Sari la conținut

Voua ce masini va plac

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in Romania
Postat

Eu sunt modest, mie imi pace Bugatti EB 112

http://hanabi.autoweek.com/sites/default/files/styles/gen-932-524/public/b1.jpg?itok=JBli6LLc

Modestule:)))
Postat

Imi plac masinile doar negre. Audi a4 l am luat negru dar bmw ul gri,insa l am vopsit negru. La a4 am inceput de la un mic soft plus schimbat turbina, injectoare plus evacuare...doamne zgomotul ala face toti banii...

• Oras:prin oras
Postat

Imi plac masinile doar negre. Audi a4 l am luat negru dar bmw ul gri,insa l am vopsit negru. La a4 am inceput de la un mic soft plus schimbat turbina, injectoare plus evacuare...doamne zgomotul ala face toti banii...

Sa inteleg ca e diesel. Ai schimbat tot traseul sau doar finala?

Postat

Sa inteleg ca e diesel. Ai schimbat tot traseul sau doar finala?

A4 e diesel, da am schimbat tot... si am facut dubla evacuare. Nu am vrut sa para o masina modificata...doar spoiler, pe.exterior dubla evacuare si folie neagra pe.toate geamurile...( stiu ca pe fata nu e legal,dar...:))

Postat

A investit cam 120 000 de euro pana acum.Sa vedem daca vor creste.Nu e nimic inca sigur.Si asa ca sursa de informare:sa nu credeti ca a facut bani din Bitcoin.Andy a avut de mic bani de pe urma unor vanzari de terenuri pe cateva zeci de milioane

SIGUR vor creste, de pe Poloniex si pana pe CoinBase, toate site-urile de trading le vad valoare in crestere ! ;)

Momentan ar trebui sa aibe dauna cam 90%, adica vreo 100k euro. Bine ca imobiliarele sunt in crestere.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Momentan ar trebui sa aibe dauna cam 90%, adica vreo 100k euro. Bine ca imobiliarele sunt in crestere.

UPS ! :( Imi pare rau...

Sincer, chiar ma asteptam ca Electroneum sa aiba un trend ascendent...

Postat

Daca tot sunteti pasionati de masini puteti veni in acest weekend la Gentlemen on wheels, in parcare la Cora Lujerului. Intrarea este libera

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.