maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 3, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 3, 2019 Hello world In cazul in care nu va raspund la telefon,va rog lasati un mesaj in care sa specificati si timpul de raspuns...ce trece de 30min nu mai raspundNu fac programari in pmNu raspund la videocall sau call...si nu fac altceva decat sa va blochez 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 3, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 3, 2019 Bine ai revenit! Sper să ne vedem curând.Bine te-am regasitðŸ˜ðŸ˜Sper sa te revad cat mai curand😘😘😘😘😘😘 2
bushmaster Reputație: 45 Postat Mai 3, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 3, 2019 Salutare,Eu sunt nou pe aici si am stat ceva timp sa analizez ce oferă piata si care ar fi fata mai potrivita pentru mine, asa am ajuns la Maya si nu-mi pare rau.Lucrurile s-au mișcat ceas din punct de vedere al programării(si eu am fost foarte punctual),iar apartamentul a fost perfect pentru obiectul întâlnirii.Chiar dacă Maya nu ar fi o femeie drăguță la exterior, prin felul ei de a se comporta tot ar fi o femeie foarte frumoasă. Unul dintre criteriile pe care le urmăream era GFE si s-a ridicat la măsura așteptărilor 10+. Mai mentionez ca are un corp perfect, din punctul meu de vedere - picioare lungi, sani frumosi, fund frumos si putin mai maricel- e perfecta.Nu sunt in măsură sa dau notele serviciilor pe clasificări pentru ca nu sunt cine stie ce Don Juan, singurul lucru pe care il pot spune e ca am plecat cu picioarele tremurând.Multumesc Maya pentru experiență, sper sa ne mai întâlnim când se va putea si ai grija de tine.😘 3
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 4, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 4, 2019 Salutare,Eu sunt nou pe aici si am stat ceva timp sa analizez ce oferă piata si care ar fi fata mai potrivita pentru mine, asa am ajuns la Maya si nu-mi pare rau.Lucrurile s-au mișcat ceas din punct de vedere al programării(si eu am fost foarte punctual),iar apartamentul a fost perfect pentru obiectul întâlnirii.Chiar dacă Maya nu ar fi o femeie drăguță la exterior, prin felul ei de a se comporta tot ar fi o femeie foarte frumoasă. Unul dintre criteriile pe care le urmăream era GFE si s-a ridicat la măsura așteptărilor 10+. Mai mentionez ca are un corp perfect, din punctul meu de vedere - picioare lungi, sani frumosi, fund frumos si putin mai maricel- e perfecta.Nu sunt in măsură sa dau notele serviciilor pe clasificări pentru ca nu sunt cine stie ce Don Juan, singurul lucru pe care il pot spune e ca am plecat cu picioarele tremurând.Multumesc Maya pentru experiență, sper sa ne mai întâlnim când se va putea si ai grija de tine.😘Iti multumesc pentru timpul in compania ta si pentru recenzieTe astept cu drag si data viitoare😘😘😘😘
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 4, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 4, 2019 🤗🤗🤗 18
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 4, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 4, 2019 Hello world 🙈🙈🙈😋😋😙😘 18
bravojohnny77 Reputație: 141 Postat Mai 4, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2019 Ce femeie frumoasa... 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Mayya, daca mai ai poze artistice, participa la concursul de poze! 1 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 5, 2019 Postat Mai 5, 2019 Mayya, daca mai ai poze artistice, participa la concursul de poze! 1 3
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 5, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 5, 2019 Mayya, daca mai ai poze artistice, participa la concursul de poze!Hey🤗🤗🤗...am multe poze artistice dar nu le postez...🙈🙈🙈...intelegi tu de ce...😘😘😘😘😘😘 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 7, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 7, 2019 Hello world In cazul in care nu va raspund la telefone va rog lasati mesaj in care sa specificati si timpul de raspuns...ce trece de 30min nu mai raspund...nu sunt inapoi la apelurile pierduteIntre programari(foarte rar) si in timpul acestora nu raspund la telefonApelurilor(call) sau videocall vor fi blocate 2
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 7, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 7, 2019 Disponibilitate pentru alte programari incepand cu ora 18Va doresc o zi frumoasa 😘😘😘☔☔☔🌂 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 7, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 7, 2019 ÃŽn timpul acțiunii (programării) e normal să nu răspunzi. Dar dacă nici între programări nu răspunzi, atunci când ?Ai si tu dreptate 😉😉😘😘
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 8, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 8, 2019 Hello world 3
unuunu1 Reputație: 78 Postat Mai 8, 2019 Postat Mai 8, 2019 Hello worldhey! Observ ca in servicii este inclusa si stimularea prostatei cu strap.on. se poate o poza cu strap.onul din dotare ? 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 9, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 9, 2019 hey! Observ ca in servicii este inclusa si stimularea prostatei cu strap.on. se poate o poza cu strap.onul din dotare ?Buna...iti multumesc pentru postare..atasez o poza cu el...🤗🤗 5
unuunu1 Reputație: 78 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Buna...iti multumesc pentru postare..atasez o poza cu el...🤗🤗hihi...iti sta super bine asa 😇 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 9, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 9, 2019 hihi...iti sta super bine asa 😇Multumesc😋😋😇😇😇
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 9, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 9, 2019 Disponibilitate la alte programari incepand cu ora 21Va doresc o dupa-amiaza placuta😘😘😘😘😘😘
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Hello worldEi da,imi place poza asta. Pup 4 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 9, 2019 Postat Mai 9, 2019 Ei da,imi place poza asta. PupNu e pentru tine, Liviu 2 3
witcher Reputație: 16340 Postat Mai 9, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 9, 2019 Buna...iti multumesc pentru postare..atasez o poza cu el... Esti sigura ca nu faci dominare ? :innocent 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Mai 10, 2019 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Mai 10, 2019 Esti sigura ca nu faci dominare ? :innocent Buna...prostate massage nu intra la dominare...ar intra daca se doreste hard prostate massage(eventual cuvintele magice "spank me"ðŸ˜ðŸ˜)Momentan dominarea nu este reglementata in totalitate la noi😋O zi frumoasa in continuare😘😘😘😘😘 1
catalin2015 Reputație: 1719 Postat Mai 10, 2019 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Postat Mai 10, 2019 Esti sigura ca nu faci dominare ? :innocent Buna...prostate massage nu intra la dominare...ar intra daca se doreste hard prostate massage(eventual cuvintele magice "spank me")Momentan dominarea nu este reglementata in totalitate la noiO zi frumoasa in continuare Nu e dominare, e doar masaj prostatic fara maini :))) Eu zic ca daca nu vrei dominare sa nu rostesti cuvintele magice ca nu se stie ce face dildau in fundul tau :) 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Mai 10, 2019 Postat Mai 10, 2019 Momentan dominarea nu este reglementata in totalitate la noiAoleo, suna periculos. Sau tu ejti periculoasa? 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum