Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost eu azi la lori.pozele sunt reale este foarte feminina. am facut ON si AP ea a fost partea pasiva.Halatul 200 lei fin.locatie unirii langa tribunal. sani siliconati buze botoxate.cur beton. ii place pula. mersi lori

mulțumesc frumos scumpule te pup dulce dulce, sunt fr încântată de clienți din Timișoara sunteți extraordinari, mulțumesc că mă apreciați și alegeți servicii de calitate, kiss 😘😘😘💋💋💋
Postat

Trebuie sa ajung odata, daca nu ma simt pedepsit de divinitate

te aștept cu drag 🤗💋
Postat

Am fost si eu la domsoara si nu pot sa spun decat cuvinte de lauda.

Locul foarte usor de gasit, central. Apartamentul 10/10 curat, nou, frumos.

Domsoara muuuuult mai frumoasa decat in poze. Foarte feminina. Simpatica foc!

A fost un chemistry acolo la mijloc si ne-am inteles din prima secunda foarte fain.

Cadoul la inceput, apoi in dormitor, povesti, atingeri saruturi una alta apoi la treaba. Flow foarte natural..ce mai, m-am simtit ca si cu o iubita.

Toate astea plus se vede experienta si placerea in munca ei..a fost extaz.

Am stat o ora si am facut de toate! Lejer, fara graba, mai o vorba mai o gluma.

10/10 overall, recomand cu cea mai mare caldura :)

• Like 1
Postat

Am fost si eu la domsoara si nu pot sa spun decat cuvinte de lauda.

Locul foarte usor de gasit, central. Apartamentul 10/10 curat, nou, frumos.

Domsoara muuuuult mai frumoasa decat in poze. Foarte feminina. Simpatica foc!

A fost un chemistry acolo la mijloc si ne-am inteles din prima secunda foarte fain.

Cadoul la inceput, apoi in dormitor, povesti, atingeri saruturi una alta apoi la treaba. Flow foarte natural..ce mai, m-am simtit ca si cu o iubita.

Toate astea plus se vede experienta si placerea in munca ei..a fost extaz.

Am stat o ora si am facut de toate! Lejer, fara graba, mai o vorba mai o gluma.

10/10 overall, recomand cu cea mai mare caldura :)

hey frumusețe te iubesc mult, mersi frumos, m-am simțit extraordinar de bine cu tine, te aștept cu drag sa ne revedem ești genial â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
Postat

Neața Timișoara☕, neața oameni dragi 😘😘😘😘💋

post-268677-0-62717600-1538126562_thumb.jpg

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

Aflat in drum prin țara si avut si timp ,luat legătura cu aceasta făcătură zici ca e chivoaica poate mai buna la corp ...ne am Așezat la o pipa a păcii sa zic așa si ma minunam nam crezut ca are altceva jos ...

Dush si revenit găsit căprioară in pat unde se alinta ca o căprioară mică si fericita când ma văzută exclamat ce Mam excitat ce o vreau pe toată in fund ....numaica e mai grosuta si am zis ... ușor sa nu o doară , a jntrat toată si bine ... pana la ea nam văzut așa ceva a început cu oral dar ce oral ce tehnica zici ca o suge de vreo 10 ani de e așa profi se arcuiește , geme , ceva unic mai era Adyna da deja e peste ea si mai top

Fata de ce am văzut prin afara ea se ridica la standardul de afara si culmea nu e Ptr bani App sa uitam de contribuția de 400 adică nu era grabita pe bani cât era pe pula , felicitări

Raport 400 ora

Note ce sa zic

10 linie punct ... cred ca sa excitat ca unde sculase si a ejaculat

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Aflat in drum prin țara si avut si timp ,luat legătura cu aceasta făcătură zici ca e chivoaica poate mai buna la corp ...ne am Așezat la o pipa a păcii sa zic așa si ma minunam nam crezut ca are altceva jos ...

Dush si revenit găsit căprioară in pat unde se alinta ca o căprioară mică si fericita când ma văzută exclamat ce Mam excitat ce o vreau pe toată in fund ....numaica e mai grosuta si am zis ... ușor sa nu o doară , a jntrat toată si bine ... pana la ea nam văzut așa ceva a început cu oral dar ce oral ce tehnica zici ca o suge de vreo 10 ani de e așa profi se arcuiește , geme , ceva unic mai era Adyna da deja e peste ea si mai top

Fata de ce am văzut prin afara ea se ridica la standardul de afara si culmea nu e Ptr bani App sa uitam de contribuția de 400 adică nu era grabita pe bani cât era pe pula , felicitări

Raport 400 ora

Note ce sa zic

ce poate fi mai frumos....cînd te trezești dintr-un somn mic si pufos, după o zi frumoasa, și să citești asemenea recenzii nu pot spune decât mulțumesc și te ador Maxim te pup dragul meu â¤ðŸ‘„👄👄
  • Like 1
Postat

Va pup dragilor, programul meu se incheie la ora 24,urmează distracția de noapte kiss 💋💋💋

post-268677-0-79863800-1538159947_thumb.jpg

• Telefon: 0720307091
  • Oras:timisoara
Postat

Cât mai stai la Tm!! Doar luni revin in țară și vreau să ne vedem ... plăcut.

• Like 1
Postat

Cât mai stai la Tm!! Doar luni revin in țară și vreau să ne vedem ... plăcut.

pînă marti scumpi pup 💋
Postat

Atunci pe luni seara. Pe la ora 21 !? Ar fi ok!? Un nr de tel te rog

• Like 1
Postat

Atunci pe luni seara. Pe la ora 21 !? Ar fi ok!? Un nr de tel te rog

ok pup,0758567875
Postat

Neața timi, toată lumea la cafea, va iubesc 💋💋💋🤩🤑

post-268677-0-92590700-1538211743_thumb.jpg

post-268677-0-83377500-1538211750_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Va iubesc timișorenii dragi⤠voi mă faceti fericită,🙠mulțumesc tuturor pentru viziete nu m-am așteptat să fiu atît de apreciată🤗🤑 iubita și așteptata de voi ,seara frumoasă sunt in timișoara pina marti, apoi urmează cluj kiss, weekend plăcut 😘

post-268677-0-11085200-1538251912_thumb.jpg

post-268677-0-33026700-1538251920_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Ajutor fetelor ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜e si înger și dracusor, amator de amor ðŸ˜ðŸ‘…💋💋💋🤣

post-268677-0-74231700-1538258488_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Dragii mei va pup, aventura mea în timișoara sa sfîrșit , urmează cluj , tin încă o dată să vă mulțumesc tuturor care mați vizitat într-un număr atît de mare, inclusiv si astazi, și îmi cer scuze pentru programarile anulate, nu uitati că va iubesc si voi reveni cu drag in Timișoara love you â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-268677-0-81406600-1538319239_thumb.jpg

post-268677-0-73968300-1538319310_thumb.jpg

Postat

Raport 400 ora

Note ce sa zic

abea astept sa ne revedem in bucurești, kiss bby love you 💋👅â¤
  • Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...