Sari la conținut

Roxi 0761904433 fost 0730433121 Magheru

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

s a scris mult despre parasuta asta, si foarte multe recenzii nu tocmai laudative,dar iata ce inseamna invazia de recenzii fabricate si conturi-clona: una ca asta e inca la TESTATE, cand e limpede chiar si pt cei ce n au vizitat o , ca e DE EVITAT, macar si doar dupa limbaj si atitudine....

Este problema ta daca crezi ca este un cont clonat, eu am relatat ce s-a intamplat !

Ideea este ca numai ma duc la ea, voi, tu duceti-va linistiti, poate veti fi tratati bine la inceput apoi veti scrie ce am scris mai toti !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Este problema ta daca crezi ca este un cont clonat, eu am relatat ce s-a intamplat !

Ideea este ca numai ma duc la ea, voi, tu duceti-va linistiti, poate veti fi tratati bine la inceput apoi veti scrie ce am scris mai toti !

>kristi22222< nu s-a referit la tine cand a zis acele lucruri!!!citeste inca o data!!1
  • Like 2
Postat

@pisicutz: nu crezi ca ar fi bine sa mai faci un pic de ordine pe aici? Avem deja un set de fete pentru top si un altul pentru de evitat. Nu ca as avea o problema ca papusica asta da limbi in cur (ceva placut de altfel si rar de gasit). Dar faca ea ce-o stii, ce ne-a zis pe aici mie mi-o  omoara.

• Like 1
Postat

Am vizitat-o si eu pe obosita asta cand era la Galeriile Orizont si cam facea pe diva:nu-mi atinge parul,nu ma fut in pozitia cutare,nu ma fute tare ca ma doare pizda(are o pizda de intra si piciorul si ea zicea ca o doare cand o fut  =)) ). Ar trebui trecuta la de evitat fara nici un dubiu.

• Like 1
  • Oras:Alexandria
Postat

Asa este femeia asa cu parul roscat zici ca are mop in cap ca daia nu te lasa sa-i atingi parul, da limbi in cur la greu ! 

Evitati-o baieti nu merita nici un banut pentru comportamentul ei iar daca va duceti la ea dati recenzia adevarata sau deloc sa nu-i mai urcam topicul pe prima pagina.

Salutare Andy multumesc pentru confirmare.

Sal bro stai lin:) o cunosc bine pe mizeria asta ,eram client fidel la ea dar cand am inceput sa observ ce arfe si a luat si cum ii jigneste pe multi de pe forum asta mai bine stau linistit in banca mea

Postat

lasati baieti ca are cine sa se duca la ea: santeristii nespalati, si clientii ei fideli care cica adora sa le traga limbi in cur ( zicea ca l are pe unul de la ploiesti care vine sa i traga limbi in cur ) ....eu zic sa te duci sa ti  faci niste analize papusa si lasa arfele astea si figurile...daca tu te credeai mare bunaciune aveai tarif 100-150-200 nu 50 de lei atatia ani sa stai pe tariful asta, hai sa fim seriosi...nu incerca sa fi ce nu poti sa fi..

• Like 2
  • Minus 1
Postat

lasati baieti ca are cine sa se duca la ea: santeristii nespalati, si clientii ei fideli care cica adora sa le traga limbi in cur ( zicea ca l are pe unul de la ploiesti care vine sa i traga limbi in cur ) ....eu zic sa te duci sa ti  faci niste analize papusa si lasa arfele astea si figurile...daca tu te credeai mare bunaciune aveai tarif 100-150-200 nu 50 de lei atatia ani sa stai pe tariful asta, hai sa fim seriosi...nu incerca sa fi ce nu poti sa fi..

Poi ea nu prea are clienti la 60-70 de lei finalizare dar la 100-150 de lei.  =))

• Oras:bucuresti
Postat

bine ai venit pe forum Roxy

te dau in judecata pentru ca lasi acesti ratati sa faca discriminare rasiala folosind cioara

Postat

Sal bro stai lin:) o cunosc bine pe mizeria asta ,eram client fidel la ea dar cand am inceput sa observ ce arfe si a luat si cum ii jigneste pe multi de pe forum asta mai bine stau linistit in banca mea

tu esti o mizerie ca esti un fatalau

Postat

Postat

eu ma distrez cu destepti astia cand stau degeaba ca mi trece timpul mai repede eu jeguri de pe nimfomane nu vreau

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

eu ma distrez cu destepti astia cand stau degeaba ca mi trece timpul mai repede eu jeguri de pe nimfomane nu vreau

Dar banii ''jeguriilor'' iti plac?!Nu iti convine sa colaborezi cu forumul pentru a avea clientii cat de cat ok,fata de A.T de unde vin adevartii jegosi,tepari?!  :slap2

https://www.youtube.com/watch?v=43EKgNDTYEY

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

:(

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...