hivhiv Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 buna lory daca tot postezi toate felurile de poze bani si poze cu tine si pesti tai te rog aratane si nou analizele tale din cap pana in picioare daca ai curaji sa vada si clienti tai si vitori clienti de ce boala suferi si dupa mai vorbim ok
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Neata dragilor, așa cum se poate citi și m-ai sus,invidia și ura din unii deja dau pe afara 😂am decis să postez analizele mele,nu răspund persoanelor cu cont nou și fals, dar vreau să arăt tuturor cine sunt și cum sunt, plus că am avut acum 2 zile o intervenție chirurgicală de 2 ore, va pup si va iubesc 😊😊😊nu uitați să fiti mai buni măcar în preajma sărbătorilor de iarnă!!!
boy marian Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Am vizitat- o pe Lory ieri, eram nerăbdător ,sa- i vad noile forme apetisante.Este bomba gagica,merita toti banii,unicata si este normal sa fie invidiata de alte colege , este nr 1 in Bucuresti ,tine- o tot asa Lory ca vei ajunge si mai sus, multe ar vrea , sa ajungă ca tine dar nu pot, evita răutățile , capul sus!!!!! 1
norbert1976us Reputație: 1431 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Decembrie 7, 2018 Neata dragilor, așa cum se poate citi și m-ai sus,invidia și ura din unii deja dau pe afara 😂am decis să postez analizele mele,nu răspund persoanelor cu cont nou și fals, dar vreau să arăt tuturor cine sunt și cum sunt, plus că am avut acum 2 zile o intervenție chirurgicală de 2 ore, va pup si va iubesc 😊😊😊nu uitați să fiti mai buni măcar în preajma sărbătorilor de iarnă!!!Si tu sa fii mai buna...si sa nu te mai aprinzi asa de repede daca cineva greseste o litera intr un cuvant scris aici 😊. (Cu amenintarile nu castigi nimic)
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Si tu sa fii mai buna...si sa nu te mai aprinzi asa de repede daca cineva greseste o litera intr un cuvant scris aici 😊. (Cu amenintarile nu castigi nimic) da norbert, se m-ai întâmplă pup Vb in privat kiss
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Am vizitat- o pe Lory ieri, eram nerăbdător ,sa- i vad noile forme apetisante.Este bomba gagica,merita toti banii,unicata si este normal sa fie invidiata de alte colege , este nr 1 in Bucuresti ,tine- o tot asa Lory ca vei ajunge si mai sus, multe ar vrea , sa ajungă ca tine dar nu pot, evita răutățile , capul sus!!!!!mulțumesc mulțumesc frumos scumpule, te pup ,te aștept cu drag și data viitoare 😘😘😘😘👄👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Multumesc tutor pentru vizita mulțumesc pentru apreciiere, va pup si va iubesc 😘😘😘in seara asta disponibila non stop 👄👄👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Mai multe poze si filmulete pe Instagram Lore lorens 👄
florin_slave Reputație: 2 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Salut tuturor, acum o ora am vizitat-o pe Lori undeva in zona zeppter mall vitan am stabilit intalnirea cu o ora inainte am stat o ora tariful a fost 400 ora am ajuns la locatie ,este superba are un fund bombat de brazilianca ,forme frumoase sâni frumoşi si feminine rau ,fața de papusa oral nota 10+ sex anal 10+,igiena 10+erectie foart buna o adevarata transexuoala de top se vede investitiile de mii de Euro,a evoluoat superb ,recomand cu incredere,deja pot spune că sunt client Fidel,te pup Lori abia astept Sa ne revedem. 1
florin_slave Reputație: 2 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 😚😚😚ðŸ”ðŸ”🔠1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Salut tuturor, acum o ora am vizitat-o pe Lori undeva in zona zeppter mall vitan am stabilit intalnirea cu o ora inainte am stat o ora tariful a fost 400 ora am ajuns la locatie ,este superba are un fund bombat de brazilianca ,forme frumoase sâni frumoÅŸi si feminine rau ,fața de papusa oral nota 10+ sex anal 10+,igiena 10+erectie foart buna o adevarata transexuoala de top se vede investitiile de mii de Euro,a evoluoat superb ,recomand cu incredere,deja pot spune că sunt client Fidel,te pup Lori abia astept Sa ne revedem. mulțumesc frumos scumpule te pup dulce dulce, mersi tuturor pentru vizita, te aștept cu drag și data viitoare, mă bucur să aud asta 👄👄👄👄
mrpinkk Reputație: -280 Postat Decembrie 7, 2018 Postat Decembrie 7, 2018 Bine ca nu ti se vede CNP-ul :laugh2 1 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 😚😚😚ðŸ”ðŸ”ðŸ”👄👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 7, 2018 Clipe de neuitat, mulțumesc dragule 👄👄👄🤩
midolici23 Reputație: 13 Postat Decembrie 7, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 7, 2018 Buna Lory , te astept cu nerabdare la Galati :* , o intrebare saruti ?
t2626 Reputație: 730 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2018 Buna Lory !! 😘😘 Te ai gandit sa postezi si tu cateva filmulete , cum face Alinutza de la Top ? Esti superba !! 😠Te pup 💋 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2018 Buna Lory !! 😘😘 Te ai gandit sa postezi si tu cateva filmulete , cum face Alinutza de la Top ? Esti superba !! 😠Te pup 💋mulțumesc te pup dulce ðŸ˜ðŸ˜˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2018 Iubitei mei va pup, în seara asta disponibila pînă la ora 24.30 🤩👄👄👄👄 mulți cereți poze cu funduletul, poftim poza 😚
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 8, 2018 Weekend relax love ,thank you my love,i am the most happy 🤗🤗ðŸ˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 Gagica e obraznică și in weekend la 03.43😂😂😂ðŸ˜
liviu89891 Reputație: 6 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 ce te-as suge si eu la ora astaðŸ˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 ce te-as suge si eu la ora astaðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 New look👄👄👄💠naturală app
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 Stil,lux,opulența 👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2018 Multumesc swessestetix 👄👄👄
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum