maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 31, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat Iulie 31, 2018 ÃŽncepând de astazi lista de servicii si tarife se modifica in felul urmator:ORAL protejat/neprptejat (in functie de igena ta,fara bubite,fara scurgeri ciudate si fara mirosuri)FK/DFK(in functie de igena,exista apa de gura la toaletă)DIFERITE POZIÈšIIMASAJ DE RELAXARE & SI MICI ARTIFICII CUNNILINGUS (in limita bunului simț)SEX/DRAGOSTE(protejat)MICI FANTEZII...etcNU FAC ANALFINALIZAREA:ORALA 50 EXTRA(in functie de igena ta)FACIALA 50 EXTRA(fara zona ochilor sau combinata cu cea orala)CORPORALA(fara zone intime)TARIFUL MEU ESTE:150LEI finalizarea300LEI 1h-este dreptul tau cum alegi sa petreci programarea,nu exista reduceri daca doar vrei Cunnilingus,timpul este acelasiTarifele nu se negociaza decat ce trece de 3hImi rezerv dreptul de a-mi selecta clienti (pot refuza si la telefon/sms daca nu se vorbește civilizat sau "face to face pentru cei aroganți sau cei care imi dau o stare generala proasta)IN CAZ ca pe parcursul 1h (sau mai multe) nu ma simt bine in compania ta(dar pe motive întemeiate) voi decide sa încheiem programare cu returnarea "cadoului" pentru restul programări NU ACCEPT:-nu accept sa se traga de mine mai violet(de corp sau de par)-nu accept degete in vagin sau gura sau in partea dorsala-nu accept saliva (scuipat)pe diferite partii ale corpului(vagin,fata etc)-nu accept persoane in stare de ebrietate sau putin parfumate(gen an baut 2 pahare de vin)PROGRAMARILE SE FAC TELEFONIC (cand pot raspunde) SAU PRIN SMSNECONFIRMAREA PROGRAMÄ‚RI in timpul specificat de mine,duce la anularea programări automat si cu marcajul specific (neserios)..Va rog sa specificati in mesaj(sms) timpul alocat raspunsului..Ce depaseste 30 minute nu mai raspund fara acordul vostru pentru a nu creea neplăceri Raspund foarte rar pe whatsapp Va multumesc pentru intelegere Va doresc o zi frumoasa si liniștită 😘😘😘😘 12 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 1, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 1, 2018 BunaAduc modificari programului meuMiercuri 01.08 incep de la 12h si se incheie la 17hVineri si sâmbătă (03-04 august) office-ul este inchisMarti 07.08 inchisIn 3 săptămâni office-ul intra in hibernare posibil cateva luni☺☺☺Orice mofificare a programului meu va voi anunța în prealabil 1 Link spre comentariu
kurmurdar Reputație: 187 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2018 WOW, scapam curand de o curva cu pretentii ! Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 1, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 1, 2018 WOW, scapam curand de o curva cu pretentii !🤣🤣🤣..imi pare bine sa cunosc un astfel de limbaj...iți respect "caracterizarea" si mai presus de toate chiar ai reusit sa ma faci sa radO zi frumoasă 12 Link spre comentariu
averescu Reputație: 38 Postat August 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 1, 2018 Sa intelegem ca te retragi? Link spre comentariu
titelll Reputație: 14 Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Mai lucrezi? Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 2, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 2, 2018 Sa intelegem ca te retragi?Buna..ma retrag provizoriu...posibil cateva luni😘😘 11 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 2, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 2, 2018 Mai lucrezi?Buna...office-ul meu este deschis..doar in zilele specificate mai sus nu voi fi..Imi cer scuze daca nu raspund cu rapiditate la telefon...dar sunt multe programări 😘😘😘😘😘😘😘😘 11 Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Buna..ma retrag provizoriu...posibil cateva luni😘😘am vrut sa te vizitez acum o luna Dar aveai probleme si nu puteai in ziua respectiva. Acum vreau sa te visitez in jurul datei de 15 august. O sa mai fii activa atunci?? Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 2, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 2, 2018 am vrut sa te vizitez acum o luna Dar aveai probleme si nu puteai in ziua respectiva. Acum vreau sa te visitez in jurul datei de 15 august. O sa mai fii activa atunci??O sa fiu activă dar nu mai garantez programul meu deoarece pana intra office-ul in hibernare mai am de rezolvat cate ceva...cel mai bine ne vom auzi la telefon pentru stabilirea programări Pe data de 16 nu sunt...restul zilelor dupa aceasta data sunt indecise..o sa anunț săptămână viitoare😘😘😘😘 11 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 2, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 2, 2018 In seara asta programul la office se inchide..Mâine si poimâine office-ul este inchisSambata voi prelua mesajele pentru programările de duminica si luniO seara frumoasa 😘😘😘😘😘😘 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 6, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 6, 2018 Buna dimineata 🤗🤗🤗Astazi sunt la office si pot face alte programări începând cu ora 15h(pana atunci am deja programări)🤗😋😎Mâine 07.08 nu sunt la officeVa doresc o zi frumoasă 😘😘😘😘 13 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 6, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 6, 2018 Disponibil la programări la ora 18h 😎😎😎😎 19 1 Link spre comentariu
titelll Reputație: 14 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Superba! Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 6, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 6, 2018 Superba!Iti multumesc 🤗🤗🤗ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ 12 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 hei pe grupul de wapp! :) Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 6, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 6, 2018 Marți(07.08.2018) office-ul este închis 😋🤗🤗Va astept de miercuri incepand cu ora 13h😎😎😎Va doresc o noapte frumoasa si liniștită 😘😘😘😘😘 13 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 8, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 8, 2018 Astazi nu sunt la office Primesc doar mesaje pentru programările de mâine și vineri(nu raspund la telefon)Nu mai sunati cu numar privat deoarece este la blocate..Multumesc pentru beep-uri 🤣🤣🤣..Pupici si să aveți o zi frumoasa si liniștită 😘😘😘 12 1 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 9, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 9, 2018 Hello world 😋Astăzi mai am disponibilitate la 16:30 pana la 19h si de la 21h pana la 23h😎😎😎Neconfirmarea programări duce la anulare automata 😉😉 13 Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 9, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 9, 2018 Hello world 😋Astăzi mai am disponibilitate la 16:30 pana la 19h si de la 21h pana la 23h😎😎😎Neconfirmarea programări duce la anulare automata 😉😉 1 Link spre comentariu
glorya Reputație: 62 Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Ce cur ai! ðŸŒðŸŒðŸŒ Mai faci anilingus activ? Bineinteles fara probleme de igiena ! Hello world 😋Astăzi mai am disponibilitate la 16:30 pana la 19h si de la 21h pana la 23h😎😎😎Neconfirmarea programări duce la anulare automata 😉😉 Link spre comentariu
mario1234 Reputație: 7 Postat August 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat August 9, 2018 Esti foarte sexy 😘😘 Link spre comentariu
glavan Reputație: -176 Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 Buna dimineata!Cum ai astazi programul? Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 10, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 10, 2018 Buna dimineata!Cum ai astazi programul?Buna..programul meu este acelasi postat pe paginile anterioare..13-23h Link spre comentariu
maya_bby Reputație: 7391 Postat August 10, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Partajează Postat August 10, 2018 Tin sa fac o precizare importantă 90% din numerele recepționate sau sms(cei cu care am vorbit,cei care au ajuns la programări sau nu,sunt notati in agenda telefonului sub diferite forme)nu mai am anunt postat decat pe forum(asa ca nu ma mai luati ca pe publi ca nu este demn de voi)Asa ca d-nul din Ploiesti sa stii ca pe viitor sa nu mai incerci sa suni de 100 de ori si cand te deranjeaza adevarul sa inchizi telefonul in nas ca totusi suntem pe un forum respectat 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum