Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Hello Lory nu spuneai ca pe 22 vii la Timisoara?

nu scumpi ca am înțeles de la colege ca nu prea merge treaba la timișoara 🤣😂 mergem la iași, apoi vedem pupiii😘😘😘
Postat

Seara buna dragilor va pup dulce ðŸ˜ðŸ¤©ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-268677-0-48097200-1537319966_thumb.jpg

• Like 3
Postat

Vom sta....mai esti cu cineva?

da o prietena fr bună și adevarata kiss Norbert 💋
  • Like 1
Postat

eu cel putin subscriu la venitul in timisoara

voi sta cu ochii pe forum/publi in caz ca dai pe aici

distractie in iasi :)

bineînțeles scumpi ca venim, doar că prietena mea conduce doar ea , si cred ca va fi obositor drumul, dar vom veni cu siguranță ...in iași stam 8 zile 💋💋💋 mulțumesc pupiii
  • Oras:Maduva
Postat

eu cel putin subscriu la venitul in timisoara

voi sta cu ochii pe forum/publi in caz ca dai pe aici

distractie in iasi :)

Pusicu, te rugam sa nu mai bati campii au fost si alte fete ok in Timisoara si nu am vazut nici o recenzica din partea voastra ,ce a fost cum a fost.Dar faceti invitatii peste invitatii si mintiti de ingheata apele pe fetele astea minunate.Daca cele care au fost, ma refer la Alexandra si cealalta Cris nu erau ok  si nici macar o vorbulita nu ati scris(probabil v-au speriat preturile cerute)pai normal ca au avut preturi la ce se arata in ziua de azi ca mergeti la toate sarantoacele care fac finalizari fara protectie in gurita,de anal nu mai vorbim asa ca lasati textele si vrajeala ca nu tine.Stim bine unde se merge si cu cine.Nu mai bateti campii.Cam atat am avut de zis.Spor fetelor si sa nu credeti vrajeala unora.O sa va convingeti singure.

Postat

Hello Lory nu spuneai ca pe 22 vii la Timisoara?

Pusicu 2, te rugam sa nu mai bati campii au fost si alte fete ok in Timisoara si nu am vazut nici o recenzica din partea voastra ,ce a fost cum a fost.Dar faceti invitatii peste invitatii si mintiti de ingheata apele pe fetele astea minunate.Daca cele care au fost, ma refer la Alexandra si cealalta Cris nu erau ok  si nici macar o vorbulita nu ati scris(probabil v-au speriat preturile cerute)pai normal ca au avut preturi la ce se arata in ziua de azi ca mergeti la toate sarantoacele care fac finalizari fara protectie in gurita,de anal nu mai vorbim asa ca lasati textele si vrajeala ca nu tine.Stim bine unde se merge si cu cine.Nu mai bateti campii.Cam atat am avut de zis.Spor fetelor si sa nu credeti vrajeala unora.O sa va convingeti singure.

Postat

Pusicu 2, te rugam sa nu mai bati campii au fost si alte fete ok in Timisoara si nu am vazut nici o recenzica din partea voastra ,ce a fost cum a fost.Dar faceti invitatii peste invitatii si mintiti de ingheata apele pe fetele astea minunate.Daca cele care au fost, ma refer la Alexandra si cealalta Cris nu erau ok  si nici macar o vorbulita nu ati scris(probabil v-au speriat preturile cerute)pai normal ca au avut preturi la ce se arata in ziua de azi ca mergeti la toate sarantoacele care fac finalizari fara protectie in gurita,de anal nu mai vorbim asa ca lasati textele si vrajeala ca nu tine.Stim bine unde se merge si cu cine.Nu mai bateti campii.Cam atat am avut de zis.Spor fetelor si sa nu credeti vrajeala unora.O sa va convingeti singure.

ai inviat edi ?

Postat

Pusicu, te rugam sa nu mai bati campii au fost si alte fete ok in Timisoara si nu am vazut nici o recenzica din partea voastra ,ce a fost cum a fost.Dar faceti invitatii peste invitatii si mintiti de ingheata apele pe fetele astea minunate.Daca cele care au fost, ma refer la Alexandra si cealalta Cris nu erau ok si nici macar o vorbulita nu ati scris(probabil v-au speriat preturile cerute)pai normal ca au avut preturi la ce se arata in ziua de azi ca mergeti la toate sarantoacele care fac finalizari fara protectie in gurita,de anal nu mai vorbim asa ca lasati textele si vrajeala ca nu tine.Stim bine unde se merge si cu cine.Nu mai bateti campii.Cam atat am avut de zis.Spor fetelor si sa nu credeti vrajeala unora.O sa va convingeti singure.

nu înțeleg de ce te bagi in discutii pe pagina mea.....
  • Oras:Piata Iancului
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Pusicu 2, te rugam sa nu mai bati campii au fost si alte fete ok in Timisoara si nu am vazut nici o recenzica din partea voastra ,ce a fost cum a fost.Dar faceti invitatii peste invitatii si mintiti de ingheata apele pe fetele astea minunate.Daca cele care au fost, ma refer la Alexandra si cealalta Cris nu erau ok si nici macar o vorbulita nu ati scris(probabil v-au speriat preturile cerute)pai normal ca au avut preturi la ce se arata in ziua de azi ca mergeti la toate sarantoacele care fac finalizari fara protectie in gurita,de anal nu mai vorbim asa ca lasati textele si vrajeala ca nu tine.Stim bine unde se merge si cu cine.Nu mai bateti campii.Cam atat am avut de zis.Spor fetelor si sa nu credeti vrajeala unora.O sa va convingeti singure.

ceea ce vad mai sus ca zice lori ca au fost colege si ca nu a mers treaba 😂 tin sa o contrazic atat eu cat si alexandra gold suntem super multumite de prestația noastră la timisoara si am sa revenim cu mare mare drag la tm cat si in cluj . Iar in legatura de prețuri baby fiecare dintre noi atragem un anumit tip de clienti iar de aici se intelege ce vreau sa spun eu una tin stacheta sus pentru ca stiu ca oamenii apreciaza si altceva decat previzibilul ce se vede.. ma retrag din topicul vedetei 😂 ps : am intervenit pt ca mi-am vazut numele. Succes tuturor 💖💋
  • Like 1
Postat

Scumpii mei ,mă deplasez la hotel rardisson,revin in 2 ore pup😘😘😘😘😘😘😘

• Oras:Vestul Tarii
  • Oras:Vestul Tarii
Postat

MERSI frumos, doar că gina pistol nu are asta 😋ðŸ˜ðŸ˜‚🙈😻

Wow, ce bine arata, o vreau â¤ï¸

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...