Sari la conținut

Masaj de relaxare !!!

Postări Recomandate

Postat

Am fost si eu la Ioana la masaj. Atidudine ok, masaj ok, dar atat.

Tarif 50 le!

Coie Flocoase nu faci o recenzie de Mihaela batrna din Turda :)? As aprecia, mersi!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viki este maseuza dar nu face ,nu mai recomandați aiurea

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aia de la Baia Mare face masaj de relaxare dar atât ,am fost și eu la ea dar nici o șansă de alt-ceva ...

• Oras:Cluj
Postat

Coie Flocoase nu faci o recenzie de Mihaela batrna din Turda :)? As aprecia, mersi!

Nu ai scris ca ai fost la ea?

Fata de d-soara Chis cum ti s-a parut? (Ca eu la aia n-am fost.)

Postat

Masajul e zero. Isi da silinta, dar dupa ce am plecat m-am simtit la fel cum am venit. Poate daca-i dai indicatii unde si cum sa faca....

Handjobul, sa zicem 6-7 din 10. Dar si acolo sa-i spui tot la 2 secunde unde sa-ti faca. Ca-i zici si 2 secunde face asa apoi iarasi intra in rutina.

Am crezut ca ai fost deja la ea.

Masajul 50, laba 15.

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Pe la fetele din abator na mai fost nimeni?

Eu perseverez , doar la d-soara Chis,  in privat iti voi scrie când iti rezolvi problema contului, nu de alta, dar sa moara de ciuda Coite ;), asa cum de fapt procedeaza si el.  

Postat

Am mai fost mai demult la ea ma gandeam ca permite mai multe, de aceleasi servici am beneficiat si eu dar ma gandeam ca o inbunatatit servicile, as fi vrut sa permita sa scormonim si noi sa bagam mainile 😋

Postat

Am mai fost mai demult la ea ma gandeam ca permite mai multe, de aceleasi servici am beneficiat si eu dar ma gandeam ca o inbunatatit servicile, as fi vrut sa permita sa scormonim si noi sa bagam mainile 😋

Postat

Daca la batrana Mihaela te referi, nu permite scormonirea. Eu am prins-o bine de tate, i s-au sculat sfarcurile, de ce nu stiu, nici nu ma intereseaza. In rest am mai prins-o de cur si de pizda, dar numai prin pantaloni. (De alea tip izmana) Insa cand am vrut sa-i bag mana in pantaloni a zis ca "pe piele nu".

• Like 1
Postat

Pe voi Chis unde v-a masat? De fiecare data cand ieseam de la Timbus masa acolo unde se trage o perdea. Mi se pare o porcarie, adica na... fiecare care trece sa-ti vada pula.

• Like 1
Postat

La Miharla doar atat mi-a permis si mie de aceea te-am intrebat,la domnisora Chis e ca si la doamna Timbus, cu Timbus ai mai luat legatura?

Postat

Nu, nu ma mai duc la Timbus. Mi-am implinit ce am vrut cu ea si la pretul ala sunt alternative mult mai bune, deci nu are rost s-o mai vizitez.

Mihaela si Chis inteleg ca is la fel ca oferta (desi Mihaela e mai ieftina totusi), adica masaj si laba. Ce ma interesa este o comparatie calitativa.

• Like 1
Postat

bustamante: Ai scris mai demult ca Chis face foarte bine ambele. De aceea am crezut ca este ceva foarte bun. Deci pana la urma e doar la nivelul Mihaelei? (Da, stiu ca e greu de apreciat, fiecare prefera altfel.)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...