ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 26, 2018 Buna seara am vizitat o pe Stapana Lory care este senzationala ptr prima oara la ea.M a legat cu mainele la spate si m a biciut la fundulet in timp ce mi miroseam chiloteii parfumati .este o adevarata Stapana care stie sa te satisfaca caun sclav ce esti si pastreaza discretia.Am sa revin mereu la Stapana mea draga pup peste tot!!!
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Decembrie 26, 2018 Buna seara am vizitat o pe Stapana Lory care este senzationala ptr prima oara la ea.M a legat cu mainele la spate si m a biciut la fundulet in timp ce mi miroseam chiloteii parfumati .este o adevarata Stapana care stie sa te satisfaca caun sclav ce esti si pastreaza discretia.Am sa revin mereu la Stapana mea draga pup peste tot!!!
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2018 Buna seara am vizitat o pe Stapana Lory care este senzationala ptr prima oara la ea.M a legat cu mainele la spate si m a biciut la fundulet in timp ce mi miroseam chiloteii parfumati .este o adevarata Stapana care stie sa te satisfaca caun sclav ce esti si pastreaza discretia.Am sa revin mereu la Stapana mea draga pup peste tot!!! te pup bebe,te mai aștept la bucurești cu drag,sper ca ai ajuns cu bine,mulțumesc pentru recenzie,sărbători fericite!😘🎄â¤
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2018 Salutare grup ! Mi am făcut acest cont pentru că de ceva vreme ma bătea un gând să merg sa fac sex cu o transa! Si am zis sa stau sa filez un pic zona, sa vad la cine merg pana la urma; Si in urma recenziilor si pozelor frumoase de pe acest topic am ales o pe Lori! O tânără transexuala de 25 de ani, o persoană deosebita !Vreau sa va spun ca de gând am sunat o si pana am plecat de la ea s a comportat exemplar ! Foarte finuta, extrem de atenta, voce calda, tot ce vrei! Arată foarte bine si este foarte frumoasa! Ceea ce m a uimit la ea a fost oralul pe care mi l a facut, eu având o dotare nu chiar mică, pe care nu a reușit nimeni sa mi o ia toata in gura pana acum ,dar Lori a facut o...Am 19 cu 6 cm Ca idee..cat despre sex, foarte strâmta! m am chinuit un pic pana a intrat si in maxim 10 minute m a facut sa ejaculez atat eu cat si ea in acelasi timp .Prin gemetele ei,prin felul în care se misca, merita orice banut credeti ma..După ce am am terminat am mai stat de vorbă cred ca jumatate de ora, nu m a grabit absolut deloc, iar banii mi i a luat pe o singură finalizare,deși statusem cred ca in jur de o ora împreună..!Asa ca o recomand cu incredere! Mergeți si nu veti regreta ! :) Hey MERSI pentru apreciere ,mersi pentru recenzie, m-am simțit extraordinar de bine cu tine, te m-ai aștept la mine să petrecem clipe frumoase, Sărbători fericite 👄👄👄👄🎄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 Neața iubitei mei, o zi bună!
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 Neața iubitei mei, o zi bună!
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2018 👄 1
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Bună diminiata, după o noapte nedormita... .. programul meu a început din nou va pup o zi perfectă â¤ðŸ‘„👄👄
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Ziua bună se cunoaște de diminiața!🚘 m-ai învățăm câte puțin 👅
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 😛
liviu89891 Reputație: 6 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar.Halatul este 500 pentru o ora de extaz.
liviu89891 Reputație: 6 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar.Halatul este 500 pentru o ora de extaz.
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar.Halatul este 500 pentru o ora de extaz. mulțumesc frumos Liviu pentru apreciere și recenzie, te pup și te m-ai aștept cu drag la mine😊😘😘😘App mulțumesc pentru cadou ðŸŽðŸ‘„
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Hei, o urmaresc de mult timp pe Lory atat pe ea personal cat si acest topic . Astazi de dimineata respecantandu-mi rutina zilnica , adica sa intru pe forum sa vad ce a mai postat lory cu gandu sa fac una mica de dimineata, m-am gandit ca mai bine ii fac o vizita cum m-am gandit de multa vreme. O sun , asteptandu-ma sa imi raspunda cu o voce de dimineata dar glasu ei dimpotriva parca era uns cu miere , stabilim ora si deja mi-se sculase. La cate poze am vazut pe forum , abia asteptam sa ii iau cocoselu mult visat in gura. Ajuns in fata usii , inima aproape imi sarea din piept, imi deschide Lory, o adevarata bomba sau Loredana Chivu cum am vazut ca ii mai zice lumea , nici nu apuca sa ma invite inauntru ca o aveam ca piatra. Incep direct sa o.sarut si sa ma.las cu repeziciune sa i-o iau in gura dupa care ne punem intr-un 69 iar dupa nici nu apuc sa o bag bine ca m-am terminat pe spatele ei. Lory este de revenit , are un caracter tare dulce , la ea problema ceasului nu prea exista , in limita bunului simt, ceva foarte rar.Halatul este 500 pentru o ora de extaz. mulțumesc frumos Liviu pentru apreciere și recenzie, te pup și te m-ai aștept cu drag la mine😊😘😘😘App mulțumesc pentru cadou ðŸŽðŸ‘„
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Puțină vizită la medicul estetician, va pup în seara asta program non stop 👄👄👄
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 mai pune poze dalea cu bani ca ma excita tare
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 mai pune poze dalea cu bani ca ma excita tare haha nebunule s-au nebuno.. nu te mai excită pula? Te excită banii....
Vizitator haloowen Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2018 Postat Decembrie 28, 2018 sunt satul de pla co vad cand ma pish. aici la voi numa de Top se vorbeste
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 sunt satul de pla co vad cand ma pish. aici la voi numa de Top se vorbeste așa și care e sensul discuțiilor că nu înțeleg?Scz sunt m-ai blondă...
lorenlory Reputație: 1184 Postat Decembrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 28, 2018 Sex,masaj,relax👌😊👄👄👄 cel mai răsfățat client, te ador ðŸ˜ðŸ¤£
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum