zi, sa inveti sa fi cu adevarat o LADY daca asta si pretinzi ca iti doresti a fi.

A fi "Lady" inseamna a te respecta pe tine in primul rand ca si femeie, care gandeste inainte sa vorbeasca in absolut orice context.

Iar tu vei evolua doar atunci cand vei invata din toate greselile ce le-ai facut.

Sper sa fiu ultima persoana la care ai incercat sa atentezi si nu uita ca pe tot parcursul tau iti voi fi umbra!Daca nu vine muntele la MOHAMED, atunci merge MOHAMED la munte...Intelegi tu ce vreau sa iti transmit, ca doar esti o fetita inteligenta, nu?

Iti doresc multe zâmbete și PACE

Eu o sa te mai rog inca o data respectuos sa ii lasi topicul in pace. Ai inca 1 warn!

Zi faina!

Bitchy

• Like 1
Link spre comentariu

Acum am venit de la Lory, a fost prima mea experiență cu o transă. O experiență foarte plăcută, ea e o superbă, am rămas împietrit când am văzut-o, e WOW! ðŸ˜

Am ales să rămân pentru o finalizare, i-am lăsat 250 de lei pe noptieră (50 de lei au fost un bonus din partea mea, pe care nu-i regret nicio secundă).Fiind prima experiență de genul, am fost cam inhibat, dar a avut răbdare cu mine și totul a fost super.

Nu cred că mai e nevoie să acord note,cei care au fost știu că e o superbă din toate punctele de vedere, dar ca să respect regulamentul, o voi face.

Locație-10

Aspect-10+

Oral-10

Anal-10

Pentru cei neinițiați ca mine, e alegerea ideală, voi mai reveni cu siguranță.

mulțumesc frumos iubitel pentru vizită și recenzie,te mai aștept cu drag și data viitoare!!! Te iubesc 💋â£

Bună dimineața pisoi mei, am început programul cu mult zâmbet, inima bună și cu multa poftă de sex 🙈

Astăzi va astept cu drag într-o lenjerie albă din dantelă fină 🥰😇🤗

Rond AlbA IULIA cec bank !

200 f 400h

Servicii totale!!!😋💋

post-292333-0-12310200-1583478980_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Cea mai tare cafeluța de dimi😋😋💋

Primul venit primul servit🙃😉💋💋💋

Va pupă regina SEXULUI brutalðŸ˜ðŸ™ˆðŸ’‹

post-292333-0-86077000-1583483956_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...