marius paun Reputație: 1 Postat Martie 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 14, 2013 ROXY, noua pe site, dar nu si in domeniu, vino in compania mea pentru a petrece clipe de neuitat, sex oral nep. cu fin. normal in toate pozitiile, intre sani, 69, cunni. anni. foot fetish, garantez revenirea, sos. Pantelimon, 0727.527.259am fost si eu de curand la domnisoara roxi dupa ce am vazut pozele care mi-au placut f .mult si sa vedeti surpriza,domnisoara este cea din poze o tipa blonda f.draguta,rafinata,f.curata .merita sa revii. am sunat-o pe domnisoara din poze mi-am facut o programare iar dupa vreo 20 de minute am ajuns la fata locului,pe soseaua pantelimon undeva pe langa cimitirul armenesc,intampinat la usa de domnisoara f.draguta am intrat un apartament luxos,f curat,domnisoara la fel binenteles ca am ramas.oral neprotejat depp.finalizare orala,am ales sa stau o finalizare dupa care am prelungit cu inca o ora tipa fiind compania perfecta as putea spune.normalul super.geme,tipa,te saruta chiar te excita. dupa parerea mea merita vizitata.sunt sigur ca voi reveni in curand.baie curata ,prosop curat,oral bun,normal super,nu prea ma pricep la note dar va spun sigur ca merita vizitata tipa e super.sa ne auzim cu bine.
tarfu Reputație: 245 Postat Martie 14, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2013 Poze false: http://xuk.ru/teen/elena-18/vid3-10.html
marius paun Reputație: 1 Postat Martie 14, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 14, 2013 Poze false: http://xuk.ru/teen/elena-18/vid3-10.html atunci ce sa zic seamana f bn cu tipa din poze bvo ei a stiut de unde sa fure poze sa ai semene bine...))))))eu am fost multumit de tipa. 2
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 14, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 14, 2013 Marius, asteptam o recenzie ca la regulament...
marius paun Reputație: 1 Postat Martie 16, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Martie 16, 2013 Marius, asteptam o recenzie ca la regulament...am postat mai sus ce si cum....dc am reputatie -1?????????eu nu prea ma pricep la note dar totusi cred ca am fost destul de explicit.
steev Reputație: 410 Postat Aprilie 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 29, 2013 @Marius ne poti preciza halatul?
marius paun Reputație: 1 Postat Mai 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 8, 2013 @Marius ne poti preciza halatul?150 lei -ora
legolasfotbalistul16 Reputație: 726 Postat Iulie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Telefon: [email protected] Oras:Pussyland Postat Iulie 19, 2013 Domnisoara are anunt nou : BLONDA rafinata, te astept in compania mea pentru a petrece clipe de neuitat, sex oral nep. normal in toate pozitiile, intre sani, 69, cunni. anni. footfetish, garantez revenirea, provoc dependenta, zona Iancului, 19 Jul 20:11 - 100L 0727.527.259 Bucuresti Acum foloseste poze luate de pe aici : http://www.adult-photos.org/averotica-jessica-white-strings/ - ma intreb eu asa, domnisoara Jessica stie ca aceasta domnisoara i-a imprumutat pozele , eu cred ca nu i-a cerut voie ................., de aceea domnisoara este de evitat fara nici un dubiu . Cu stima, elful bautor de pepsi twist 1
xxx.xxx Reputație: 816 Postat Octombrie 30, 2014 Oras:xxx Oras:xxx Postat Octombrie 30, 2014 SATENA, pasionala, astept domni generosi. Garantez rasfat si relaxare. Sex oral pasional, cu fin. orala, sex normal protejat (69, cunni., anni.) masaj de relaxare. Poze reale garantez, Iancului, caut colega 0727.527.259
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum