cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Iulie 13, 2018 Hello!!! Nu am voie sa postez in anunturi, pentru ca nu am abonament. Asa ca, cer "indurare" aici! :laugh2Ajutati o biata fata, nefututa de juma' de an, sa se simta iar dorita! :blushing2 Mentionez ca am avut 1 si acelasi partener pana acum, si in cele din urma, i s-a luat de mine si fute la alta. sooo... care se baga? :bkke 1
indragostitul Reputație: 672 Postat Iulie 13, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Postat Iulie 13, 2018 Iar? 3
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 Iar?Iar ce?
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 Hello!!! Nu am voie sa postez in anunturi, pentru ca nu am abonament. Asa ca, cer "indurare" aici! :laugh2Ajutati o biata fata, nefututa de juma' de an, sa se simta iar dorita! :blushing2 Mentionez ca am avut 1 si acelasi partener pana acum, si in cele din urma, i s-a luat de mine si fute la alta. sooo... care se baga? :bkke toti, evident!abia asteptam sa ne-o ceri :)))))))))))
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 toti, evident!abia asteptam sa ne-o ceri :)))))))))))=))) n-am nevoie de toti, ci de 3-4 barbati dornici si seriosi!
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 =))) n-am nevoie de toti, ci de 3-4 barbati dornici si seriosi! duci 3-4 matarangi deodata? :)))esti o bestie, vasazica...:))))))))
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 duci 3-4 matarangi deodata? :)))esti o bestie, vasazica... :))))))))nu stiu daca duc, dar vreau sa incerc! :girly
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 nu stiu daca duc, dar vreau sa incerc! :girly da' de ce oare nimeni nu te ia in serios?pentru ca nu esti "serioasa" este? :)))))
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 Baa,pe bune chiar pune ti botu' la vrăjeală asta ieftina???
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 da' de ce oare nimeni nu te ia in serios?pentru ca nu esti "serioasa" este? :)))))In ce sens nu's serioasa?:))) Habar n-am cum functioneaza site-ul asta, am cont de 10 minute. Tot ce stiu e ca vreau o partida buna de sex. Cine se ofera, bine, cine nu, la fel de bine. Iti e greu sa crezi ca vreau sa ma fut din lipsa, din dorinta, din placere??? ori vrei sa-ti cer bani, si atunci o sa ma crezi serioasa? :slap2 1
haicaincercsieusatrollez Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Te fut eu fata mea, eu valorez cat 4 barbati ca am valoare mare si o pula pe atat de mare
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Cu 1-2 fotografii și o scurta descriere a ta cred că ai avea mai mult succes
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 In ce sens nu's serioasa? :))) Habar n-am cum functioneaza site-ul asta, am cont de 10 minute. Tot ce stiu e ca vreau o partida buna de sex. Cine se ofera, bine, cine nu, la fel de bine. Iti e greu sa crezi ca vreau sa ma fut din lipsa, din dorinta, din placere??? ori vrei sa-ti cer bani, si atunci o sa ma crezi serioasa? :slap2 si marmota invelea ciocolata...succesuri! :) 2
haicaincercsieusatrollez Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Ia de aici pula de 19 cu 5Scrie-mi pe [email protected]https://i.imgur.com/HAFrlKW.jpg
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 Te fut eu fata mea, eu valorez cat 4 barbati ca am valoare mare si o pula pe atat de mare:))))) bine baiatul meu! da-mi un semn pe [email protected], iti trimit cateva poze si stabilim ce si cum!
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 :))))) bine baiatul meu! da-mi un semn pe [email protected], iti trimit cateva poze si stabilim ce si cum!4 inși cu pula de peste 20 și rup totu' in tine:))
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 Cu 1-2 fotografii și o scurta descriere a ta cred că ai avea mai mult succes :no2 imi pare rau, da' n-o sa pun poze aici. Nu intentionez sa ma afisez public..
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 4 inși cu pula de peste 20 și rup totu' in tine:)) :bow Doamne ajuta! :)))) sa simt cum iese sufletu' din mine.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Tu decizi dar așa confrații ar trebui să meargă blind că la poker😂
peitho Reputație: 1046 Postat Iulie 13, 2018 Oras:hai să ne însingurăm împreună! Oras:hai să ne însingurăm împreună! Postat Iulie 13, 2018 :)))))))))))))
haicaincercsieusatrollez Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 :))))) bine baiatul meu! da-mi un semn pe [email protected], iti trimit cateva poze si stabilim ce si cum!Ti-am scris abia astept sa te fut cu pula mea mare
black29 Reputație: 460 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iulie 13, 2018 :bow Doamne ajuta! :)))) sa simt cum iese sufletu' din mine.Mai taie din ele,șezi blând...că dacă intră unu in tine de 24 zici că foreaza nu alta...ramai pe pizda ta că e mai bine 1
cautgangbang Reputație: -14 Postat Iulie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Autor Postat Iulie 13, 2018 Tu decizi dar așa confrații ar trebui să meargă blind că la pokersa mearga:)) mai mult de mail nu pot sa ofer aici. :(... acolo facem schimb de poze, numere de telefon, bla bla.. Sa-mi gasesc careul de asi, "sa intre all in" :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Să îți ajute... să ai o mână bună😂
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 omg,e plina lumea asta mare de nefututi/e...aveti grija,maica cu lungimile astea !!mai taie din ele,da-le dracu !!!acum pe bune...daca intra 3-4 PULE de peste 20 cm in tine,cred ca pana la pensie nu ti mai trebuie maciuca !!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum