biancadelicious Reputație: 265 Postat Octombrie 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Octombrie 31, 2018 Buna tuturor! Un micut update al serviciilor mele: Ceea ce se poate: masaj de relaxare, masaj erotic, handjob, sex oral neprotejat, ejaculare in gura, atingeri pe corp si sani.Ceea ce nu se poate: sex normal, sex anal, french kiss, cunnilingus, fingering.Nu detin masa de masaj si nici locatie.Preturile sunt aceleasi, si anume: 150 lei pt masajul de relaxare cu mine imbracata.250 lei masaj de relaxare, masaj erotic si finalizare manuala.300 lei masaj de relaxare, masaj erotic, sex oral, finalizare in gura sau pe corp. Durata sedintei este de o ora pt preturile mentionate. Prima jumatate de ora este destinata masajului de relaxare al tuturor grupe musculare, inclusiv maini si talpi. A doua jumatate de ora este destinata masajului erotic si al sexului oral, un singur orgasm.Serviciile mele sunt destinate iubitorilor de masaj. Cine doreste doar sex oral, va rog sa va indreptati catre alte domnisoare pt ca nu ofer doar “un scurt”.O zi buna 5
winny90 Reputație: 4 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Pentru mai multe finalizării intr-o ora care e pretul?
cipcip2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 Buna, Am trimis mesaj pe mail.
catbog1 Reputație: 120 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 3, 2018 Buna, Adresa de e-mail este [email protected]? ...nu reusesc sa comunic cu tine de ceva timp.
marque Reputație: 167 Postat Noiembrie 7, 2018 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Noiembrie 7, 2018 Clara Kraft ;)Bravos, ea este.... a ajuns 300 RON un oral :))) 1
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 7, 2018 Bravos, ea este.... a ajuns 300 RON un oral :)))Imi pare rau sa iti spun, dar pt 300 lei nu fac doar un sex oral. Cand nu ti convine pretul unei camere la un hotel, ce faci? Le scrii nemultumirea ta legata de faptul ca pretul e prea mare? Sau te duci direct peste ei si le faci scandal? As zice ca te duci pur si simplu la un hotel pe care il consideri tu ca are pretul corect.Multumesc 3
marque Reputație: 167 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:Buzeldorf Oras:Buzeldorf Postat Noiembrie 8, 2018 Imi pare rau sa iti spun, dar pt 300 lei nu fac doar un sex oral. Cand nu ti convine pretul unei camere la un hotel, ce faci? Le scrii nemultumirea ta legata de faptul ca pretul e prea mare? Sau te duci direct peste ei si le faci scandal? As zice ca te duci pur si simplu la un hotel pe care il consideri tu ca are pretul corect.MultumescWow ce smart... halal comparatie si am sa-ti si raspund:daca chiar vreau in acel hotel gasesc un prieten si splituiesc pretul... ce zici, merge si la tine?:)
winny90 Reputație: 4 Postat Noiembrie 8, 2018 Postat Noiembrie 8, 2018 pentru mai multe orgasme sunt alte tarife?
alves44 Reputație: 151 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2018 hai ca e corect ce scrie fata aici, vrei un masaj si o muke face 300 ron . Macar scrie clar , nu te spala pe spate si la cuc de banii astia ca alte mari artiste in ale karmasutrei .Mult sau putin decide fiecare si merge la ea sau nu in consecinta.
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 8, 2018 Wow ce smart... halal comparatie si am sa-ti si raspund:daca chiar vreau in acel hotel gasesc un prieten si splituiesc pretul... ce zici, merge si la tine?:)Hai, nu te supara pe mine, ca n am zis o cu rautate. 1
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 8, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 8, 2018 pentru mai multe orgasme sunt alte tarife?Nu am avut cereri de genul:) Nu m am gandit la un pret pt 2 orgasme intr o ora... pt ca nu prea e timp sa fac masajul de relaxare, erotic si oral... de doua ori 1
dl_geo Reputație: 712 Postat Noiembrie 9, 2018 Postat Noiembrie 9, 2018 Buna ți-ai cumpărat telefon până la urmă ?
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Noiembrie 9, 2018 Daca-ti,faci un număr de telefon,vin si eu.
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 9, 2018 Daca-ti,faci un număr de telefon,vin si eu.Eu folosesc e mailul sau skype ul, care functioneaza exact ca un nr de tel: poti suna audio, poti scrie pe chat ca pe whatsapp sau poti face video call. Cand nu l mai vrei, il stergi:-)Fara batai de cap cu un al doilea nr de telefon, etc.... 1
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 9, 2018 Asa cum v am obisnuit, doua saptamani nu voi fi disponibila. Va pup dulce acolo unde va place cel mai tare:))) 1
dorobanti41 Reputație: 962 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:București. Oras:București. Postat Noiembrie 9, 2018 Nu folosesc skype. Iar mailul îl folosesc în alte scopuri. Fă-ți telefon...esti in România,asa functioneaza programarile aici.(dă-l dracu de skype) Cu respect. 1
totty totty Reputație: 1 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 9, 2018 Când activa in tineretului , la etajul 1 , tot 27 de ani avea........ :))) 1
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 9, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 9, 2018 Când activa in tineretului , la etajul 1 , tot 27 de ani avea........ :)))Nu am stat in Tineretului la etajul 1:)) Mai stii si interfonul?Am locuit in foarte multe locuri, inclusiv in Tineretului de mai multe ori, dar nu am stat vreodata la et 1...preferam la ultimul etaj 1
totty totty Reputație: 1 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2018 Posibil sa ai dreptate, ar fi culmea sa ma contrazic acum cu tine , după 10 ani .....:) 1
ciocolataaa Reputație: 225 Postat Noiembrie 13, 2018 Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Telefon: ciocolataaaaa Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2018 Foarte tare. Mă gândesc că acum ai acces la mesageria privată, se poate discuta și acolo ?
gentleman tb Reputație: 4 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2018 Mai activezi? :D
tudor21 Reputație: -454 Postat Noiembrie 24, 2018 Oras:EARTH Oras:EARTH Postat Noiembrie 24, 2018 Eu folosesc e mailul sau skype ul, care functioneaza exact ca un nr de tel: poti suna audio, poti scrie pe chat ca pe whatsapp sau poti face video call. Cand nu l mai vrei, il stergi:-)Fara batai de cap cu un al doilea nr de telefon, etc.... Mai nou pt o adresa de email ai nevoie de telefon. Deci ca eu sa ajung la tine ( si chiar imi doresc asta) trebuie sa imi iau o cartela pt ca la abonamentul meu personal am deja o adresa de mail si apoi sa ma apuc sa imi fac o adresa de mail. Apoi sa iti scriu si sa ma rog ca tu sa imi raspunzi. Mult mai simplu ar fi sa te sun de pe nr personal si apoi sterg apelul daca vreau sa ma feresc( stii cum zic) .... Intr-adevar inteleg si motivele pentru care tu faci asta, dar crede-ma ca e prea prea greu pt noi sa ajungem la tine. Mai ales ca inca nu e sigur ca ne vei primi sau ca ne vei raspunde macar. Poti macar sa accepti prin mesaj privat de aici. Zi faina! 1
tandberg Reputație: 544 Postat Noiembrie 27, 2018 Postat Noiembrie 27, 2018 Cu rabdare si apeland si la alte servere de email publice , de exemplu www.mail.com - care nu cere numar de telefon Am reusit sa ajung pe mainile , intre sanii si in iatacul specialei donne Bianca. Revin cu recenzie in detaliu.Bianca , m-ai dat pe spate la toate capitolele!I pup you !☺ 1
tandberg Reputație: 544 Postat Noiembrie 29, 2018 Postat Noiembrie 29, 2018 Ei, trec acum la un capitol special.Numit Bianca brunette, o dama rafinata si cu gratie de elfa….parerea mea pe baza experientei directe si relevante.Da, se ajunge mai greu la ea, pe mainile , intre sanii si langa corpul ei…..Cu rabdare, prin email mestesugit si corect intocmit, cu simtire si bun simt.Raspunde repede, este pe aceeasi lungime de unda.Totusi nu primeste pustani….pe bune…Uite ca am si ceva avantaje daca am o anumita etate….tot am fost luat in balon pe questia asta, acum a fost un mic atu jucat la timp. Si se mai adauga si rabdare din partea clientului.Am antamat un randevu cu mai bine de doua saptamani inainte… Reconfirmat de ambii cu 1 – 2 zile inainte.Singura problema a fost cu telefonul meu, cu setarile de skype….noroc cu emailul si cu bunavointa Biancai…..am rezonat la fix in ziua cu randevuul. Da, am avut noroc si de un micut templu al masajului, pentru numai o ora, intr-o zona convenabila pentru mine. Bianca a facut o mica minune si am ajuns la fix intr-un apartament vis a vis de Palatul Copiilor –Bd. Tineretului ( puteti parca in zona, fara probleme…. ). O, da, se deschide usa la ora convenita si supriza, foarte, foarte placuta ! Bruneta, cu buze senzuale, exotica la chip, corp parca sculptat, pe urma am constatat ca are corp ca de Playboita, o, daaa !Cele mai placute au fost atitudinea, calmul , relaxarea si prezenta ei simpatica, fara ifose, inca din primele clipe.Imbratisare ( ceruta de mine, asa absorbim energie pozitiva, conform teoriei Zenului , he ! ) , cadou dulce pentru ea.Mi-au trebuit ceva clipe intense , sa constat ca este reala, naturala si realul imediat intrece virtualul…ce bine, ce pleasca ! Locatia de clasa, lux si o placere sa ajungi acolo.Bravo Bianca, esti o minune !O scanez cu placere, tot nu imi venea sa cred ce aveam in fata ochilor.Ochii mari si atintiti asupra ei, ceva socializare, gazda buna, apa, suc.Destind atmosfera cu glume si ceva sfaturi nevinovate.Oau, am tras un loz castigator….Merg la baie, tot curat si de clasa.Camera separata de masaj, oglinzi pe sifonier.Am optat pentru masaj relaxare, erotic si body. Fara sex oral…ar fi afectat magia intalnirii…..he !Bianca are experienta, face masaj bun de relaxare, care elimina tensiunile si incordarea.Mie nu mi-a reusit chiar relaxare totala, dar simteam cum circula energiile prin mine.Regretul meu este ca nu cunoaste masaj ayurvedic ……la asa manute…Am avut senzatia ca are ceva din stilul si prezenta Bellei Bella din Cluj ( retrasa dar activa pe aici prin 2016 – 2017 ) apoi naturalete , gratie de elfa, calma si destinsa.Pare ca face totul firesc, fara efort si cu pasiune.Ei, si acum sa fac cunostinta cu sanii de colectie, tari, rotunzi, buni de pupacit si mangaiat.Si cu corpul ei de vis…..piele fina, intinsa, corp lucrat.Exotica la fata, ceva in genul de dama din alte tari, poate ceva Brazilianca dar si de gheisa….hmmm, poate a fost gheisa intr-o viata anterioara…poate…poate… Plus ca primind doar o persoana pe zi, este total concentrata si neincarcata de fel de fel de energii nebenefice.Mare avantaj , este de apreciat…..m-am detasat complet de lumea exterioara. Foarte bine ingrijita, cu limitele deja impuse de la inceput.Nu cunnilingus, nu degetele obraznice in pussy, nu saruturi.Dar am explorat-o pe tot corpul….o mare placere.Chiar daca stai cu ea , discuti, iti face cuddling si tot esti castigat…..iti ofera o stare de Zen si de beatitudine….Am fost prea incins, la partea de erotic si body m-a terminat cu sanii ei care ataca vizual si fizic ca doua baionete, m-a invaluit cu corpul ei de vis, a simulat un inceput de vioara ( poate reusim alta data ) si m-a finalizat intre sanii ei….oau ! Sa dau si note….. Locatie : 10 ( lux )Dama : 10 la fizic, 10 la atitudine si comportament pro clientMasaj de relaxare : 9 , mai mult din cauza mea, nu am fost prea relaxat desi ea eraMasaj erotic si body : 9 , a durat cam putin, iar din cauza mea.Cu asa dama langa tine este cam greu sa fii in largul tau….ce ce oare ?Tarif : 250 Lei cam 70 de minute. Da, accepta recenzii, sa se stie ca este reala si ca face ce promite.Se pare ca sunt primul cu recenzie.Da, a fost Clara Kraft….dar este alt capitol din trecut.Da dependenta, hmmm…..Bianca, esti ultraspeciala si fantastica !Multumesc pentru experienta traita langa tine. Sa ramai o scumpa si o simpatica ! :bow 5
biancadelicious Reputație: 265 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Noiembrie 29, 2018 Ei, trec acum la un capitol special.Numit Bianca brunette, o dama rafinata si cu gratie de elfa….parerea mea pe baza experientei directe si relevante.Da, se ajunge mai greu la ea, pe mainile , intre sanii si langa corpul ei…..Cu rabdare, prin email mestesugit si corect intocmit, cu simtire si bun simt.Raspunde repede, este pe aceeasi lungime de unda.Totusi nu primeste pustani….pe bune…Uite ca am si ceva avantaje daca am o anumita etate….tot am fost luat in balon pe questia asta, acum a fost un mic atu jucat la timp. Si se mai adauga si rabdare din partea clientului.Am antamat un randevu cu mai bine de doua saptamani inainte… Reconfirmat de ambii cu 1 – 2 zile inainte.Singura problema a fost cu telefonul meu, cu setarile de skype….noroc cu emailul si cu bunavointa Biancai…..am rezonat la fix in ziua cu randevuul. Da, am avut noroc si de un micut templu al masajului, pentru numai o ora, intr-o zona convenabila pentru mine. Bianca a facut o mica minune si am ajuns la fix intr-un apartament vis a vis de Palatul Copiilor –Bd. Tineretului ( puteti parca in zona, fara probleme…. ). O, da, se deschide usa la ora convenita si supriza, foarte, foarte placuta ! Bruneta, cu buze senzuale, exotica la chip, corp parca sculptat, pe urma am constatat ca are corp ca de Playboita, o, daaa !Cele mai placute au fost atitudinea, calmul , relaxarea si prezenta ei simpatica, fara ifose, inca din primele clipe.Imbratisare ( ceruta de mine, asa absorbim energie pozitiva, conform teoriei Zenului , he ! ) , cadou dulce pentru ea.Mi-au trebuit ceva clipe intense , sa constat ca este reala, naturala si realul imediat intrece virtualul…ce bine, ce pleasca ! Locatia de clasa, lux si o placere sa ajungi acolo.Bravo Bianca, esti o minune !O scanez cu placere, tot nu imi venea sa cred ce aveam in fata ochilor.Ochii mari si atintiti asupra ei, ceva socializare, gazda buna, apa, suc.Destind atmosfera cu glume si ceva sfaturi nevinovate.Oau, am tras un loz castigator….Merg la baie, tot curat si de clasa.Camera separata de masaj, oglinzi pe sifonier.Am optat pentru masaj relaxare, erotic si body. Fara sex oral…ar fi afectat magia intalnirii…..he !Bianca are experienta, face masaj bun de relaxare, care elimina tensiunile si incordarea.Mie nu mi-a reusit chiar relaxare totala, dar simteam cum circula energiile prin mine.Regretul meu este ca nu cunoaste masaj ayurvedic ……la asa manute…Am avut senzatia ca are ceva din stilul si prezenta Bellei Bella din Cluj ( retrasa dar activa pe aici prin 2016 – 2017 ) apoi naturalete , gratie de elfa, calma si destinsa.Pare ca face totul firesc, fara efort si cu pasiune.Ei, si acum sa fac cunostinta cu sanii de colectie, tari, rotunzi, buni de pupacit si mangaiat.Si cu corpul ei de vis…..piele fina, intinsa, corp lucrat.Exotica la fata, ceva in genul de dama din alte tari, poate ceva Brazilianca dar si de gheisa….hmmm, poate a fost gheisa intr-o viata anterioara…poate…poate… Plus ca primind doar o persoana pe zi, este total concentrata si neincarcata de fel de fel de energii nebenefice.Mare avantaj , este de apreciat…..m-am detasat complet de lumea exterioara. Foarte bine ingrijita, cu limitele deja impuse de la inceput.Nu cunnilingus, nu degetele obraznice in pussy, nu saruturi.Dar am explorat-o pe tot corpul….o mare placere.Chiar daca stai cu ea , discuti, iti face cuddling si tot esti castigat…..iti ofera o stare de Zen si de beatitudine….Am fost prea incins, la partea de erotic si body m-a terminat cu sanii ei care ataca vizual si fizic ca doua baionete, m-a invaluit cu corpul ei de vis, a simulat un inceput de vioara ( poate reusim alta data ) si m-a finalizat intre sanii ei….oau ! Sa dau si note….. Locatie : 10 ( lux )Dama : 10 la fizic, 10 la atitudine si comportament pro clientMasaj de relaxare : 9 , mai mult din cauza mea, nu am fost prea relaxat desi ea eraMasaj erotic si body : 9 , a durat cam putin, iar din cauza mea.Cu asa dama langa tine este cam greu sa fii in largul tau….ce ce oare ?Tarif : 250 Lei cam 70 de minute. Da, accepta recenzii, sa se stie ca este reala si ca face ce promite.Se pare ca sunt primul cu recenzie.Da, a fost Clara Kraft….dar este alt capitol din trecut.Da dependenta, hmmm…..Bianca, esti ultraspeciala si fantastica !Multumesc pentru experienta traita langa tine. Sa ramai o scumpa si o simpatica ! :bow Wow, iti multumesc tare mult pt tot ce ai scris despre mine. Nu face decat sa ma bucure sa stiu ca sunt apreciata in ceea ce fac. Si eu tin sa ti multumesc pt rasfatul dulce pe care mi l ai adus si pt....tot. Esti un adevarat domn educat si stilat:-)Te pup si imbratisez dulce! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum