Vizitator chriiis Reputație: 0 Postat Martie 9, 2020 Partajează Postat Martie 9, 2020 Așa ca de diminiața, somnoroasa,nemachiata dar cu mult chef de sex🤩🤩🤩🤩🙃🙃🙃😋😋😋😋😋🥰 Un video pentru voi😜https://www.xvideos.com/video54413345/lory_trans_sucking_nice_bick_dick_deepthroatSuperba esti Link spre comentariu
amorim Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Oras:iasi Oras:iasi Partajează Postat Martie 10, 2020 In Iasi nu ajungi? Link spre comentariu
carlos27 Reputație: 81 Postat Martie 10, 2020 Oras:mures Oras:mures Partajează Postat Martie 10, 2020 Lory pe când la Mureș?? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 10, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 10, 2020 Buna seara! Disponibila în iași!! 200f 400h acelaș preț,va pup și vă aștept cu drag Programarea cu o oră înainte. 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Sper ca nu raspunzi la telefon in timp ce esti cu un client, bine... nici sa-ti sune / vibreze telefonul nu e ok... Așa ca de diminiața, somnoroasa,nemachiata dar cu mult chef de sexUn video pentru voihttps://www.xvideos.com/video54413345/lory_trans_sucking_nice_bick_dick_deepthroat Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 10, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 10, 2020 Sper ca nu raspunzi la telefon in timp ce esti cu un client, bine... nici sa-ti sune / vibreze telefonul nu e ok... Iubițel îmi respect clienți, însă in timpul actului filmam cu telefonul meu,și in acel moment ma sunat un client, îți dai seama ca nu stau cu tf in mâna in timp ce mă fut nu?!!! ÃŽnsă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea in seama!🤗🥰😘 Link spre comentariu
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Nu era nici o rautate draga mea, vroaim sa ma asigur ca nu o sa mi se intample mie cand o sa-ti fac o vizita. Ti-am urmarit transformarea din primele tale aparitii si imi place cum au decurs lucrurile in privinta ta. O sa-ti dau un telefon zilele astea ;) Iubițel îmi respect clienți, însă in timpul actului filmam cu telefonul meu,și in acel moment ma sunat un client, îți dai seama ca nu stau cu tf in mâna in timp ce mă fut nu?!!!Însă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea ta la adresa mea in seama! Link spre comentariu
tiberius7 Reputație: 50 Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Galati cand ? Link spre comentariu
gatusso69 Reputație: 227 Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Iubițel îmi respect clienți, însă in timpul actului filmam cu telefonul meu,și in acel moment ma sunat un client, îți dai seama ca nu stau cu tf in mâna in timp ce mă fut nu?!!! ÃŽnsă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea in seama!🤗🥰😘Subscriu. Cand se fute Lory nu bagă în seamă telefonul DECAT daca ceri in mod expres sa faceti o poza 1 Link spre comentariu
endarun Reputație: 86 Postat Martie 11, 2020 Oras:Botosani Oras:Botosani Partajează Postat Martie 11, 2020 Hey, de la ce ora esti disponibila? Link spre comentariu
georgeeu Reputație: 0 Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Salutare! Am reusit sa ajung la Lori! :)Luni ma aflam in Bucuresti si mi-am adus aminte de Lori...am sunat a raspuns promt si am facut si programarea.Am fost directionat catre locatia ei cocheta ;), Lori a aparut imbracata intr-o tinuta sexi, cu sanii ei superbi la vedere. Am povestit un pic, apoi am trecut la fapte. Un oral de vis cum nu am mai intalnit... atenta la detalii, cu bun simt, te face sa te simti super. Eu unu am sa revin! Multumesc Lori! Link spre comentariu
fermecatu007 Reputație: 27 Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 La Ploiesti sau Brașov când ajungi?Foarte mulți întrebamNu ne răspunzi ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ™ˆðŸ™ˆðŸ™ˆ Link spre comentariu
nacho123 Reputație: 351 Postat Martie 11, 2020 Oras:Cta Oras:Cta Partajează Postat Martie 11, 2020 Lory de acum ne incanti cu clipuri in care actrita principala esti tu nu? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 12, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 12, 2020 Disponibila în bucurești 😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator chriiis Reputație: 0 Postat Martie 12, 2020 Partajează Postat Martie 12, 2020 Disponibila în bucurești 😘😘😘Asteptam poze noi 😚 Link spre comentariu
greuceanul Reputație: 50 Postat Martie 13, 2020 Oras:Dev-Null Oras:Dev-Null Partajează Postat Martie 13, 2020 Daca iti mai faci multe operatii la fata ai sa ajungi ca Michael Jackson. Deja arati naspa erai mult mai frumos inainte asa mai natural! Bun ti ai pus tate ti ai pus cur ti ai pus buze dar cada ca mai putin si iti tai nasu de tot! PS Chiar erai mult mai ok inainte fa-ti o comparatie acum si acum un an. Plus ca sunt curios cum o sa arati la 35/40 de ani. 1 Link spre comentariu
Vizitator marmotto Reputație: 0 Postat Martie 13, 2020 Partajează Postat Martie 13, 2020 Daca iti mai faci multe operatii la fata ai sa ajungi ca Michael Jackson. Deja arati naspa erai mult mai frumos inainte asa mai natural! Bun ti ai pus tate ti ai pus cur ti ai pus buze dar cada ca mai putin si iti tai nasu de tot! PS Chiar erai mult mai ok inainte fa-ti o comparatie acum si acum un an. Plus ca sunt curios cum o sa arati la 35/40 de ani.O sa arate foarte bine la 35-40 de ani ! De ce il faci barbat cand ea este femeie ??? Da, a fost o data, de mult, barbat, nu mai este acum ! Tu daca ti-ai schimba sexul si ti-ai face aceleasi "ugrade-uri", iar cineva ti-ar reprosa ca esti prea tunata, ca femeie, ti-ar conveni ? Fiecare dintre cele ce au devenit femei din fizic de barbati incearca sa arate, ca femei, asa cum isi imagineaza ca ar fi aratat daca s-ar fi nascut femei. Nu mai judecati ! Exista femei foste barbati care arata mult mai tunate decat arata Lore. Ca sa nu poluez aiurea topicul lui Lore, iti pun o singura poza. Este a actritei transgender Azeneth. Arata asa cum vezi, toate modificarile au insumat in jur de 500 - 600 000 $ ! https://thumb-p4.xhcdn.com/a/_XFPBi7JD5OLmbPzXQMz8A/000/216/894/184_1000.jpg Scuze Lore pentru interventie ! Incercati sa fiti mai buni, oameni buni ! Rautatea ne-a adus acolo unde suntem acum, iar ceea ce se intampla in aceste zile cu planeta ar trebui sa fie un punct de cotitura pentru noi toti, pentru a incerca sa ne schimbam, noi, societatea umana, in mai bine ! 3 Link spre comentariu
Vizitator alynbulin2 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Ba ăștia care judecați mai dați-vă în plm Link spre comentariu
twister4u Reputație: 3 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 de ce s au sters vide urile Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 14, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 14, 2020 de ce s au sters vide urile Find că au ajuns clipurile video pe un grup cu 40 de mii de membri....... Îmi scria toată lumea pe whatsapp, Instagram, facebook .....de parca nu au mai văzut așa ceva... Tipic romanesc ce sa m-ai..... Link spre comentariu
marcel2015 Reputație: 1 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Si cum le mai putem vedea si noi? 😠Link spre comentariu
Vizitator alynbulin2 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Lore pune clipurile înapoi sa facem carantina cum trebuie 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
baiamare20 Reputație: 12 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Iti recomand onlyfans:* Link spre comentariu
Vizitator florinflo7 Reputație: 0 Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Iti recomand onlyfans:* ce nume folosește ? pe onlyfans Link spre comentariu
arad2013 Reputație: 10 Postat Martie 15, 2020 Oras:arad Oras:arad Partajează Postat Martie 15, 2020 Lasa link ul cu profilul ei de onlyfans Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum