7uuupp Reputație: 4797 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Vb la tel dar fiind prima întrevedere m-aș hazarda sa ma lansez pt o ora. Dacă este posibil 30 min.Am sunat dar e tel închis! Voi reveni cu apel.
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Buna dimineata🤗🤗🤗...Raspund la telefon începând cu ora 12😋.. 1
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Cat timp dorești in compania mea?🤗🤗Am vb ðŸ‘🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘 12
glorya Reputație: 62 Postat Iulie 11, 2018 Postat Iulie 11, 2018 Mayya, dar de ce ai pulpitele asa de rotunjoare ai curul asa de bombat? ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
tropical17 Reputație: 1305 Postat Iulie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 11, 2018 ...ca sa te fut mai bine...raspuns recomandat
whiterabbit Reputație: 147 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Buna Maya, Am putea sa stabilim o programare pentru vineri la ora 13? Multumesc!
whiterabbit Reputație: 147 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Scuze pt postul dublu, as dori pentru o ora daca se poate
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Scuze pt postul dublu, as dori pentru o ora daca se poateSigur...astept un sms de la tine cu timpul pe care il doresti in compania mea
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 ...ca sa te fut mai bine...raspuns recomandat🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Astept confirmarile voastre😉😎Neconfirmarea lor duce la anularea automată 🤯🤪🤫...si modificarea memorarii cu mentiunea "neserios🙅â€â™€ï¸"😉...fac asa deoarece prefer sa dau prioritate😋😋 si celorlalti participanți in trafic😇🙃😇🙈🙉🙊 1
whiterabbit Reputație: 147 Postat Iulie 11, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iulie 11, 2018 Sigur...astept un sms de la tine cu timpul pe care il doresti in compania meaVineri de la ora 13, pentru timp de o ora, o sa iti trimit maine un sms pentru confirmare. Multumesc, sa ai o zi frumoasa!
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Vineri de la ora 13, pentru timp de o ora, o sa iti trimit maine un sms pentru confirmare. Multumesc, sa ai o zi frumoasa!😘😘😘o seara frumoasa ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Am încheiat programarile pentru seara asta 🙈🙈Imi cer scuze Mihai...promit sa ma revansez🤫🤫 față de tine 😘😘😘Va doresc o noapte frumoasa ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜ 13
allisalie Reputație: 238 Postat Iulie 11, 2018 Oras:One day here, the next day at church Oras:One day here, the next day at church Postat Iulie 11, 2018 Tu de obicei pana la ce ora ai program in mod normalAdica in seara asta pana la ce ora lucrezi de ex?
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 Tu de obicei pana la ce ora ai program in mod normalAdica in seara asta pana la ce ora lucrezi de ex?Marti-Duminica începând cu orele 13 🤗si terminandu-se intre orele 24-01😴😴Luni nu ma prezint la office 😘😘😋 12
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 11, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 11, 2018 de ce nu lucrezi luni??😋🤣😋😂 Lunea nici iarba nu crește 🤣🤣🤣😘 12
barroso Reputație: 1372 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2018 Am bifat si eu aceasta fata ieri de la ora 13. Pozele sunt reale, locatia centrala dotata cu strictul necesar pentru o partida de sex si cu un portar la usa care uneori te mai intreaba unde mergi! Am stat o finalizare.Mi-a oferit oral neprotejat, bine executat cu o tehnica buna a limbii pe varful pulii care ofera niste senzatii wow, apoi lady on top si misionar unde am finalizat exploziv in prezervativ. Fata e foarte amabila, comunicativa si foarte bine organizata la programari. M-a servit cu un ceai si bomboane, m-am simtit bine in compania ei. Ca o concluzie, pentru 150 lei am primit ceea ce cautam, adica un moment de destindere reusit. O recomand sa o bifati, nu cred ca veti pleca dezamagiti, iar pretul e corect, in concordanta cu oferta! Ciocane tari! 10
7uuupp Reputație: 4797 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Am bifat si eu aceasta fata ieri de la ora 13. Pozele sunt reale, locatia centrala dotata cu strictul necesar pentru o partida de sex si cu un portar la usa care uneori te mai intreaba unde mergi! Am stat o finalizare.Mi-a oferit oral neprotejat, bine executat cu o tehnica buna a limbii pe varful pulii care ofera niste senzatii wow, apoi lady on top si misionar unde am finalizat exploziv in prezervativ. Fata e foarte amabila, comunicativa si foarte bine organizata la programari. M-a servit cu un ceai si bomboane, m-am simtit bine in compania ei. Ca o concluzie, pentru 150 lei am primit ceea ce cautam, adica un moment de destindere reusit. O recomand sa o bifati, nu cred ca veti pleca dezamagiti, iar pretul e corect, in concordanta cu oferta! Ciocane tari!Ce ai răspuns portarului?
barroso Reputație: 1372 Postat Iulie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 12, 2018 Am trecut pe langa el in viteza si nu i-am raspuns la intrebare, dar a intrebat unde mergeti? Dar se pare ca e in tema cu destinatia barbatilor mai grabiti, asa! :laugh2 2
7uuupp Reputație: 4797 Postat Iulie 12, 2018 Postat Iulie 12, 2018 Am trecut pe langa el in viteza si nu i-am raspuns la intrebare, dar a intrebat unde mergeti? Dar se pare ca e in tema cu destinatia barbatilor mai grabiti, asa! :laugh2Merci
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 12, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 12, 2018 Am bifat si eu aceasta fata ieri de la ora 13. Pozele sunt reale, locatia centrala dotata cu strictul necesar pentru o partida de sex si cu un portar la usa care uneori te mai intreaba unde mergi! Am stat o finalizare.Mi-a oferit oral neprotejat, bine executat cu o tehnica buna a limbii pe varful pulii care ofera niste senzatii wow, apoi lady on top si misionar unde am finalizat exploziv in prezervativ. Fata e foarte amabila, comunicativa si foarte bine organizata la programari. M-a servit cu un ceai si bomboane, m-am simtit bine in compania ei. Ca o concluzie, pentru 150 lei am primit ceea ce cautam, adica un moment de destindere reusit. O recomand sa o bifati, nu cred ca veti pleca dezamagiti, iar pretul e corect, in concordanta cu oferta! Ciocane tari!Iti multumesc pentru timpul petrecut cu tine🤗ðŸ˜..si mai alea pentru recenzie ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜˜ðŸ˜˜ðŸ˜ðŸ˜˜..te astept oricand cu placere si cu drag ☺😘
maya_bby Reputație: 7391 Postat Iulie 12, 2018 Oras:B-dul Decebal Oras:B-dul Decebal Postat Iulie 12, 2018 MerciCu portarul este aranjat 😉😉..spui doar etajul😘😘😘😘 12
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum