Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Brasov

Faine poze ai pus la Bacău

Sper cand revi sa ne intersectam si noi macar odata.

Voi fi disponibilă luni și marți în fiecare săptămână ....pt restul zilelor nu garantez 😊 cum plecarea la Bacău a fost spontană ...urmează si altele
Link spre comentariu

Pentru că am făcut greseala de a activa cu același număr de telefon in orașul Bacău ii rog pe cei care nu m-au vizitat încă să specifice orașul 😊

Cei care m-au vizitat pot face la fel că înainte pt că îi recunosc după nr sau voce 🤗🤗🤗🤗

Link spre comentariu

După o discuție interesanta cu un domn mă gândeam la un mic sondaj 😜😜

Câți dintre voi sunt amatori de Bdsm cu tot ce implica el (exceptând uro și scato care sunt ,,prea mult")!

Am oferit servicii de dominare pasiva încă de la început ,dar as vrea sa aprofundez aceasta activitate ...

ÃŽn funcție de răspunsuri voi ști dacă merită o astfel de investiție sau nuðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

Câți dintre voi sunt amatori de Bdsm cu tot ce implica el (exceptând uro și scato care sunt ,,prea mult")!

Am oferit servicii de dominare pasiva încă de la început ,dar as vrea sa aprofundez aceasta activitate ..

Eu zic pass

ÃŽn funcție de răspunsuri voi ști dacă merită o astfel de investiție sau nuðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Link spre comentariu

Am oferit servicii de dominare pasiva încă de la început ,dar as vrea sa aprofundez aceasta activitate ..

Eu zic pass

Nu
Link spre comentariu

Servicii :

Oral protejat cu finalizare faciala sau pe corp

Normal protejat

Anal protejat

Sex intre sâni

69

Face-fuck

Și alte mici fantezii in limita bunului simt 😊😊

Cadou :

100 lei finalizarea

150 lei ora cu 1-2 finalizari

200 lei ora cu mai mult de 2 finalizari

200 lei ora pt servicii de submisivitate care se discuta în privat 😊🤔🤗🤗🤗

post-251834-0-80400700-1557308289_thumb.jpg

• Like 5
Link spre comentariu
Vizitator mihai1193
Reputație: 0

Vreau sa fac o recenzie acestei fete simpatica. Pot sa zic ca este o fata inocenta si frumușică in felu ei. Am ramas uimit de igiena mirosea f frumos. Am optat pentru un oral protejat. Foarte inplicata si un oral de nota 10. Am sa o mai vizitez cu placere

• Like 2
Link spre comentariu

Vreau sa fac o recenzie acestei fete simpatica. Pot sa zic ca este o fata inocenta si frumușică in felu ei. Am ramas uimit de igiena mirosea f frumos. Am optat pentru un oral protejat. Foarte inplicata si un oral de nota 10. Am sa o mai vizitez cu placere

Mulțumesc 😘😘

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...