Sari la conținut

Masaj de relaxare !!!

Postări Recomandate

• Oras:Cluj-Napoca
Postat

Și eu sunt curios de ea, la telefon nu spune daca se ocupa și de junior...

• Oras:Galati
  • Oras:Galati
Postat

Și eu sunt curios de ea, la telefon nu spune daca se ocupa și de junior...

Se ocupa și de junior. 100 de lei masajul în care ai inclusa o finalizare manuala.

Domnișoară arata bine, permisiva la atingeri.

Postat

Se ocupa și de junior. 100 de lei masajul în care ai inclusa o finalizare manuala.

Domnișoară arata bine, permisiva la atingeri.

Spune-ne te rog, poza e "reala", si e recenta? Cum e masajul de relaxare?
Postat

Este dezbătută pe celalalt forum. cică face un body to body dezbrăcată și permite atingeri oarecum reținută. Afli mai multe de acolo

Postat

Este dezbătută pe celalalt forum. cică face un body to body dezbrăcată și permite atingeri oarecum reținută. Afli mai multe de acolo

Am intrebat, lucreaza in Gheorgheni, la bloc, doar de masaj de relaxare m-am interesat. 70 lei sedinta de o ora, pe masa de masaj. Asigura prosop, se poate face dus.

https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/cosmetica-wellnes-medicale/anunt/masaj-de-relaxare/5f2gh460184971h11181903d8i342766.html

Postat

Au fost informatii in paginile precedente despre maseuzele din Cluj.

0746512533, 0742569091,

0727764119, 0745665056,

0751622447,si cele de pe ultimele pagini.

Apropo.

Stie cineva o maseuza care face masaj prostatic si masaj terapeutic ?

0727764119 facea si terapeutic excelent, de nota 10, jos palaria. Chiar ca avea pregatire temeinica, cum rar mai gasesti in Cluj. Dar cred ca nu mai lucreaza d-na de vreun an, din pacate, e bolnava.

Postat

Bună,cineva care o fost recent la masaj de relaxare la terapeuta din Baci?

As aprecia o recenzie.

Din cate stiu eu, d-na din Baciu face un masaj de relaxare f bun, dar nimic in plus. Deci fara finalizare! Am fost la dansa mai demult, pt mine e foarte departe, efectiv nu am timp sa merg acolo.
Postat

Am fost mai demult si eu si nu numai ca nu face in plus, dar nu mi-a mai facut nici ce imi facuse pana atunci.

Acum sa nu credeti ca facea, ce fac Alexandra, Daniela , Ella, etc.

Masajul este foarte profi - e absolventa de kinetoterapie.

Eu unul o inteleg, este casatorita, masajul il face acasa si se vede numele real pe interfon.

Postat

Am fost mai demult si eu si nu numai ca nu face in plus, dar nu mi-a mai facut nici ce imi facuse pana atunci.

Acum sa nu credeti ca facea, ce fac Alexandra, Daniela , Ella, etc.

Masajul este foarte profi - e absolventa de kinetoterapie.

Eu unul o inteleg, este casatorita, masajul il face acasa si se vede numele real pe interfon.

Poti sa fii putin mai explicit? Adica in trecut iti facea totusi ceva in plus fata de masajul de relaxare "pudic"? Masaj inghinal, de ex?

Postat

0727764119 facea si terapeutic excelent, de nota 10, jos palaria. Chiar ca avea pregatire temeinica, cum rar mai gasesti in Cluj. Dar cred ca nu mai lucreaza d-na de vreun an, din pacate, e bolnava.

Asta e una din alea care se ocupa cu de toate. De obicei asemenea persoane nu se pricep la nimic.

Daca bagi nr. de telefon pe Google vezi cu cate se ocupa. Eu intotdeauna presupun la astia priceputi la toate ca doar iti iau banii si iti ofera servicii proaste.

Postat

Asta e una din alea care se ocupa cu de toate. De obicei asemenea persoane nu se pricep la nimic.

Daca bagi nr. de telefon pe Google vezi cu cate se ocupa. Eu intotdeauna presupun la astia priceputi la toate ca doar iti iau banii si iti ofera servicii proaste.

Dansa probabil e(ra) excepția care întărește regula. Eu sunt foarte exigent, dar pot afirma ca era o maseuza excelenta. Facea si masaj terapeutic ff bun. Stiu ca are doua diplome. Din pacate in Cluj sunt f putine ca ea.

Postat

Poti sa fii putin mai explicit? Adica in trecut iti facea totusi ceva in plus fata de masajul de relaxare "pudic"? Masaj inghinal, de ex?

Da ai intuit bine.

Facea un masaj de prostata extern.

Nu se atingea nici din greseala de junior si testic ule.

Postat

Da din pacate, nu mai face.

Masajul este foarte bun dar doar atat.

Si nu ai intrebat-o de ce nu face? In trecut facea spontan, din initiativa proprie, sau ai cerut tu?

Postat

Ce este un masaj de prostata extern? Prostata nu este externa. Asa poate sa-ti maseze si pula prin pantaloni.

O rugaminte: putem pastra un thread per femeie? Devine totul foarte neinteligibil, nu mai stie nimeni care tipa ce face.

Postat

Si nu ai intrebat-o de ce nu face? In trecut facea spontan, din initiativa proprie, sau ai cerut tu?

Nu facea spontan.

Eu i-am cerut. Dar niciodata nu am cerut mai mult. Probabil au fost unii care au fost insistenti si a ales sa nu mai faca, sau si-a facut clientela si a ramas la masajul "cuminte"

Postat

Eu i-am cerut. Dar niciodata nu am cerut mai mult. Probabil au fost unii care au fost insistenti si a ales sa nu mai faca, sau si-a facut clientela si a ramas la masajul "cuminte"
Postat

Ce este un masaj de prostata extern? Prostata nu este externa. Asa poate sa-ti maseze si pula prin pantaloni.

O rugaminte: putem pastra un thread per femeie? Devine totul foarte neinteligibil, nu mai stie nimeni care tipa ce face.

Se face si masaj extern.

Dupa unii, masajul perineului la barbati este un masaj extern al prostatei (justlove.ro/forum).

Vorbesc despre tipa din Calea Baciului.

Postat

Ma intreb blonda din Baci de ce si-a ales ca nume de scena exact Manuela.

Eu sunt convins ca nu poate trai din ce face. O fi una din alea care se automint cu un job de asta tip hobby cum ca ar munci si de fapt au un fraier de barbat care le intretine. Sa fim seriosi, locatie la naiba in praznic, masaj simplu. Cati or veni pe zi? 2-3 cred ca este deja prea mult socotit. Din asta nu se poate trai.

Postat

Ma intreb blonda din Baci de ce si-a ales ca nume de scena exact Manuela.

Eu sunt convins ca nu poate trai din ce face. O fi una din alea care se automint cu un job de asta tip hobby cum ca ar munci si de fapt au un fraier de barbat care le intretine. Sa fim seriosi, locatie la naiba in praznic, masaj simplu. Cati or veni pe zi? 2-3 cred ca este deja prea mult socotit. Din asta nu se poate trai.

Iar la maseuza de langa Kaufland nu poti sa prinzi un loc, atat de solicitata e. Nu e cu mult mai scump, e 100 ora, intr-adevar, dar cică iti face masaj de relaxare pe masa de masaj + handjob. Nu se dezbraca. Unde e explicația? La un salon (Cleo de ex) fata e goala, langa tine, te maseaza si cu sanii, cu corpul si e 150 ora. Dar poti opta pt var de 40 min, 130 lei. Mai primești si o băutură din partea casei.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...