sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 26, 2018 Nu mai sunaaaa!Joi o!!! Calm, blînd, ușor proasta satului. Din câte știu eu, o programare se face telefonic nu aici pe forum. TELEFONIC se cer informații despre anunțuri și preț.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 26, 2018 Numai sunaaaa!HOOO!!! UȘOR PROASTA SATILUI!!! CALM, BLÎND.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 26, 2018 Numai sunaaaa!STAI IN PIZDA MĂ-TII SI TE FUTE CU JUCARIA PE BATERII. Dacă am sunat, am sunat pentru că tu ai pus nr de telefon. O programare se face telefonic nu aici pe forum in crucea mă-tii să-ți fut.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 26, 2018 HOOO!!! UȘOR PROASTA SATILUI!!! CALM, BLÎND.Ti-am spus clar ca nu te primesc ,nu inteleg aceste insistente! Te rog sa iti vezi de treaba si de fetele tale!
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 26, 2018 Nepot
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 26, 2018 Ti-am spus clar ca nu te primesc ,nu inteleg aceste insistente!Te rog sa iti vezi de treaba si de fetele tale!In PIZDA MĂ-TII de proastă ce ești!!! Odată ce ai pus nr de telefon automat ca am sunat pt că așa se face.
Vizitator mercedesccitaro Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Postat Septembrie 26, 2018 Eu nu inteleg o treaba: daca fata te-a refuzat, nu e mai simplu sa mergi in alta parte? 1
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 26, 2018 Eu nu inteleg o treaba: daca fata te-a refuzat, nu e mai simplu sa mergi in alta parte?zic si eu 🤣🤣 1
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 26, 2018 Omul asta vorbeste foarte urat si e neatent la conversatia cu interlocutorul sau si dupa tot el e ofticat ca nu primeste informatii
cliors Reputație: 103 Postat Septembrie 26, 2018 Postat Septembrie 26, 2018 In PIZDA MĂ-TII de proastă ce ești!!! Odată ce ai pus nr de telefon automat ca am sunat pt că așa se face.Tu ori esti drogat, dupa cum e numele,ori este retardat si prost de 2x ori. Ce e cu atitudinea asta de oligofren? Sa fiu in locul ei si eu as face la fel. Mergi la pod si vorbeste acolo ca la usa cortului handicapatule. 1
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Eu cand am zis ca s-au inmultit pestoicii si nu prea le mai merge treaba sau le e frica ca poate nu o sa le mai mearga si nu o sa aiba cu ce sa-si alimenteze beamweu-rile :laugh2 inmatriculate in Bulgaria...si multi tampiti cu intrebari la fel de tampite, si iarasi oftopic
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 27, 2018 Disponibila incepand cu ora 12.. ðŸŸðŸŸðŸŸðŸŸ sa stea departe ca m-am saturat😂😂😂
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Eu nu inteleg o treaba: daca fata te-a refuzat, nu e mai simplu sa mergi in alta parte?Ceva corect. Stai calm. Odată ce am văzut nr de telefon automat ca am considerat că este mai normal de a face o programare telefonic. Nu aici pe forum. Nici nu am habar cine e. Nu am vazut-o niciodată.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Omul asta vorbeste foarte urat si e neatent la conversatia cu interlocutorul sau si dupa tot el e ofticat ca nu primeste informatiiCum gândești tu ca se face programare pe forum? Nu cumva se face la telefon? Pentru o programare nu se cere cumva si adresa completă tot telefonic? Așa am încercat eu si nu mi-a răspuns.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Tu ori esti drogat, dupa cum e numele,ori este retardat si prost de 2x ori. Ce e cu atitudinea asta de oligofren? Sa fiu in locul ei si eu as face la fel. Mergi la pod si vorbeste acolo ca la usa cortului handicapatule.Mai băiatu-le, când am văzut nr de telefon automat ca am sunat pt o programare si nu a răspuns. Am mai încercat de mai multe ori să sun si nu a răspuns. Nici nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată. Eu așa am considerat că este mai normal de a face o programare pentru. Telefonic. Dacă nu răspunde la telefon cu ce sunt eu de vină. Automat ca si eu m-am enervat si îi transmit să se ducă în PIZDA MĂ-SII.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Eu cand am zis ca s-au inmultit pestoicii si nu prea le mai merge treaba sau le e frica ca poate nu o sa le mai mearga si nu o sa aiba cu ce sa-si alimenteze beamweu-rile :laugh2 inmatriculate in Bulgaria...si multi tampiti cu intrebari la fel de tampite, si iarasi oftopicNu o cunosc, nu am vorbit cu ea niciodată, eu fac programare telefonic. Nu pe forum. Dacă nu răspunde la telefon să se ducă în PIZDA MĂ de handicapată.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 27, 2018 Persoana asta mi-a scris de pe alt nr!Daca crezi ca ma faci sa bat in retragere te dezamagesc pt ca nu o voi face! In concluzie....dragilor m-am trezit cu o pofta de sex de v-as fute sa nu ii ramana pestisorului bani de benzina😉😉😉 1
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Disponibila incepand cu ora 12.. sa stea departe ca m-am saturatÎn PIZDA MĂ-TII de handicapată ce ești. Programare se face telefonic nu aici pe forum. De câte ori am sunat nu ai răspuns deloc. Habar nu am cine ești.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Persoana asta mi-a scris de pe alt nr!Daca crezi ca ma faci sa bat in retragere te dezamagesc pt ca nu o voi face!In concluzie....dragilor m-am trezit cu o pofta de sex de v-as fute sa nu ii ramana pestisorului bani de benzina să dau eu banii pe mizeria ta infectă de pizdă? Auăleuuu!!!
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Omul asta vorbeste foarte urat si e neatent la conversatia cu interlocutorul sau si dupa tot el e ofticat ca nu primeste informatiiCum gândești tu ca se face programare pe forum? Nu cumva se face la telefon? Pentru o programare nu se cere cumva si adresa completă tot telefonic? Așa am încercat eu si nu mi-a răspuns.
andreea8 Reputație: 3308 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Septembrie 27, 2018 Cu asta am incheiat discutiile asa ca ar fi bine sa dispari ca nu iti crede nimeni magariile!
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Alt nr in dimineata asta :)Dacă tu crezi că programare se face pe forum, sărmanul băiat la ce ușă bate? Merge sin ușă în ușă și bate la toate că nu vrei sa vb telefonic?
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Daca cautam pe pagina anterioara...iti gasim nr postat de tine!Exact. E nr meu. Poti sa suni
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Daca cautam pe pagina anterioara...iti gasim nr postat de tine!De câte ori am sunat nu ai răspuns deloc.
sadrog fisoi Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 27, 2018 Cu asta am incheiat discutiile asa ca ar fi bine sa dispari ca nu iti crede nimeni magariile!
Postări Recomandate