lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 21, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2020 🥰 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 21, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2020 Iubiței dupa ora 17.30 ajung in Suceava, am uitat sa precizez! Va pupiii 🤩🙃🥰💋 Link spre comentariu
kafka92 Reputație: 5 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Iubiței dupa ora 17.30 ajung in Suceava, am uitat sa precizez! Va pupiii As vrea o programare la 18 azi pentru o ora...se poate? Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Vorbește frumos sex power!!! Vezi ca ai fost pe la mine ,și stii ce fel de persoană sunt, deci limbaj civilizat. Mulțumesc!! Sunt mult mai curată și mai sănătoasă ca multe de aici, te pup zi bună!!Lore ai inteles gresit,eu nu am spus lucrul ala sa te jignesc,am facut o gluma care probabil ai inteles-o gresit!! Dar ma mirat intrebarea aluia,ce nu se vedea clar in poza!! Eu imi cer scuze daca te an jignit Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 21, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2020 As vrea o programare la 18 azi pentru o ora...se poate? scrie-mi pe Whatsapp bby. Link spre comentariu
kafka92 Reputație: 5 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 scrie-mi pe Whatsapp bby.bine bby <3 Link spre comentariu
hienatus Reputație: 5 Postat Martie 21, 2020 Partajează Postat Martie 21, 2020 Cand vii in TM baby? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 22, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 22, 2020 🤩😋😋😋🥰😇 1 Link spre comentariu
alexdiesel98 Reputație: 1 Postat Martie 22, 2020 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 22, 2020 Mai pune video :bow Link spre comentariu
gyuli Reputație: 5 Postat Martie 22, 2020 Oras:botosani Oras:botosani Partajează Postat Martie 22, 2020 Bine ai venit în Suceava!!! Cu siguranță te v-oi vizita ! Link spre comentariu
preadur Reputație: 3 Postat Martie 23, 2020 Oras:Bucureștiul Oras:Bucureștiul Partajează Postat Martie 23, 2020 Salut tuturor !!!! Am vizitat-o in dimineața aceasta pe Lore,locația centru -Suceava Am ajuns la locație, locația de lux,ea ma așteptat intr-o ținută sexi,arată extraordinar de bine ,atâta feminitate nu am văzut la multe femei,a început cu un oral de nota 10 + sărutări corporale, mângâieri, gemete fine.....Nu am rezistat mult si am trecut la sex anal,super strâmta si fierbinte cu mișcări lascisive nu am rezistat mult si am finalizat pe sânii ei superbi.Am optat pentru o ora, cu plata anticipată de 500 ron bani investiți cu folos😜! O experiență de nota 10 !!!Recomand cu incredere este intradevar o TS lux cu poze reale 100 la 100!! 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 23, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 23, 2020 Salut tuturor !!!! Am vizitat-o in dimineața aceasta pe Lore,locația centru -Suceava Am ajuns la locație, locația de lux,ea ma așteptat intr-o ținută sexi,arată extraordinar de bine ,atâta feminitate nu am văzut la multe femei,a început cu un oral de nota 10 + sărutări corporale, mângâieri, gemete fine.....Nu am rezistat mult si am trecut la sex anal,super strâmta si fierbinte cu mișcări lascisive nu am rezistat mult si am finalizat pe sânii ei superbi.Am optat pentru o ora, cu plata anticipată de 500 ron bani investiți cu folos😜! O experiență de nota 10 !!!Recomand cu incredere este intradevar o TS lux cu poze reale 100 la 100!!Multumesc frumos Iubitel pentru vizita si clipe frumoase petrecute în preuna. Multumesc frumos tuturor pentru vizita, nu m-am așteptat să am Atâtea clienți în perioada asta🙈😻 Cu siguranta ma reîntorc la Suceava!Momentan ma reîntorc la montanei mei din bucurești 😛😜🥰🥰🥰😜💋🙃 VaPup si vă aștept cu drag!! Link spre comentariu
criatian Reputație: 8 Postat Martie 23, 2020 Partajează Postat Martie 23, 2020 recomand lory, cea mai buna transexualaintradevar 500 ora dar pleci cel mai fericit, e o adevarat transexuala, geme de n-ai idee iti face pielea de gaina, duce mult, si e cu bunul simt, are un oral de pici din picioaredecii chiar va recomand sa mergeti la ea, e ce trebuie ! 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 23, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 23, 2020 Dragilor ne vedme joi la Antena Stars, sa dezbatem subiectul COVID-19! Sanatate Tuturor!🥰 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 23, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 23, 2020 Dragii mei sunt hotărâtă,vreau să-mi schimb silicoane ce ziceți? Ar merge 1,100 cu 1,100? Am nevoie de parerile voastre!? Deci urmează surpriza🙃🙃🙃🙃ðŸ˜ðŸ¥° 1 Link spre comentariu
herbert west Reputație: 421 Postat Martie 23, 2020 Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Telefon: [email protected] Oras:Timișoara Partajează Postat Martie 23, 2020 Lori, tu poți accepta faptul ca ești extrem de frumoasa și atrăgătoare fără sa mai adaugi altceva la tine? Sa te iubești și sa te accepți asa cum ești, nu întotdeauna sa depinzi de părerea altora când e sa îți judeci propria ta valoare? Nu ești destul de iubita și apreciata de sutele sau chiar miile de bărbați ce îți calcă pragul? Link spre comentariu
ss12341234 Reputație: 3 Postat Martie 23, 2020 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Martie 23, 2020 La ce ora joi pe antena stars?? Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 24, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 24, 2020 Lori, tu poți accepta faptul ca ești extrem de frumoasa și atrăgătoare fără sa mai adaugi altceva la tine? Sa te iubești și sa te accepți asa cum ești, nu întotdeauna sa depinzi de părerea altora când e sa îți judeci propria ta valoare? Nu ești destul de iubita și apreciata de sutele sau chiar miile de bărbați ce îți calcă pragul? Mersi bby, țin cont de sfatul tău! Pup🙃🤩💋💋💋💋 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 24, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 24, 2020 Bună dimineața, sa TREZIT dulceata 🤩😋😋😋😋😋☕☕ðŸŒðŸŒðŸŒðŸ¯ 1 Link spre comentariu
blondu7383 Reputație: -12 Postat Martie 24, 2020 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Martie 24, 2020 Ce devreme ai luato in guriță iti place mult Link spre comentariu
bobybamboo Reputație: -1 Postat Martie 24, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 24, 2020 cata minte sa ai domnita draga sa te postezi online cu pula in gura. Ce vrei sa demonstrezi ? te mai dai si Diva cand intelectul iti e sub nivel mediu. 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 920 Postat Martie 24, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Martie 24, 2020 cata minte sa ai domnita draga sa te postezi online cu pula in gura. Ce vrei sa demonstrezi ? te mai dai si Diva cand intelectul iti e sub nivel mediu. Haha care este treaba ta???? Pot sa mă dau ce vreau eu !!! Nu înțeleg ce cauți pe topicul meu dacă nu-ți place dispari... Multumesc! Link spre comentariu
amena Reputație: 208 Postat Martie 24, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Martie 24, 2020 cata minte sa ai domnita draga sa te postezi online cu pula in gura. Ce vrei sa demonstrezi ? te mai dai si Diva cand intelectul iti e sub nivel mediu.Bai fraierica, asta este site pt asa ceva, nu-ti place treci pe Trinitas.tv ... fai o vizita si apoi mai vorbim, o sa-ti tremure picioarele pana trece coronavirus:))) 1 Link spre comentariu
sclav buzau Reputație: 1 Postat Martie 24, 2020 Partajează Postat Martie 24, 2020 Stai acasă protejați va Link spre comentariu
peepthis Reputație: 9 Postat Martie 24, 2020 Oras:Londra UK Oras:Londra UK Partajează Postat Martie 24, 2020 Ce muie in urechi i as da Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum