nistor_fucker Reputație: -5 Postat Martie 15, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2013 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/show-lesbi-real-doua-mature-pline-de-viata-iti-putem-oferi-doar-servicii-de_6128156.html Acesta ar fi anuntul, nu gasesc nimic la o cautare dupa numarul de telefon. A fost cineva?
Vizitator gaby20081975 Reputație: 0 Postat Martie 19, 2013 Postat Martie 19, 2013 Mi e pare cunoscuta cea tunsa scurt. Daca nu ma insel acum vreo 2-3 ani isi avea lacasul pe Stefan cel Mare, portiunea dintre Lizeanu si Obor undeva pe la etajul 5-6, unde mai era colega cu 3-4 doamne.
Afriq Reputație: 1265 Postat Martie 19, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2013 In titlul topicului se trece numarul de telefon fara puncteAnuntul se copiaza... Link-urile catre alte site-uri sunt interzise... Mai ales cele catre AT
nistor_fucker Reputație: -5 Postat Martie 21, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 21, 2013 SHOW, doua mature, pline de viata iti putem oferi doar servicii de calitate intr-un ambient placut special amenajat pentru noi trei. Show real, uro, cuni., 69, chiar si dominare, nu ezita, experieta unica Am incercat sa sun, dar nu au raspuns. Daca da cineva de ele, un feedback ar fi super.
dinozauru Reputație: 835 Postat Mai 23, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Mai 23, 2013 Anunt cu mai multe informatii despre varsta si pret.SHOW lesbi real 46-52, doua doamne mature, pline de viata iti putem oferi doar servicii de calitate intr-un ambient placut special amenajat pentru noi trei, show real, uro, cuni., 69, chiar si dominare, 22 May 11:00 0727.470.902 0727470902 100 L cu doua
sergiu Reputație: 84 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Iulie 24, 2013 Salutare stimati confrati!saptamana trecuta fiind cu ceva treaba prin capitala am decis sa ma delectez cu cele 2 mature, sunat la nr de telefon din titlu si stabilit intalnirea. de zona nu stiu sa va spun ,m-am lasat codus de navigatie necunoscand Bucurestiul. am ajuns la locatie, facut cunostinta cu cele doua, cea tunsa scurt cu ochelari s-a prezentat Dorina, cealalta am uitat numele. am stabilit ca stau o finalizare, achitat 100 de lei, ochelarista arata bine pentru varsta ei , sanii destul de fermi fundul frumusel, ceva probleme cu dantura, inclin sa cred ca ea este cea de 46 de anisori, cealalta aspect mai de bunicuta, grasuta, cu burta destul de proeminenta. locatia destul de veche, la camera fara usa doar cu draperie, am inteles ca mai sunt fete in locatie dar nu le-am vazut. m-au invitat la dus, dar nu a fost cazul, si am inceput cu oral cu cea mai in varsta, fara prez destul de placut, se vede experienta, in timpul asta cealalta ma mangaia, au facut schimb si a inceput sa ma suga ochelarista, mai putina experienta dupa mine, amtrecut la normal cu cea mai in varsta, destul de larga, dupa care le-am pus sa se linga intre ele, destul de plictisite, si cam teatrale cu gemete false, am trecut la un doggy cu ochelarista, stramta , placut asa am si finalizat. pozele sunt reale, pretul este corect dar nimic memorabil in toata experienta.ca si note:ORAL: 7-8 nimic impresionantNORMAL: 7 cea mai in varsta , destul de larga, 8 ochelaristaLOCATIA: 6, dar nimic deranjant dupa mine, destul de curatCONCLUZIA: o experienta destul de interesanta, dar nimic care sa ma faca sa revin.astept eventuale intrebari 4
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 24, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iulie 24, 2013 Poate te uiti pe navigatie si ne spui si noua punctul terminus, chiar daca nu cunosti Bucurestiul, ca dupa aceea ne dam noi seama cam pe unde isi au locatia damezele.Poti sa ne spui numele strazii nu si numarul.
sergiu Reputație: 84 Postat Iulie 24, 2013 Telefon: [email protected] Oras:galati Telefon: [email protected] Oras:galati Postat Iulie 24, 2013 strada este Cantemir nr XXX, am inteles ca pe la Tineretului 2
dinozauru Reputație: 835 Postat Iulie 25, 2013 Oras:Satul cu ministri Oras:Satul cu ministri Postat Iulie 25, 2013 @sergiu, o sa atasez cateva poze cu rugamintea sa imi spui daca recunosti in ele pe doamnele la care ai fost, sau ceva elemente din locatie, patul sau canapeaua.ochelaristasi grasuta, bunicuta.Multuemsc anticipat pentru raspuns. 1
aldomichelle Reputație: 2 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2020 Sal mai activeaza "doamnele"?
laury Reputație: 24178 Postat Septembrie 15, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Septembrie 15, 2020 Suna si tu frate, vizita, recenzie sa stim si noi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum