Sari la conținut

Revenire in zona 0747406510

Postări Recomandate

• Oras:iasi
Postat

😂😂😂

Asa iepuras esti?

se pare ca s-a reincarnat clioris/clitoris, cum plm ii zicea, in damian88....a poluat toate topicurile din nou.... e inconfundabil omu'...vrea sa futa cu 100 ron ora numai piese fara HPV(eventual 50ron 30 min-)... rog moderatorii sa ia masuri, sa nu mai pierdem vremea citind imbecilitati.Multumesc!
  • Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Brasov
Postat

se pare ca s-a reincarnat clioris/clitoris, cum plm ii zicea, in damian88....a poluat toate topicurile din nou.... e inconfundabil omu'...vrea sa futa cu 100 ron ora numai piese fara HPV(eventual 50ron 30 min-)... rog moderatorii sa ia masuri, sa nu mai pierdem vremea citind imbecilitati.Multumesc!

Eu am scris pe un topic ca e el si am fost contrazisa pt ca acest user are recenzii. ...
Postat

Eu am scris pe un topic ca e el si am fost contrazisa pt ca acest user are recenzii. ...

e inconfundabil omu'....probabil alea cateva recenzii au fost scrice in preajma plugusorului, mersului cu steaua, zilele de incasat pensia ale bunicii...d-astea...daca ma intrebi pe mine...
  • Like 1
  • Oras:oriunde
  • Oras:oriunde
Postat

Ce recenzii??ðŸ˜ðŸ˜

Alea in care spune ca merita si atat!🤔🤔

Sa fim seriosi...este inconfundabil....mai ales atunci când da detalii despre tarif!ðŸ˜ðŸ˜

Postat

Va rog sa nu va mai ,,atacati" ca nu va primesc pt mesaje gen, ,cf/bn" sau pentru felul in care ma abordati!

Vizitator damian69
Reputație: 0
Postat

Cat costa compania de revelion, 31 si 1, 2 nopti si 3 zile, la busteni, pensiune.

Cine festive seara, petrecere cu dj, excursii in zona....

Postat

Cat costa compania de revelion, 31 si 1, 2 nopti si 3 zile, la busteni, pensiune.

Cine festive seara, petrecere cu dj, excursii in zona....

2500 lei
  • Like 1
Vizitator damian69
Postat

Ok, multumesc. Te anunt maine

Postat

Andreea te asteptam sa te intorci la Bucuresti !!

Ma intorc in curand (sincer, abia astept )😉😉😉
  • Like 1
  • Oras:Bv
  • Oras:Bv
Postat

Că să mai dau jos din kilogramele.puse de Crăciun dar și să mă conving că prima impresie nu e greșită, i-am făcut o noua vizită domnișoarei. Nu m-am înșelat. Aceeași atitudine pro, amabila, cu un oral cum rar găsești. Deepul e Deep, atenție totala, iar analul e la cote înalte. Schimbat poziții, ascultătoare, merita revenit ori de câte ori am posibilitatea. Și înțeleg că lista de servicii e mai mare și poate fi îmbunătățită. La anul, o noua vizită!

• Oras:Bucuresti
Postat

Ma intorc in curand (sincer, abia astept )

Abia astept sa revii !! Un an nou  2020 asa cum iti doresti !! La multi ani !!!

Vizitator damian69
Postat

Ok, multumesc. Te anunt maine

Rezolvat, gasit la Bucuresti. Mersi oricum Andreea, an nou fericit si la multi ani

Postat

Rezolvat, gasit la Bucuresti. Mersi oricum Andreea, an nou fericit si la multi ani

Multumesc, asemenea😉😉
Postat

Pofta nebuna de aventura m-a trimis departe😈😈😈

Ne vedem din 03.01

An nou fericit

• Like 1
Postat

Buna Andreea si La Multi Ani! Ai in plan o vizita la Bucuresti?

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...