lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Buna seara Draga, cand revii la Cluj... ?? Abia aștept sa te revăd. Esti numărul 1 â¤â¤â¤ te pup,mersi â¤ðŸ’™ðŸ‘…
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Va pup iubitei mei dornici de sex sălbatic â¤ðŸ˜˜ðŸ˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Love love love ðŸ˜â¤ðŸ˜‹
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Am fost si eu la domsoara si nu pot sa spun decat cuvinte de lauda.Locul foarte usor de gasit, central. Apartamentul 10/10 curat, nou, frumos.Domsoara muuuuult mai frumoasa decat in poze. Foarte feminina. Simpatica foc!A fost un chemistry acolo la mijloc si ne-am inteles din prima secunda foarte fain.Cadoul la inceput, apoi in dormitor, povesti, atingeri saruturi una alta apoi la treaba. Flow foarte natural..ce mai, m-am simtit ca si cu o iubita.Toate astea plus se vede experienta si placerea in munca ei..a fost extaz.Am stat o ora si am facut de toate! Lejer, fara graba, mai o vorba mai o gluma.10/10 overall, recomand cu cea mai mare caldura :) te pup mie dor de voi timișorenii mei dragi 🙈â¤ðŸ˜˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 🤩👉👌🤞â¤ðŸ™ˆ 1
bcmionut Reputație: 3 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Galati Oras:Galati Postat Octombrie 4, 2018 Ce nume ai pe snapchat lory ? 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Ce nume ai pe snapchat lory ? Instagram Lory.lorens 💋 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Relax, pasiune, extaz și sex â¤ðŸ™ˆ 1
vreaufemeiiii Reputație: 15 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Cele mai incendiare poze 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 La Cluj cand ajungi? puiul meu îmi merge fr bine ÃŽn bucurești, dar voi reveni si in cluj după post ðŸ˜ðŸ’‹
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Cele mai incendiare poze mersi pup
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Scumpul meu dacă îmi amintești de milioane știi că o iau razna 😂ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹â¤ poza e din seara asta Sa ni se interpreteze gresit 👌 2
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 Va pup iubitei mei seara frumoasă â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ 3
jarule2018 Reputație: 6 Postat Octombrie 5, 2018 Postat Octombrie 5, 2018 Imi cer scuze a intervenit ceva si nu am mai ajuns in Bucuresti 😥 sper sa ajung saptamana viitoare 💋💋💋👅 1
agness3 Reputație: 211 Postat Octombrie 5, 2018 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Postat Octombrie 5, 2018 Scumpul meu dacă îmi amintești de milioane știi că o iau razna ❤ poza e din seara asta Sa ni se interpreteze gresit Bani pentru schimbare de sex :p 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 Weekend plăcut dragilor ðŸ˜ðŸ˜˜â¤ 3
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 💙💙💙💖 4
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 Relax,😋😉 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Octombrie 6, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Octombrie 6, 2018 Chivoaico ... cum dau de tine? Ca numai răspunzi ai promis in București un show de zile mari .... la 24:00 se bate de miezul nopții cum dau de tine ? 1 6
nick00 Reputație: 58 Postat Octombrie 6, 2018 Postat Octombrie 6, 2018 Ba ce pula mea...a pus unu niste poze cu niste caramizi de bani, si acum a inceput sa puna poze cu bani putzoiu asta si altii ca el
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 Chivoaico ... cum dau de tine? Ca numai răspunzi ai promis in București un show de zile mari .... la 24:00 se bate de miezul nopții cum dau de tine ? sună-mă iubitel, doar știi nr meu 😚
herotico Reputație: 3 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:bitch Oras:bitch Postat Octombrie 6, 2018 Scumpul meu dacă îmi amintești de milioane știi că o iau razna ❤ poza e din seara asta Sa ni se interpreteze gresit Sincer esti o mare nesimtita ,cum sa postezi poze asa?Cu mana pe inima iti spun ca nu te vad bine,uite spre exemplu Jessy nu a luat nimic dupa ea,ceea ce se va intampla si cu tine.Fii un pic mai modesta si nu te lauda atata ca deja sari calu si esti de o penibilitate monstruoasa.Din respect pentru ceea ce s-a intamplat cu cineva din lumea noastra ai putea sa incepi deja sa iti revii.Traiti-va viata asa cum este ea fara harfe ,invidii si rautati.Ma mir ca sunt singura de aici care iti atrage atentia.Trebuia.Esti prea exagerata.Intr-o zi sa nu te miri ca ti se va intampla ceva la cum te manifesti aici.Trist dar adevarat,nu vad nimic bun din treaba asta.O schimbare nu ar strica.Sper sa auzim de bine.
lorenlory Reputație: 1184 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2018 Sincer esti o mare nesimtita ,cum sa postezi poze asa?Cu mana pe inima iti spun ca nu te vad bine,uite spre exemplu Jessy nu a luat nimic dupa ea,ceea ce se va intampla si cu tine.Fii un pic mai modesta si nu te lauda atata ca deja sari calu si esti de o penibilitate monstruoasa.Din respect pentru ceea ce s-a intamplat cu cineva din lumea noastra ai putea sa incepi deja sa iti revii.Traiti-va viata asa cum este ea fara harfe ,invidii si rautati.Ma mir ca sunt singura de aici care iti atrage atentia.Trebuia.Esti prea exagerata.Intr-o zi sa nu te miri ca ti se va intampla ceva la cum te manifesti aici.Trist dar adevarat,nu vad nimic bun din treaba asta.O schimbare nu ar strica.Sper sa auzim de bine. vezi ca îmi aduci amenințări și foarte ușor pot să aflu cine ești si nu cred că-ți va pica bine....așa jet traveu spurcat 2
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Octombrie 6, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Octombrie 6, 2018 ai fost la Lory ? hai curaj sclavul meu. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum