Sari la conținut

Masaj de relaxare !!!

Postări Recomandate

• Oras:Hunedoara
Postat

Din păcate anunțul nu îl mai are pus... Îl pune din când în când și apoi îl șterge... 100lei

Un număr de telefon al doamnei ai?
Postat

Da la asta ma refer... Dar aveți grija cum o abordați la tel nu ii propuneți sex.... Mergeți la masaj și încercați în timpul masajului să vă dați la ea poate accepta.... Eu asa am procedat și a acceptat, nu o face cu oricine dacă nu se simte atrasă, excitata etc... Iar dacă vreți masaj adevărat, doamna chiar știe.. Mai bine zis Carmen...

Postat

Eu am fost la ea prin aprilie, mai de 2 ori și mi a luat 100lei..in realitate arata cu mult mai bine ca în pozele alea... Are tare carnea pe ea și ii place mult pula asa se înfige în ea și urla...

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/5f2gh460184971h11181903d8i342766.html

0751506426

Apare pe numele Maria pe publi24. A fost cineva? Face și finalizare?

E in Mănăștur pe Parâng.

Eu am sunat dar la telefon pare foarte reținută....

Eu am sunat odata la ea si a zis ca nu face

Dar poate daca mergi la ea face

Cineva care a fost?

Postat

Spuneți-mi și mie, doamna sau domnișoara de pe strada Fabricii face și masaj cu finalizare? Un număr de telefon?

Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/5f2gh460184971h11181903d8i342766.html

0751506426

Apare pe numele Maria pe publi24. A fost cineva? Face și finalizare?

E in Mănăștur pe Parâng.

Eu am sunat dar la telefon pare foarte reținută....

A se vedea ultimele doua poze.

In penultima se vede ce grasa e. Pozele anterioare cred ca is de acum 15 ani.

Iar in ultima poza ce-i cu rabla aia?

Vizitator sarafin
Reputație: 0
Postat

Da la asta ma refer... Dar aveți grija cum o abordați la tel nu ii propuneți sex.... Mergeți la masaj și încercați în timpul masajului să vă dați la ea poate accepta.... Eu asa am procedat și a acceptat, nu o face cu oricine dacă nu se simte atrasă, excitata etc... Iar dacă vreți masaj adevărat, doamna chiar știe.. Mai bine zis Carmen...

Eu am fost la ea prin aprilie, mai de 2 ori și mi a luat 100lei..in realitate arata cu mult mai bine ca în pozele alea... Are tare carnea pe ea și ii place mult pula asa se înfige în ea și urla...

Ai mai fost in vizita de atunci? Pare ca se price doamna la masaj, sa vedem si la altceva.

Postat

0743 893 742 salut băieți! Stiti ceva de Doamna are un anunt pe olx , am cb cu ea si zice ca face masaj suedez include zonele intime si o finalizare...dar nu o laba tristă..cică are 45 ani si arată bine !

Postat

0743 893 742 salut băieți! Stiti ceva de Doamna are un anunt pe olx , am cb cu ea si zice ca face masaj suedez include zonele intime si o finalizare...dar nu o laba tristă..cică are 45 ani si arată bine !

Arata bine pt 45 de ani sau chiar arata bine?
Postat

Stai liniștit, fă altceva cu 100 Ron, vei fi mai câștigat

Postat

Curvarule, 0743893742 e aia despre care a tot intrebat Estrogenul.

Știu cine este, am fost, nu vorbesc doar să mă bag în seamă

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...