Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Buna seara!

Disponibila în iași!!

200f 400h acelaș preț,va pup și vă aștept cu drag Programarea cu o oră înainte. 😘😘😘

Link spre comentariu

Sper ca nu raspunzi la telefon in timp ce esti cu un client, bine... nici sa-ti sune / vibreze telefonul nu e ok...

Iubițel îmi respect clienți, însă in timpul actului filmam cu telefonul meu,și in acel moment ma sunat un client, îți dai seama ca nu stau cu tf in mâna in timp ce mă fut nu?!!!

ÃŽnsă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea in seama!🤗🥰😘

Link spre comentariu
Vizitator moonnight
Reputație: 0

Nu era nici o rautate draga mea, vroaim sa ma asigur ca nu o sa mi se intample mie cand o sa-ti fac o vizita. Ti-am urmarit transformarea din primele tale aparitii si imi place cum au decurs lucrurile in privinta ta. O sa-ti dau un telefon zilele astea ;)

Iubițel îmi respect clienți, însă in timpul actului filmam cu telefonul meu,și in acel moment ma sunat un client, îți dai seama ca nu stau cu tf in mâna in timp ce mă fut nu?!!!

Însă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea ta la adresa mea in seama!

Link spre comentariu

ÃŽnsă sunt prea dulce ca să-ți bag răutatea in seama!🤗🥰😘

Subscriu. Cand se fute Lory nu bagă în seamă telefonul DECAT daca ceri in mod expres sa faceti o poza

• Minus 1
Link spre comentariu

Salutare!

Am reusit sa ajung la Lori! :)

Luni ma aflam in Bucuresti si mi-am adus aminte de Lori...am sunat a raspuns promt si am facut si programarea.Am fost directionat catre locatia ei cocheta ;), Lori a aparut imbracata intr-o tinuta sexi, cu sanii ei superbi la vedere. Am povestit un pic, apoi am trecut la fapte. Un oral de vis cum nu am mai intalnit... atenta la detalii, cu bun simt, te face sa te simti super. Eu unu am sa revin! Multumesc Lori!

Link spre comentariu
  • Oras:Dev-Null
  • Oras:Dev-Null

Daca iti mai faci multe operatii la fata ai sa ajungi ca Michael Jackson. Deja arati naspa erai mult mai frumos inainte asa mai natural! Bun ti ai pus tate ti ai pus cur ti ai pus buze dar cada ca mai putin si iti tai nasu de tot! PS Chiar erai mult mai ok inainte fa-ti o comparatie acum si acum un an. Plus ca sunt curios cum o sa arati la 35/40 de ani.

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator marmotto
Reputație: 0

Daca iti mai faci multe operatii la fata ai sa ajungi ca Michael Jackson. Deja arati naspa erai mult mai frumos inainte asa mai natural! Bun ti ai pus tate ti ai pus cur ti ai pus buze dar cada ca mai putin si iti tai nasu de tot! PS Chiar erai mult mai ok inainte fa-ti o comparatie acum si acum un an. Plus ca sunt curios cum o sa arati la 35/40 de ani.

O sa arate foarte bine la 35-40 de ani !

De ce il faci barbat cand ea este femeie ??? Da, a fost o data, de mult, barbat, nu mai este acum !

Tu daca ti-ai schimba sexul si ti-ai face aceleasi "ugrade-uri", iar cineva ti-ar reprosa ca esti prea tunata, ca femeie, ti-ar conveni ? 

Fiecare dintre cele ce au devenit femei din fizic de barbati incearca sa arate, ca femei, asa cum isi imagineaza ca ar fi aratat daca s-ar fi nascut femei.

Nu mai judecati !

Exista femei foste barbati care arata mult mai tunate decat arata Lore. Ca sa nu poluez aiurea topicul lui Lore, iti pun o singura poza. Este a actritei transgender Azeneth. Arata asa cum vezi, toate modificarile au insumat in jur de 500 - 600 000 $ !

https://thumb-p4.xhcdn.com/a/_XFPBi7JD5OLmbPzXQMz8A/000/216/894/184_1000.jpg

Scuze Lore pentru interventie !

Incercati sa fiti mai buni, oameni buni ! Rautatea ne-a adus acolo unde suntem acum, iar ceea ce se intampla in aceste zile cu planeta ar trebui sa fie un punct de cotitura pentru noi toti, pentru a incerca sa ne schimbam, noi, societatea umana, in mai bine !

• Like 3
Link spre comentariu

de ce s au sters vide urile

Find că au ajuns clipurile video pe un grup cu 40 de mii de membri.......

Îmi scria toată lumea pe whatsapp, Instagram, facebook .....de parca nu au mai văzut așa ceva...

Tipic romanesc ce sa m-ai.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...