Sari la conținut

LUXURY SHEMALE Lore Lorens 0790315166

Postări Recomandate

• Oras:Vestul Tarii
Postat

Sunt o gagică tunata m-ai puțin dotată 😂dar E poză ne photoshopată🤣👌

Te puuuup 💋💋💋

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dulcele la dulce trage mulțumesc Iubitel 😘ðŸ˜ðŸ¤©â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

post-268677-0-87493200-1547845998_thumb.jpg

Postat

Sunt o gagică tunata m-ai puțin dotată dar E poză ne photoshopată

Ah, Lory.. la cat de frumoasa esti si ce poze frumoase pui... daca ai sti si putina gramatica, cat de sexy ai fi.

Postat

Ah, Lory.. la cat de frumoasa esti si ce poze frumoase pui... daca ai sti si putina gramatica, cat de sexy ai fi.

Sunt din Videle jud Teleorman 🤔🤗
Postat

daa i-auzi chiar nu știam că gramatica te face sexy,dacă știeam asta,nu m-ai apelam la doctorul estetician....☺😚😚😚
Postat

Dragilor am primit foarte multe apeluri și mesaje când revin în bucurești, revin săptămână viitoare, dar nu voi lucra o perioadă mai lungă , va pup, revin cu o mare surpriză pentru voi...😉👅

post-268677-0-58116300-1547890687_thumb.jpg

Postat

Dragilor am primit foarte multe apeluri și mesaje când revin în bucurești, revin săptămână viitoare, dar nu voi lucra o perioadă mai lungă , va pup, revin cu o mare surpriză pentru voi...

se vede ce discrete santeti bai idioatelo cum puteti pune asa ceva pe form ce discutati cu clienti asta e discretie la voi

Postat

Va pooop o săptămână perfectă ca și amea â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ‘…

post-268677-0-92529600-1548080739_thumb.jpg

post-268677-0-77192600-1548080748_thumb.jpg

post-268677-0-41400000-1548080821_thumb.jpg

Postat

Dar ce intervenție chirurgicala dorești sa faci dacă nu sunt prea indiscret. Mulțumesc

nu e secret 1 implant fesier, și mărirea penisului. 💋
Postat

Scz fac 2 intervenții chirurgicale, implant fesier și mărirea și îngroșarea a penisului, am scris cu greșeli prima data fiind în trafic💋

• Like 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Scz fac 2 intervenții chirurgicale, implant fesier și mărirea și îngroșarea a penisului, am scris cu greșeli prima data fiind în trafic

M-ar interesa si pe mine o interventie de marire de penis. Eventual poti sa ne dai niste detalii de preturi, statistici inainte/dupa, nici poza inainte/dupa nu ar strica.

• Like 1
Postat

M-ar interesa si pe mine o interventie de marire de penis. Eventual poti sa ne dai niste detalii de preturi, statistici inainte/dupa, nici poza inainte/dupa nu ar strica.

Nu te sfatuiesc sa iti faci marire, unii avem dificultati cu dimensiunea.

• Like 1
Postat

bai prosti santeti voi nu vedeti cat cacat manca asta va fraiereste cu vre ea si voi puneti botu la tot ce zice asta auzi marire de penis ea sitie ce in seamăn o asfel de interventie fa dc pula mea nu-ți pui pizda mai de graba proasta pula a fost la curu mata se vede ca esti dela dragnea

Postat

săptămână viitoare am intervenția ,sigur voi pune poze bby, 1000 de euro 1 ședința, eu fac cam 4 ,mai multe informații puteți găsești la doctor Renerd Gad .
Postat

bai prosti santeti voi nu vedeti cat cacat manca asta va fraiereste cu vre ea si voi puneti botu la tot ce zice asta auzi marire de penis ea sitie ce in seamăn o asfel de interventie fa dc pula mea nu-ți pui pizda mai de graba proasta pula a fost la curu mata se vede ca esti dela dragnea

băi travestit prost ce Ești 😠ori ce intervenție vreau eu aea mi-o fac că îmi permit, am băgat pînă acum în mine 10 de mii de euro, tu vb care faci traseul la tiriști, taci în morți mati de handicapat, ai mâncat si tu ceva astăzi înafara de muie? Dacă m-ai scrii o dată aici îți ei direct Blokde de la administrator dacă nu te liniștești ..
  • Like 1
  • Oras:suceava
  • Oras:suceava
Postat

Marirea penisului hmmm..baieti pregatiti va fundurile...abia astept sa fie si al meu penetrat de penisul mare

• Like 2
Postat

Atunci când ești amanta perfectă 😂😂😂😂😂😂💋

post-268677-0-58839300-1548108336_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...