Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

Vorbește frumos sex power!!!

Vezi ca ai fost pe la mine ,și stii ce fel de persoană sunt, deci limbaj civilizat.

Mulțumesc!!

Sunt mult mai curată și mai sănătoasă ca multe de aici, te pup zi bună!!

Lore ai inteles gresit,eu nu am spus lucrul ala sa te jignesc,am facut o gluma care probabil ai inteles-o gresit!! Dar ma mirat intrebarea aluia,ce nu se vedea clar in poza!! Eu imi cer scuze daca te an jignit
Link spre comentariu
  • Oras:Bucureștiul
  • Oras:Bucureștiul

Salut tuturor !!!! Am vizitat-o in dimineața aceasta pe Lore,locația centru -Suceava

Am ajuns la locație, locația de lux,ea ma așteptat intr-o ținută sexi,arată extraordinar de bine ,atâta feminitate nu am văzut la multe femei,a început cu un oral de nota 10 + sărutări corporale, mângâieri, gemete fine.....Nu am rezistat mult si am trecut la sex anal,super strâmta si fierbinte cu mișcări lascisive nu am rezistat mult si am finalizat pe sânii ei superbi.Am optat pentru o ora, cu plata anticipată de 500 ron bani investiți cu folos😜! O experiență de nota 10 !!!

Recomand cu incredere este intradevar o TS lux cu poze reale 100 la 100!!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com
  • Oras:București

Salut tuturor !!!! Am vizitat-o in dimineața aceasta pe Lore,locația centru -Suceava

Am ajuns la locație, locația de lux,ea ma așteptat intr-o ținută sexi,arată extraordinar de bine ,atâta feminitate nu am văzut la multe femei,a început cu un oral de nota 10 + sărutări corporale, mângâieri, gemete fine.....Nu am rezistat mult si am trecut la sex anal,super strâmta si fierbinte cu mișcări lascisive nu am rezistat mult si am finalizat pe sânii ei superbi.Am optat pentru o ora, cu plata anticipată de 500 ron bani investiți cu folos😜! O experiență de nota 10 !!!

Recomand cu incredere este intradevar o TS lux cu poze reale 100 la 100!!

Multumesc frumos Iubitel pentru vizita si clipe frumoase petrecute în preuna.

Multumesc frumos tuturor pentru vizita, nu m-am așteptat să am Atâtea clienți în perioada asta🙈😻

Cu siguranta ma reîntorc la Suceava!

Momentan ma reîntorc la montanei mei din bucurești 😛😜🥰🥰🥰😜💋🙃

VaPup si vă aștept cu drag!!

Link spre comentariu

recomand lory, cea mai buna transexuala

intradevar 500 ora dar pleci cel mai fericit, e o adevarat transexuala, geme de n-ai idee iti face pielea de gaina, duce mult, si e cu bunul simt,

are un oral de pici din picioare

decii chiar va recomand sa mergeti la ea, e ce trebuie !

• Like 1
Link spre comentariu

Dragii mei sunt hotărâtă,vreau să-mi schimb silicoane ce ziceți?

Ar merge 1,100 cu 1,100?

Am nevoie de parerile voastre!?

Deci urmează surpriza🙃🙃🙃🙃ðŸ˜ðŸ¥°

post-292333-0-90843700-1584980348_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

Lori, tu poți accepta faptul ca ești extrem de frumoasa și atrăgătoare fără sa mai adaugi altceva la tine? Sa te iubești și sa te accepți asa cum ești, nu întotdeauna sa depinzi de părerea altora când e sa îți judeci propria ta valoare? Nu ești destul de iubita și apreciata de sutele sau chiar miile de bărbați ce îți calcă pragul?

Link spre comentariu

Lori, tu poți accepta faptul ca ești extrem de frumoasa și atrăgătoare fără sa mai adaugi altceva la tine? Sa te iubești și sa te accepți asa cum ești, nu întotdeauna sa depinzi de părerea altora când e sa îți judeci propria ta valoare? Nu ești destul de iubita și apreciata de sutele sau chiar miile de bărbați ce îți calcă pragul?

Mersi bby, țin cont de sfatul tău!

Pup🙃🤩💋💋💋💋

Link spre comentariu

Bună dimineața, sa TREZIT dulceata 🤩😋😋😋😋😋☕☕ðŸŒðŸŒðŸŒðŸ¯

post-292333-0-44109000-1585029710_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu

cata minte sa ai domnita draga sa te postezi online cu pula in gura. Ce vrei sa demonstrezi ? te mai dai si Diva cand intelectul iti e sub nivel mediu.

Haha care este treaba ta????

Pot sa mă dau ce vreau eu !!!

Nu înțeleg ce cauți pe topicul meu dacă nu-ți place dispari...

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Oras:Prahova
  • Oras:Prahova

cata minte sa ai domnita draga sa te postezi online cu pula in gura. Ce vrei sa demonstrezi ?  te mai dai si Diva cand intelectul iti e sub nivel mediu.

Bai fraierica, asta este site pt asa ceva, nu-ti place treci pe Trinitas.tv ... fai o vizita si apoi mai vorbim, o sa-ti tremure picioarele pana trece coronavirus:)))

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...