Sari la conținut

Iness 0754886261

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania

Buna!Ieri am fost in vizita la aceasta domnisoara .Locatia moderna zona retrasa in Zorilor cu locuri de parcare .Domnisoara bruneta ,cu forme ,sani mari naturali .Din cauze obiective,fiind accidentat la un picior,am ales doar un oral cu CIM .Pentru asta se percepe o taxa extra de 50 ron pe langa cei 150 ron pentru o finalizare .De revenit,da,pentru a incerca si sexul normal din meniu .Toate cele bune !

• Like 1
Link spre comentariu

Vizitat aprox acuma 2 saptamani ... A fost un Fast Fuck , nu stiu daca am stat 15 minute

A inceput un OP maxim 2 minute , dupa care a venit deasupra ... unde sa miscat de cateva ori si mia spus ca e cald si nu mai poate ... ok am preluat eu m-am grabit sa termin si sa plec 

OP - 4

NP - 5

GFE - 6

Aspect - 7-8 (pentru sani care chiar sunt WOW)

Nu stiu , am vazut aici o gramada de recenzi de nota 10 . Nu stiu ce sa zic poate la alti a fost mai bine :)) De vina eu nu cred ca am fost (sau poate ca nu i-am zis ce si cum vreu ?) Nah in fine 

• Like 1
Link spre comentariu

Wow..draga xello5,dupa 2 saptamani mi-ai lasat si tu o recenzie tocmai acum?:)trebuia sa lasi si tu atunci macar stiam despre cine era vorba..ce sa zic poate erai tu cam grabit,eu una nu grabesc pe nimeni...eu de fiecare data intreb ce isi doreste clientul,ce pozitii ii plac.. si sa se inteleaga OP/ON IN FUNCTIE DE IGIENA.oricum multumesc ;)

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Wow..draga xello5,dupa 2 saptamani mi-ai lasat si tu o recenzie tocmai acum?:)trebuia sa lasi si tu atunci macar stiam despre cine era vorba..ce sa zic poate erai tu cam grabit,eu una nu grabesc pe nimeni...eu de fiecare data intreb ce isi doreste clientul,ce pozitii ii plac.. si sa se inteleaga OP/ON IN FUNCTIE DE IGIENA.oricum multumesc ;)

Mai asta,xello5 (probleme de la școala, asa-i?, că 5 era maximum ce puteai obține!), mai nene, recenziile se scriu la 5 minute după ce te-ai șters la pula după copulație.

In camera fetei fiind, bagi recenzia, să știe fata cu cine are a face in mediul virtual. Nu contează că întâlnirea reală a fost de căcat, fata are drept la replică, trebuie să știe cine a scris, să poată arunca cu căcat peste cei care ii baga "argintii" in buzunar.

Și mă xello5, clar să-ți fie, fata e perfecta, tu ești de căcat, clar.

Mai xello5, habar n-ai, fata are kile de recenzii favorabile, laudative, e nominalizată la premiul Oscar pentru curvasarie ... și apari tu aici în peisaj cu astfel de note. Clar habar n-ai. Cei cu note de 10 pe linie sunt singurii valabili.

P.S.: pentru cârcotași, am vizitat-o, am recenzat-o (undeva) ... așa încât știu ce spun.

Link spre comentariu

Alina draga este o recenzie despre intalnirea noastra care nu a fost prea reusita , ca cine sunt eu nu cred ca are vreo importanta pentru ca nu schimba cu nimic intalnirea(doar daca nu vrei sa gasesti fel si fel de scuze/motive)

Ai pomenit despre OP/ON si IGIENA ... daca asta voiai sa imi arunci in fata , e urat din partea ta pentru ca nu sti cine sunt si garantat 1000% eu nu am probleme de IGIENA !! Plus ca nu arat nici rau si nu sunt nici in varsta !  :laugh2

Iti dau dreptate ai intrebat ce pozitie prefer , te-am cerut deasupra dupa 10 secunde ai obosit si ti sa facut cald "tu nu mai poti" ... ok :)

Nu sunt aici sa fiu rautacios , sa te acuz sau sa port discuti cu tine , am facut o recenzie despre intalnirea noastra "care se pare ca nu a fost cum ma asteptam" 

O seara faina(nu astept raspuns de la tine si nici nu voi raspunde)

Link spre comentariu

Vizitat ieri domnisoara. Locatia discreta si curata gasesti vreo 3-4 geluri de dus, apa de gura, prospo curat. Nimic de reprosat. Ajuns la dansa am fost poftit inauntru intrebat daca vreau apa sau suc, daca vreau la dus (un mare plus altele te baga direct in dormitor). Dupa vreo 2 tigari si un pahar de apa am intrat la dus apoi in dormitor. Fata e foarte frumoasa sanii la fel. A inceput cu un oral care mie unul mi-a placut nici nu ma pricep eu sa dau note, apoi am schimbat vreo doua pozitii si finalizare de generic pe sanii ei superbi. Decartat 250 de lei pentru o ora,din punctul meu de vedere fata merita toti banutii. Abia astept data viitoare ca am ramas cu o restanta.

Ah si sa nu uit la capitolul GFE o notez cu 10 :)

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Am vizitat-o pe aceasta domnisoara saptamana trecuta. Fiind cu treburi pe la Oras si avand putin timp liber mi-am facut o programare.

Am fost surprins placut de atitudinea domnisoarei , care a fost o gazda deosebita.

Am inceput cu un oral bine executat si apoi am schimbat cateva pozitii . 

Eu m-am simtit foarte bine si nu am fost grabit nicio clipa . Apr DtD 35 min. Achitat amenda regulamentara.

O intalnire placuta de nota 9.50 , pe care o voi repeta !!

Cu siguranta ne vom revedea !!!

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca

Seara buna. Am vizitat-o si eu astăzi pe domnișoarea Alina si am rămas plăcut surprins. De mult nu am mai întâlnit asa fata. Vorbareata,respectoasa,stie sa te facă sa te simți bine

Oral: no comment cu atenție la "vecinii"

Normal: 2 poziții si a fost bine

Masajul de relaxare de după mia picat foarte bine. Mai trec pe la ea cu siguranță.

O recomand

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...