Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

robi29

VIP Member
 • Content Count

  1,621
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,744 Reputatie Excelenta

3 Followers

About robi29

Recent Profile Visitors

20,692 profile views
 1. Nu e nevoie sa mai citesc. Am inteles din prima ce a vrut sa spuna autorul. A folosit acea exprimare pentru a scoate in evidenta faptul ca arata foarte bine. Observ ca ai o postare mai sus prin care dai niste detalii ca si cum ai vizitat-o. Poate ar fi de bun augur sa lasi tu o recenzie in stilul tau si numele tau, decat sa faci altora observatii de genul asta.
 2. Colegul, ce te face sa crezi ca abordarea asta a ta este corecta? Sa ne reamintim ca ne aflam pe un forum unde fiecare posteaza in nume propriu. Facem recenzii intr-o nota foarte subiectiva in functie de trairile avute. Colegul de mai sus si-a exprimat propria-i parere si consider ca bine a facut. Daca 10 oameni fac recenzii, subiective fiind, pozitive sau negative, cred ca poti trage niste concluzii. Ai mai reactionat asa si la postarile altor useri. Fai tu recenzii d-alea super obiective care sa ne unga pe suflet, dar mi-e teama ca n-o sa-ti iasa. Spor sa ai!
 3. Buna sa-ti fie inima! Nu, nu ai specificat, sau tu nu citesti acelasi anunt ca si noi? Aia cu "prima data in Romania", cat dureaza? "A doua data", "a treia data" la tine e tot prima? Sau experienta de la Arad nu se pune? "Doar la 100 de lei este oral si normal". Adicatelea la 150 si 250 nu mai este oral si normal ca "doar" la 100 merge asa. Fii si tu mai coerenta in ceea ce transmiti ca ne bagi de tot in ceata.
 4. Cu alte cuvinte l-ai tinut minte pe "fraier" si zisasi sa i-o intorci, no? Ai tinut tu minte ca a venit unu nespalat si ca o fi tocmai colegul care a lasat recenzia ca doar lui si numai lui i-ai facut oral de 1 minut, caci altfel tu o sugi la greu si fara graba, asa-i?
 5. Sa dea cumva Necuratul sa pleci pana oi reusi sa te vizitez, ca nush ce ti-oi face. 😘🤗
 6. Si ai zis sa iti incepi aventura de curvar cu ceva proaspat, asa-i? Facut cont nou, postat ceva nou. Punct ochit, punct lovit! Oare recenzia nr. 2 la cine o sa fie 🤔? Succesuri!
 7. Nu vrei sa ne luminezi tu? E forumul plin de anunturi cu "show lesbi", dar ele nici macar nu se ating, ca prin faptul ca le futi pe amandoua e conaiderat show lesbi. Am intrebat si eu ca tot omul, ca sa stiu daca e conformi dorintelor mele sau nu. Si din cate vezi, intrebarea a ramas fara raspuns 😉.
 8. Nu ai simtit caterinca din postare? Sau ti-ai pierdut simtul umorului?
 9. Pai si ce mai astepti de nu il postezi? 😂😂😂😂😂
 10. Cand vad poze d-astea de la tine, @vld95 ma apuca apuca asa niste draci de invidie, de numa', numa'. Felicitari pentru doomnisoara/doamna, felicitari pentru ca accepta sa faca poze, felicitari pentru tine ca le imparti cu noi si felicitari pentru voi! 🙏🙏
 11. @carima imi poti raspunde tu, te rog? Ms!
 12. In ce consta show-ul lesby? Sunteti bi? Va dati limbi una alteia? Acceptati penetrari alternative sau de genul pasarica uneia, gura celeilalte si viceversa? Faceti chestii de genul?
×
×
 • Create New...