andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 22, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 22, 2020 Disponibila
Vizitator reemy79 Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2020 Postat Aprilie 23, 2020 DisponibilaPff.. Distanta asta..😕..că altfel te făceam eu indisponibilă vreo două zile scumpico 😉Sper sa ne vedem cat mai curând să mai rupem câteva paturi că ști bine că mentenanța e din partea casei 😠1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 23, 2020 Disponibila
runnerpgl Reputație: 1 Postat Aprilie 23, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 23, 2020 Pe ce nr te gasesc? Tot incerc sa te contactez
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 24, 2020 Disponibila
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 24, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 24, 2020 Pe ce nr te gasesc? Tot incerc sa te contactezPe cel din titlu
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 25, 2020 Disponibila
chupacabra2k Reputație: 173 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:La Lidia acasă :))) Oras:La Lidia acasă :))) Postat Aprilie 25, 2020 Salutare carantinații mei,Am fost și eu pe la Andreea. Este exact cum scrie mai sus, asa ca nu mai insist și eu cu descrierea. Un mare plus pentru faptul că nu te face sa te simți grăbit. Deși depășisem cu MULT timpul stabilit inițial (bârfe, cancanuri...) și am întrebat-o cât ma costa, a insistat ca e ok doar o oră!E vorbareata, deschisa, nu te plictisești. Într-un cuvânt: atitudine! 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 25, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 25, 2020 Salutare carantinații mei,Am fost și eu pe la Andreea. Este exact cum scrie mai sus, asa ca nu mai insist și eu cu descrierea. Un mare plus pentru faptul că nu te face sa te simți grăbit. Deși depășisem cu MULT timpul stabilit inițial (bârfe, cancanuri...) și am întrebat-o cât ma costa, a insistat ca e ok doar o oră!E vorbareata, deschisa, nu te plictisești. ÃŽntr-un cuvânt: atitudine!Multumesc 😊
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 26, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 26, 2020 Disponibila
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 27, 2020 Disponibila
coielate Reputație: 9 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Brașov Oras:Brașov Postat Aprilie 27, 2020 Salutare.Am fost si eu in vizita la domnisoara de multe ori,chiar si era scandalul cu ea si cu unii clienti.Mie personal imi place cum se comporta cu clientii,cel putin cu mine, nu ma grabeste , ai ce povestii cu ea,chiar si in timp ce sta cu obiectul muncii in mana ai e o companie foarte vesela.La ultima intalnire inainte de Covid-19 am luat legatura prin sms cu ea , programat intalnire, am primit adresa locatiei, am facut dus , a pus muzica pt catelul ei, si am trecut la treaba.A durat cam vreo ora toata actiunea si a fost foarte placut, nu dau detalii amanuntite pt ca nu imi place sa o dau de gol, daca vreti senzatii tari puteti merge cu incredere si puteti cere si poate primiti.Ii place sa il chinuie pe ala mic pana se face mare apoi il chinuie din nou...cel putin la ultima sedinta atat am povestit ca la un momentdat avea soldatelul vreo 3 sau 4 desteptari, apoi la ultima nu am mai rezistat si am finalizat........P.S multumesc pt intalniri si poate dai lectii la neveste cum sa faca oralul!!!
nycu lsx Reputație: 219 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:BV 😎 Oras:BV 😎 Postat Aprilie 27, 2020 Ai dreptate colegu Andreea e o fată super OK.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 27, 2020 Salutare.Am fost si eu in vizita la domnisoara de multe ori,chiar si era scandalul cu ea si cu unii clienti.Mie personal imi place cum se comporta cu clientii,cel putin cu mine, nu ma grabeste , ai ce povestii cu ea,chiar si in timp ce sta cu obiectul muncii in mana ai e o companie foarte vesela.La ultima intalnire inainte de Covid-19 am luat legatura prin sms cu ea , programat intalnire, am primit adresa locatiei, am facut dus , a pus muzica pt catelul ei, si am trecut la treaba.A durat cam vreo ora toata actiunea si a fost foarte placut, nu dau detalii amanuntite pt ca nu imi place sa o dau de gol, daca vreti senzatii tari puteti merge cu incredere si puteti cere si poate primiti.Ii place sa il chinuie pe ala mic pana se face mare apoi il chinuie din nou...cel putin la ultima sedinta atat am povestit ca la un momentdat avea soldatelul vreo 3 sau 4 desteptari, apoi la ultima nu am mai rezistat si am finalizat........P.S multumesc pt intalniri si poate dai lectii la neveste cum sa faca oralul!!!Multumesc😅Trebuie sa vi sa cunosti noua mascota definitiva a casei😂😂S-ar putea sa raman nef***😂
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 27, 2020 Ai dreptate colegu Andreea e o fată super OK.😘😘
victor_666 Reputație: 5 Postat Aprilie 27, 2020 Postat Aprilie 27, 2020 Confirm și eu pentru cuvintele de bine scrise mai sus. Comunicare și înțelegere perfectă! 👌
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 27, 2020 Confirm și eu pentru cuvintele de bine scrise mai sus. Comunicare și înțelegere perfectă! 👌😘😘
Vizitator super_man Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2020 Postat Aprilie 27, 2020 Hello! Am vizitat-o zilele trecute având o treabă puțină pe la Brașov și plictisindu-mă am optat să o vizitez pe dânsa Andreea! Nu speram că lucra în ziua aia,dar uite că pentru mine și-a făcut planuri. Locație:Am avut probleme cu telefonul la sistemul gps..îmi dădeau erori și cu răbdarea ei m-a ajutat să găsesc locația,are un 10 de la mine. Atitudine:Din conversația lungă și interesantă mi-a sugerat că este o femeie cu caracter puternic.de treabă,ințelegătoare și am apreciat enorm de mult o calitate ai ei,una care mă atrage sexual și anume: răbdarea.Ai un 10 plus! Op:Nu a fost cazul,doar in pozitii misionar și doggy style Nota 9,50 On:Am stat nedormit cu o zi inainte in noaptea aia,stresat,tâmpenii de servici.(știe ea de ce).dar ea a reușit să reusească să trezească micuțu'!Specific că era udă natural,curgea ca râul apa ei..foarte delicios! :blushing2 Mai vreau!!!!! Nota 10 plus Anal: Din discuții avute spune că prestează (depinde de persoană și de cârnăciorul lui și buimacul de mine uitasem..când voi reveni,o voi face. Am optat pt o jumătate de oră,dar cuprins de parfumul romantismului și discutiile interesante,al sexului cu ea,ne-a prins uitarea timpului,că am depășit cam o oră și ceva :slap2 Te apreciez că mai iertat că am depăsit timpul :blushing2Halat 200 parcă.Ne revedem cât mai curând,cât îmi mai permite serviciul ! Ahhhhh...stai! Ea este chiar foarte drăguță fizic! Pozele nu o avantajează corect și când stai în fața ei..e chiar frumoasă în realitate decât in poze! :kiss3
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 28, 2020 Disponibila
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 28, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 28, 2020 Ofera-mi ceea ce doresti sa primesti Programarile se fac doar prin sms/ Whatsapp (userii acestui forum au prioritate)!Mesajul va contine obligatoriu numele (fie el si fictiv ) si userul. Nu trimit poze in privat! Detaliile se gasesc putin mai jos. ... Poze : https://nimfomane.com/forum/topic/117384-revenire-in-zona-0747406510/page-131 Servicii : Oral protejat /neprotejat (fara bubite, scurgeri, mirosuri dubioase ) Finalizare orala, faciala sau pe corp Normal protejat Anal protejat 69 Face-fuck Sex intre sani Anilingus pasiv Anlilingus activ (doar la ora) Tarife : 100 lei finalizarea pe parcursul a 30-40min 150 lei finalizarea pe parcursul a 60min 200 lei 2-3 finalizari pe parcursul a 60-70min 250 lei varianta de 90min 300 lei varianta de 120min Locatia se comunica persoanelor programate!
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 29, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 29, 2020 Disponibila 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Aprilie 30, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Aprilie 30, 2020 Disponibila 1
mariusbv03 Reputație: -2 Postat Mai 1, 2020 Postat Mai 1, 2020 Buna ,se poate zilele astea o programare ??mersi sa vad cum fac sa ajung !mersi te pup !!
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 1, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 1, 2020 Buna ,se poate zilele astea o programare ??mersi sa vad cum fac sa ajung !mersi te pup !!Buna! Scrie-mi un mesaj cand te hotarasti😘
andreea8 Reputație: 3308 Postat Mai 1, 2020 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Mai 1, 2020 Disponibila
Postări Recomandate