Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Salut tuturor si buna Andreea. Am reusit sa stabilesc o intalnire cu Andreea pentru miercuri, venind special de la Bucuresti pentru a o intalni. Per total, o experienta super buna, cu siguranta voi reveni (mai ales daca ajunge in capitala, altfel imi este mai dificil).

Scurta detaliere: programare initiala pe whatsapp, respectata de ambii. Usor de ajuns la locatie, stat de vorba lejer la un pahar de apa/cola, apoi fuga la baie (totul curat, fara probleme) si la camera de lucru. Am facut doar oral, cred ca vreo 40 minute, ma declar incantat.

Andreea e o fata pe gustul meu, cu forme (sani, fund - pentru doritorii de skinni nu cred ca ar fi pe plac), iar foarte important este o prezenta placuta si inteligenta.

Recomand si astept revederea!

Iti multumesc pt vizita si sper sa ne revedem curand 😘😘😘

• Oras:Bacau
  • Oras:Bacau
Postat

Susțin și eu ca e nașpa !

Naspa ,doar pula o suge bine in rest mahalagioaca o sa va plictiseasca cu povestile ei de viata aiurea,putin suspecta ca este bine indrumata de un guvid dibace care a lasat pana acum o urma daca mai lasa urme il demascam

• Minus 1
Postat

Va invite sa imi cautati guvidul prin imprejurimi, dar daca totusi nu il gasiti poate imi aduceti pisica acasa 😂😂😂

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Va invite sa imi cautati guvidul prin imprejurimi, dar daca totusi nu il gasiti poate imi aduceti pisica acasa 😂😂😂

Fată... Nu te-ai gandit ca pisica a fugit după motan?
  • Like 1
Postat

Naspa ,doar pula o suge bine in rest mahalagioaca o sa va plictiseasca cu povestile ei de viata aiurea,putin suspecta ca este bine indrumata de un guvid dibace care a lasat pana acum o urma daca mai lasa urme il demascam

guvidul de @Cliorx ???

Pare a fi unu si acelasi cont cu dameza .

Numa cine nu are ochi sa citeasca mai mult nu poate sa isi dea seama .

• Minus 1
Postat

Fată... Nu te-ai gandit ca pisica a fugit după motan?

Probabil vroia niste limbi😂😂😂
  • Like 1
Postat

Andreea este o super fata, comportamentul ei este departe de cel al prostituatelor. Sau poate voua va place la prostituate mai mult ? Sa fiti grabiti si sa vi se ia banii iar serviciile sa fie pe principiul sa treaca timpul sa iasa banul, totul pe ceas si pe graba

• Like 2
Postat

Andreea este o super fata, comportamentul ei este departe de cel al prostituatelor. Sau poate voua va place la prostituate mai mult ? Sa fiti grabiti si sa vi se ia banii iar serviciile sa fie pe principiul sa treaca timpul sa iasa banul, totul pe ceas si pe graba

Multumesc 😘
Postat

Incepand de astazi tariful va fi de 100 lei finalizarea si 150 lei ora !!

Pt persoanele care m-au vizitat deja tariful ramane cel de 100/150

• Oras:oriunde
Postat

Incepand de astazi tariful va fi de 100 lei finalizarea si 150 lei ora !!

Pt persoanele care m-au vizitat deja tariful ramane cel de 100/150

Poate nu vad bine!😃😃😃

Nu este la fel???

• Like 2
  • Oras:Honoluluuu
  • Oras:Honoluluuu
Postat

Poate nu vad bine!😃😃😃

Nu este la fel???

😳😳😳😅😅
  • Like 1
Postat

Ups😂😂😂

De la vinul lui mister_claudiu😂😂😂

100/200😂😂😂,iar pt cei vechi 100/150

Postat

Nu mai pot modifica😂😂😂

Eu raman la parerea..ca ar trebui sa iti faci semnatura..

Sa vezi circ acum...😃😃😃

PS: nu este cam de dimineata cu vinul??😃😃😃

Postat

Eu raman la parerea..ca ar trebui sa iti faci semnatura..

Sa vezi circ acum...😃😃😃

PS: nu este cam de dimineata cu vinul??😃😃😃

Nu pot sa imi pun nimic in semnatura pt ca da eroare 😈

A zis cineva ceva de baut?😂😂😂

Ma gandeam la vin si m-am zapacit

• Like 1
Postat

Păi am crezut ca vinul meu nu face altceva decât să crească calitatea oralului!!! Bine că mi-ai zis...sa nu mai servesc si alte fete, ca e posibil sa modifice si ele tariful!!!!

• Like 1
Postat

Păi am crezut ca vinul meu nu face altceva decât să crească calitatea oralului!!! Bine că mi-ai zis...sa nu mai servesc si alte fete, ca e posibil sa modifice si ele tariful!!!!

😂😂😂 ups, aici nu e vinul vinovat😂😂

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...