lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 8, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 8, 2020 Abia astept sa ti sug pula aia gustoasa Ador să-ți dau laptic de gagică ðŸ˜ðŸ˜…🤣💋💋💋😘 De regină 🤗🤗🤗😛😛😋😋😋💦💦💦💦 1 Link spre comentariu
yumyboy Reputație: 1 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Pune o poza cu lapticul tau Link spre comentariu
Vizitator transexuala Reputație: 0 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Wow ce buna esti si ce pula faina ai , abia astept sa o sug si sa te ling peste tot , hai la oradea Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 8, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 8, 2020 Continuam programul cu mult chef de laptic ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 200f 400h 🥰🥰🥰😋😋😋💦💦💦💦💦💦 Link spre comentariu
denisbaciu Reputație: 46 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Ce cocoșel frumos ai loree Link spre comentariu
mihaimij Reputație: 9 Postat Mai 8, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2020 Salutare fratilor, M-am decis si eu ieri sa ies din carantina si sa o vizitez pe Lory. S-a meritat :humpNu sunt eu mare povestitor dar pot spune ca e cea mai misto trans din cele pe care le-am vizitat. Arata foarte bine si are o atitudine misto, ii place pula si asta conteaza. Poti sa te si iubesti cu ea, poti sa o si futi. E divina, cum ar zicea ea. Chiar m-am simtit foarte bine cu ea, o experienta de nota 10! Te sarut Lory :gifs_ojos 1 Link spre comentariu
alinalinboy Reputație: 21 Postat Mai 8, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 8, 2020 Offf ce ți-as suge pula aia apoi te as fute pana ai termina pe mine ...😘😘 1 Link spre comentariu
larabella Reputație: 2962 Postat Mai 8, 2020 Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Telefon: 0735913468 Oras:Frankfurt am Main Partajează Postat Mai 8, 2020 ❤ 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 8, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 8, 2020 Salutare fratilor, M-am decis si eu ieri sa ies din carantina si sa o vizitez pe Lory. S-a meritat :humpNu sunt eu mare povestitor dar pot spune ca e cea mai misto trans din cele pe care le-am vizitat. Arata foarte bine si are o atitudine misto, ii place pula si asta conteaza. Poti sa te si iubesti cu ea, poti sa o si futi. E divina, cum ar zicea ea. Chiar m-am simtit foarte bine cu ea, o experienta de nota 10! Te sarut Lory :gifs_ojosMersi mult scumpi pentru vizită te mai aștept cu drag și data viitoare 🥰😘😘😘😘💋💋💋 Ai fost genial ðŸ˜ðŸ¤ªðŸ¤ªðŸ¤ªðŸ¤ªðŸ’‹ðŸ˜„🤣😅💋💋💋 Si pozica făcută chiar de tine😆😆😆ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ¤£ðŸ˜ 1 Link spre comentariu
tonysop1982 Reputație: 3 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Continuam programul cu mult chef de laptic ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 200f 400h 🥰🥰🥰😋😋😋💦💦💦💦💦💦 Regina sexului frumos mâine ești în capitală? Vreau sa te vizitez!👅 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 8, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 8, 2020 Regina sexului frumos mâine ești în capitală? Vreau sa te vizitez!👅Da bebelino 🤗🤩🥰te aștept cu drag 💋💋💋😻 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Mai 8, 2020 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 8, 2020 Ce muscatura ai pe sanul stang...😀 Link spre comentariu
likesex69 Reputație: 26 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Buna seara dragi compatrioți vreau și eu sa îmi împărtășesc cu voi noua experiența cu minunata lory sunat din timp programat optat pt o ora ajung la destinația bine cunoscuta de toți! Lory e la fel de sexii și o ținuta care ma făcut din start sa fiu pe cale de a sari pe ea! Intru ii ofer halatul de buna voie știind despre ce e vorba și începem cu toate preludiile existente și inexistente oralul demențial pe care îl face aceasta zeița ma făcut sa explodez rapid . Putina igienizare și începem runda doi in care fundul domnișoarei parca striga după mine montam gumița și începem cu un anal in care ea se mișcă demențial contre strâmtă simți cu adevărat ca e ceea ce trebuie schimbat 3 poziții după care finalizare glorioasă in gumița ! Stat la un pahar de apa și cu gândul ca o voi revedea curând ma feresc de poliție și ma îndrept spre casa ! Notele nu își mai au rostul pt ca toți știm ca aceasta diva merita 10 pe linie te pup 1 Link spre comentariu
zlatan999 Reputație: -2 Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Frumusete Dumineca mai esti in Bucuresti ?As dori sa te vizitez! Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 9, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2020 Frumusete Dumineca mai esti in Bucuresti ?As dori sa te vizitez!Da bebelino, scrie-mi pe WhatsApp și stabilim ok, pupi!🥰😘😘😘😘💋💋💋💋 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 9, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2020 Buna seara dragi compatrioți vreau și eu sa îmi împărtășesc cu voi noua experiența cu minunata lory sunat din timp programat optat pt o ora ajung la destinația bine cunoscuta de toți! Lory e la fel de sexii și o ținuta care ma făcut din start sa fiu pe cale de a sari pe ea! Intru ii ofer halatul de buna voie știind despre ce e vorba și începem cu toate preludiile existente și inexistente oralul demențial pe care îl face aceasta zeița ma făcut sa explodez rapid . Putina igienizare și începem runda doi in care fundul domnișoarei parca striga după mine montam gumița și începem cu un anal in care ea se mișcă demențial contre strâmtă simți cu adevărat ca e ceea ce trebuie schimbat 3 poziții după care finalizare glorioasă in gumița ! Stat la un pahar de apa și cu gândul ca o voi revedea curând ma feresc de poliție și ma îndrept spre casa ! Notele nu își mai au rostul pt ca toți știm ca aceasta diva merita 10 pe linie te pup Mulțumesc frumos scumpi pentru vizită și clipe frumoase, te mai aștept cu drag!!🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😻💋💋💋💋💋💋💋💋💋⤠Link spre comentariu
pifhercule Reputație: 13 Postat Mai 9, 2020 Oras:timisoara Oras:timisoara Partajează Postat Mai 9, 2020 Sper ca după nebunia asta sa vii in Timisoara🤩💋 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 9, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2020 Disponibilă în Galați ,zona centrală!! 150f 300h Va pup și vă aștept cu drag!!🤗🥰💋💋💋⤠Link spre comentariu
dybo1234 Reputație: 3 Postat Mai 9, 2020 Partajează Postat Mai 9, 2020 Cand te gasim in buc REGINA?🔞🔞🔞 1 Link spre comentariu
lore lorens Reputație: 918 Postat Mai 9, 2020 Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Telefon: rodicaursan69@yahoo. Com Oras:București Partajează Postat Mai 9, 2020 Cand te gasim in buc REGINA?🔞🔞🔞Marți bebelino 🤗 Voi mai lucra săptămâna viitoare, după 15 plec din România 🤗🥰🥰🥰🥰🥰💋💋💋💋💋 Și revin cu surprize 🤪😘😋😋😋😋😋💋 Pupi Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Mai 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 9, 2020 Lunii ți-am scris pe whpp. Vreau sa trec pe la tine sa te vad . Te pup Link spre comentariu
curvar2020 Reputație: 175 Postat Mai 9, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 9, 2020 Lore ți-am scris pe whpp. Vreau sa trec pe la tine sa te vad iubiii . Te pup Link spre comentariu
fanaticul20 Reputație: 11 Postat Mai 11, 2020 Partajează Postat Mai 11, 2020 Buna, cat mai stai la Galati! Link spre comentariu
mariuss82 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Mai 11, 2020 arati superb !!! Link spre comentariu
mariuss82 Reputație: 0 Postat Mai 11, 2020 Oras:Prahova Oras:Prahova Partajează Postat Mai 11, 2020 Nu prea am comentat eu pana cum, dar esti superba Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum