roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 10, 2018 Postat Noiembrie 10, 2018 Pai daca ma primesti maine, ca nu mi ai raspuns daca lucrezi sau nu, fac eu poze! Pai nu stiu eu cu telefonul? S a blocat site ul la frumusetea ta!😂Lasand gluma: maine pe le 14? Vin cu Canon ul dupa mine!!!Rămâne stabilit atunci, ne auzim mâine. 😘 Sa nu uiți aparatul. 😂😂 2
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 10, 2018 Postat Noiembrie 10, 2018 Din cate stiu eu nu lucreaza sambata si duminica.Mai fac și excepții in unele Weekend-uri. 😘 4
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 10, 2018 Postat Noiembrie 10, 2018 Aicea le accepta ;)Le-am șters cum nu mergeau postate, dar voi face altele și le voi posta aici. 5
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 10, 2018 Le-am șters cum nu mergeau postate, dar voi face altele și le voi posta aici.Un mic sfat din partea mea: o poza cu sanii tai si o sa ai de castigat 2
alex2803 Reputație: 160 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 10, 2018 Poate ii faci o poza sa se vada sanii ca are potential fata ;)Gata!S a facut!:P
alex2803 Reputație: 160 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 10, 2018 Rămâne stabilit atunci, ne auzim mâine. 😘 Sa nu uiți aparatul. 😂😂Vin sigur!Iau telefonul cu mine ca trebuie sa fac o poza pentru Iguana
robi29 Reputație: -3154 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Vin sigur!Iau telefonul cu mine ca trebuie sa fac o poza pentru IguanaFa-i 1-2 si pentru mine. Frumosi sani are Roxana, ca sa nu mai zic de ochi :). 2 4
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 11, 2018 Ochii ei te hipnotizeazaaaaaa. Hai cu pozeleeeeeee 2
alex2803 Reputație: 160 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 12, 2018 Da! Da!Este adevarat ca sunt superbi si ochii si sanii!Poze, dragi colegi, exista. Insa nu le poate incarca pe site, pe publi.Din tot ce incarca site ul accepta doar una. A promis ca incearca aici sa le incarce.Despre intalnire:Programat aici la ora 14, confirmat prin telefon, zona Brazda, G uri. Garsoniera draguta, baia dotata cu prosoape de unica folosinta. Patul destul de mare, camera curata, zona langa geam cu masa pentru tigara de la inceput si paharul de Pepsi de dupa.(Daca mai ramane timp si de o a doua tigara). Deci ok.Durata: o ora. ( N ai cum mai putin ca doar stiti cei care ati fost pe la ea ca trece timpul de nu ti dai seama)Oral protejat si normal la fel. Mai rar cu oralul neprotejat.....din pacate :))Halatul: 150 finalizarea, 250 ora. Nu cred ca s a schimbat ceva de cand am fost eu la ea la tarife.Actiunea: pai aici s a cam schimbat, si in bine, ca este mult mai degajata, nu se mai vede acea stangacie, mai multa implicare si dezinvoltura, comunicare, gemetele sunt destul de placute, nu par a fi deloc false. Nu ma asteptam, sincer, nici poze cu ea sa puna, dar uite ca ne surprinde placut. Cam acesta este si modivul recenziei de azi ca simt o schimbare in bine. Felicitari, Roxana!Anal-nuFK-nuCIM-nuCOB-nuCOF-nuIgiena: impecabila si asta am apreciat mereu la ea. Atitudine: acelasi bun simt, zambitoare, volubila,sincera, fara falsitati, deci ok si atitudinea. De revenit? Eu da, cu siguranta!Sa fiti cuminti si cu minti!:P 5
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 Da! Da!Este adevarat ca sunt superbi si ochii si sanii!Poze, dragi colegi, exista. Insa nu le poate incarca pe site, pe publi.Din tot ce incarca site ul accepta doar una. A promis ca incearca aici sa le incarce.Despre intalnire:Programat aici la ora 14, confirmat prin telefon, zona Brazda, G uri. Garsoniera draguta, baia dotata cu prosoape de unica folosinta. Patul destul de mare, camera curata, zona langa geam cu masa pentru tigara de la inceput si paharul de Pepsi de dupa.(Daca mai ramane timp si de o a doua tigara). Deci ok.Durata: o ora. ( N ai cum mai putin ca doar stiti cei care ati fost pe la ea ca trece timpul de nu ti dai seama)Oral protejat si normal la fel. Mai rar cu oralul neprotejat.....din pacate :))Halatul: 150 finalizarea, 250 ora. Nu cred ca s a schimbat ceva de cand am fost eu la ea la tarife.Actiunea: pai aici s a cam schimbat, si in bine, ca este mult mai degajata, nu se mai vede acea stangacie, mai multa implicare si dezinvoltura, comunicare, gemetele sunt destul de placute, nu par a fi deloc false. Nu ma asteptam, sincer, nici poze cu ea sa puna, dar uite ca ne surprinde placut. Cam acesta este si modivul recenziei de azi ca simt o schimbare in bine. Felicitari, Roxana!Anal-nuFK-nuCIM-nuCOB-nuCOF-nuIgiena: impecabila si asta am apreciat mereu la ea. Atitudine: acelasi bun simt, zambitoare, volubila,sincera, fara falsitati, deci ok si atitudinea. De revenit? Eu da, cu siguranta!Sa fiti cuminti si cu minti!:PMulțumesc frumos, te pup! 😘😘 1
iguana3 Reputație: -3647 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 13, 2018 Da! Da!Este adevarat ca sunt superbi si ochii si sanii!Poze, dragi colegi, exista. Insa nu le poate incarca pe site, pe publi.Din tot ce incarca site ul accepta doar una. A promis ca incearca aici sa le incarce.Despre intalnire:Programat aici la ora 14, confirmat prin telefon, zona Brazda, G uri. Garsoniera draguta, baia dotata cu prosoape de unica folosinta. Patul destul de mare, camera curata, zona langa geam cu masa pentru tigara de la inceput si paharul de Pepsi de dupa.(Daca mai ramane timp si de o a doua tigara). Deci ok.Durata: o ora. ( N ai cum mai putin ca doar stiti cei care ati fost pe la ea ca trece timpul de nu ti dai seama)Oral protejat si normal la fel. Mai rar cu oralul neprotejat.....din pacate :))Halatul: 150 finalizarea, 250 ora. Nu cred ca s a schimbat ceva de cand am fost eu la ea la tarife.Actiunea: pai aici s a cam schimbat, si in bine, ca este mult mai degajata, nu se mai vede acea stangacie, mai multa implicare si dezinvoltura, comunicare, gemetele sunt destul de placute, nu par a fi deloc false. Nu ma asteptam, sincer, nici poze cu ea sa puna, dar uite ca ne surprinde placut. Cam acesta este si modivul recenziei de azi ca simt o schimbare in bine. Felicitari, Roxana!Anal-nuFK-nuCIM-nuCOB-nuCOF-nuIgiena: impecabila si asta am apreciat mereu la ea. Atitudine: acelasi bun simt, zambitoare, volubila,sincera, fara falsitati, deci ok si atitudinea. De revenit? Eu da, cu siguranta!Sa fiti cuminti si cu minti! :PAsa este ea, naturala si asa ii sta cel mai bine( nu pot sa uit ochii ei) 2
alex2803 Reputație: 160 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Noiembrie 13, 2018 Asa este ea, naturala si asa ii sta cel mai bine( nu pot sa uit ochii ei)Pai sa nu i uiti!😂Ochii care nu se vad se uita....dupa altii!😜 2
nila81 Reputație: 955 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 Salut,Vizitat domnișoară Roxana și pot spune că nu am mai văzut de mult asa fata frumoasa în Craiova, nu întru în detalii, dar este o frumusețe. Am întrebat inițial dacă vine la hotel, dar nu se poate, oricum eram aproape. Locația nu este cine știe ce, dar nu mai contează după ce vezi aceea fata și acel corp. Oral este protejat și asta a fost singura dezamăgire. Normalul a fost foarte bun, am început cu ea deasupra și apoi pe la spate cu finalizare în balon as. Am plătit 150 pentru o fin și sper sa o mai găsesc când mai vin prin Craiova. Spor. 3
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Salut,Vizitat domnișoară Roxana și pot spune că nu am mai văzut de mult asa fata frumoasa în Craiova, nu întru în detalii, dar este o frumusețe. Am întrebat inițial dacă vine la hotel, dar nu se poate, oricum eram aproape. Locația nu este cine știe ce, dar nu mai contează după ce vezi aceea fata și acel corp. Oral este protejat și asta a fost singura dezamăgire. Normalul a fost foarte bun, am început cu ea deasupra și apoi pe la spate cu finalizare în balon as. Am plătit 150 pentru o fin și sper sa o mai găsesc când mai vin prin Craiova. Spor.Mulțumesc frumos, te ma aștept! 😘
cossmi Reputație: 15 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: cossmi82 Oras:craiova Telefon: cossmi82 Oras:craiova Postat Noiembrie 16, 2018 Buna Roxana, lucrezi mâine?
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Buna Roxana, lucrezi mâine?Buna, scuze ca nu ți-am răspuns, azi am revenit. 😘
danboxer Reputație: 50 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 24, 2018 Ce program de lucru ai?
roxana_12 Reputație: 163 Postat Noiembrie 24, 2018 Postat Noiembrie 24, 2018 Ce program de lucru ai?De la 12:00 la 00:00.
kappone1 Reputație: 10 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:craiova Oras:craiova Postat Decembrie 3, 2018 Mai esti in oras ?
iguana3 Reputație: -3647 Postat Decembrie 3, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 3, 2018 Mai esti in oras ?Anuntul inca este pe publi24 1
roxana_12 Reputație: 163 Postat Decembrie 4, 2018 Postat Decembrie 4, 2018 Mai esti in oras ?Da. 😘
ursu28 Reputație: 15 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 6, 2018 Inca nu am reusit sa ajung la Roxana ...ce.i drept am dat doar mesaj sa vad daca lucreaza ...dar din recenzii sigur trebuie vizitata? Sambata lucrezi Roxana?
roxana_12 Reputație: 163 Postat Decembrie 8, 2018 Postat Decembrie 8, 2018 Inca nu am reusit sa ajung la Roxana ...ce.i drept am dat doar mesaj sa vad daca lucreaza ...dar din recenzii sigur trebuie vizitata? Sambata lucrezi Roxana?Scuze pentru întârziere. Da, lucrez in aceasta sâmbătă.
ursu28 Reputație: 15 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 9, 2018 Scuze pentru întârziere. Da, lucrez in aceasta sâmbătă.Scuze acum am vazut si eu postarea ta ....duminica imi poti face o programare?
roxana_12 Reputație: 163 Postat Decembrie 9, 2018 Postat Decembrie 9, 2018 Scuze acum am vazut si eu postarea ta ....duminica imi poti face o programare?Sigur, aștept sa ma suni sa stabilim ora. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum