lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Mulțumesc frumos scumpi 💋💋💋 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Mulțumesc frumos iubițel 👄⤠1 Link spre comentariu
rina11 Reputație: 104 Postat Decembrie 22, 2018 Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Telefon: 0786140097 Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Salut ! Am fost si azi la Lory,e blana rau,e o draguta,arata bine,conditii bune,face sex mai bn ca inainte,mai ales oralu e nr 1,nu stiu cum de a ramas la fel de stramta,a evoluat mult atat fizic cat si ca comportament,Lory iti multumesc pt clipele petrecute impreuna.Isi merita din plin banii,nu ai ce sa comentezi sincer de ea.Cine nu a fost si vrea sa mearga,mergeti coae ca merita.Te pup dragut o !!!😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 22, 2018 Salut ! Am fost si azi la Lory,e blana rau,e o draguta,arata bine,conditii bune,face sex mai bn ca inainte,mai ales oralu e nr 1,nu stiu cum de a ramas la fel de stramta,a evoluat mult atat fizic cat si ca comportament,Lory iti multumesc pt clipele petrecute impreuna.Isi merita din plin banii,nu ai ce sa comentezi sincer de ea.Cine nu a fost si vrea sa mearga,mergeti coae ca merita.Te pup dragut o !!!😘😘😘😘 mulțumesc pentru vizită te aștept cu drag și data viitoare💋 Link spre comentariu
mosu 45 Reputație: 7 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Decembrie 23, 2018 La sibiu cand vi? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Seară frumoasă dragilor ❤ 1 Link spre comentariu
mrsm Reputație: 3 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Salutare allAm sa fiu scurt si la obiect avnd in vedere fiind prima recenzie Confirm ca pozele sunt reale. Domnisoara arată foarte bine ,Punctul forte sunt sânii, mari , frumosi, rotunzi si un bot foarte sexi . Eu unul nu m as satura sa i mozolesc Note: Aspect fata / corp ... 9 / 10 Oral 10 Anal 10 Locuinta / Baie 9/10De revenit 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Salutare allAm sa fiu scurt si la obiect avnd in vedere fiind prima recenzie Confirm ca pozele sunt reale. Domnisoara arată foarte bine ,Punctul forte sunt sânii, mari , frumosi, rotunzi si un bot foarte sexi . Eu unul nu m as satura sa i mozolesc Note: Aspect fata / corp ... 9 / 10 Oral 10 Anal 10 Locuinta / Baie 9/10De revenit mulțumesc frumos pentru recenzie iubitel, te m-ai aștept cu drag 💋💋💋 Link spre comentariu
sassha Reputație: 86 Postat Decembrie 23, 2018 Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Buna seara, Tocmai intors de la Lory. Este a doua mea vizita la ea. Daca la prima vizita mi se paruse totul la superlativ acum a fost superlativ+.Sa mai confirm ca pozele sunt reale? Nu mai are rost. Deja sunt 100 de pagini aici in care vi se confirma asta.Mai presus de orice este caracterul ei super iar plusul de la superlativ il gasiti in caracter.Indiferent ca are o durere de cap, are grija sa te faca sa te simti ca acasa si mai ales ca si cand ai fi cu persoana iubita.Ok faptele: in tot ce a prestat nu am nota sub 10. E printre putinele fiinte unde pot termina sub o ora. In general ejaculez cu greu. La ea este a doua oara cand aleg sa stau si sa platesc o ora iar eu termin treaba in30-40 min. Inca o data caracterul ireprosabil: am platit la inceput 350ron (presupun ca am avut discount de fidelizare) pret pt o ora , iar la final mi-a spus ca imi innapoiaza 150 pentru ca am stat sub o ora iar ei asa i se pare corect. Ne-am mai intins goi la 2-3 tigari si am mai stat de vorba. Sincer cred ca in total am stat cam 1,5 ore dar de platit a insistat sa platesc doar perioada de "joaca in pat".Recomand cu incredere. E de revenit de cate ori iti permiti financiar.O astept cu drag in orasul meu, actualmente eu fiind limitat doar la venirile la Bucuresti.Lory! Sa ramai aceeasi persoana minunata!P.S. Daca te decizi cu Tailanda sti tu...dai un semn pe whatsapp ;) 2 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 23, 2018 Buna seara, Tocmai intors de la Lory. Este a doua mea vizita la ea. Daca la prima vizita mi se paruse totul la superlativ acum a fost superlativ+.Sa mai confirm ca pozele sunt reale? Nu mai are rost. Deja sunt 100 de pagini aici in care vi se confirma asta.Mai presus de orice este caracterul ei super iar plusul de la superlativ il gasiti in caracter.Indiferent ca are o durere de cap, are grija sa te faca sa te simti ca acasa si mai ales ca si cand ai fi cu persoana iubita.Ok faptele: in tot ce a prestat nu am nota sub 10. E printre putinele fiinte unde pot termina sub o ora. In general ejaculez cu greu. La ea este a doua oara cand aleg sa stau si sa platesc o ora iar eu termin treaba in30-40 min. Inca o data caracterul ireprosabil: am platit la inceput 350ron (presupun ca am avut discount de fidelizare) pret pt o ora , iar la final mi-a spus ca imi innapoiaza 150 pentru ca am stat sub o ora iar ei asa i se pare corect. Ne-am mai intins goi la 2-3 tigari si am mai stat de vorba. Sincer cred ca in total am stat cam 1,5 ore dar de platit a insistat sa platesc doar perioada de "joaca in pat".Recomand cu incredere. E de revenit de cate ori iti permiti financiar.O astept cu drag in orasul meu, actualmente eu fiind limitat doar la venirile la Bucuresti.Lory! Sa ramai aceeasi persoana minunata!P.S. Daca te decizi cu Tailanda sti tu...dai un semn pe whatsapp ;)mulțumesc frumos pentru recenzie,ma durut capul puțin astăzi din cauza oboselii și a programului încărcat, mulțumesc ție pentru clipele frumoase, mulțumesc tuturor clienților care m-au vizitat și astăzi , mi se pare normal să-ți întorc restul banilor dacă tu nu ai avut decât o singură finalizare . în viața asta nu se rezumă chiar totul la bani eu bani am mulțumesc lui Dumnezeu,e vb de caracter și omenie asta contează mult, te pup și abea aștept să ne distrăm în Thailanda â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹sărbători fericite alături de cei dragi! Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Noul an vine cu noi colaborări ⤠sărbători fericite dragii mei!💋 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 24, 2018 Așa că stațli dracului in banca ta, și așteptă la coada 😂😂😂 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Woooow moș crăciun a fost darnic cu mine🤩🤩🤩 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Woooow moș crăciun a fost darnic cu mine🤩🤩🤩 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Sa o stapanesti sanatoasa! Craciun fericit! 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Sa o stapanesti sanatoasa! Craciun fericit!mulțumesc, crăciun fericit, hai încoace să dăm o tură, că sunt la plimbare🤩 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Cu proxima ocazie voi veni! 1 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Moșule vezi ceai pățit...eu ți-am cerut BMW x6 și tu mi-ai adus MBW seria5🤔🤔🤔🤔😂😂😂🎄👄 Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 25, 2018 Mulțumesc frumos tuturor clienților care m-au vizitat și astăzi în zi de sărbătoare, va PUP ❤❤❤ la mine programul merge m-ai departe! Link spre comentariu
sclavul2 Reputație: 3 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Tarif ca sa fiu sclavul tău? Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Tarif ca sa fiu sclavul tău? 250 fin și 500 ora Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Va pup ,seara frumoasă!â¤ðŸŽ„ Link spre comentariu
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2018 I love big cock ðŸ˜ðŸ¤©â¤ðŸ‘… 1 Link spre comentariu
rzv243 Reputație: 3 Postat Decembrie 26, 2018 Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Salutare grup ! Mi am făcut acest cont pentru că de ceva vreme ma bătea un gând să merg sa fac sex cu o transa! Si am zis sa stau sa filez un pic zona, sa vad la cine merg pana la urma; Si in urma recenziilor si pozelor frumoase de pe acest topic am ales o pe Lori! O tânără transexuala de 25 de ani, o persoană deosebita !Vreau sa va spun ca de gând am sunat o si pana am plecat de la ea s a comportat exemplar ! Foarte finuta, extrem de atenta, voce calda, tot ce vrei! Arată foarte bine si este foarte frumoasa! Ceea ce m a uimit la ea a fost oralul pe care mi l a facut, eu având o dotare nu chiar mică, pe care nu a reușit nimeni sa mi o ia toata in gura pana acum ,dar Lori a facut o...Am 19 cu 6 cm Ca idee..cat despre sex, foarte strâmta! m am chinuit un pic pana a intrat si in maxim 10 minute m a facut sa ejaculez atat eu cat si ea in acelasi timp .Prin gemetele ei,prin felul în care se misca, merita orice banut credeti ma..După ce am am terminat am mai stat de vorbă cred ca jumatate de ora, nu m a grabit absolut deloc, iar banii mi i a luat pe o singură finalizare,deși statusem cred ca in jur de o ora împreună..!Asa ca o recomand cu incredere! Mergeți si nu veti regreta ! :) Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Decembrie 26, 2018 Buna seara am vizitat o pe Stapana Lory care este senzationala ptr prima oara la ea.M a legat cu mainele la spate si m a biciut la fundulet in timp ce mi miroseam chiloteii parfumati .este o adevarata Stapana care stie sa te satisfaca caun sclav ce esti si pastreaza discretia.Am sa revin mereu la Stapana mea draga pup peste tot!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum