tandberg Reputație: 544 Postat Ianuarie 27, 2019 Postat Ianuarie 27, 2019 Deci mai lucrează fata? Sau s-a retras? Ne poate spune cineva dacă mai e cazul să ne încercăm norocul ?De ce nu ii scrii pe email ?Conteaza si continutul...nu numai intentia si banii...☺
siro1652 Reputație: 63 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2019 Aici mai are cineva vreo noutate?Am dat mail de pe vreo doua adrese, nici un fel de raspuns.
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 6, 2019 Depinde ce i-ai scris....Mie mi-a raspuns cam dupa o zi... Lucreaza cam doua saptamani , apoi doua saptamani pauza....O singura programare pe zi....Nu primeste tipi sub o anumita varsta....Succes ! 1 3
biancadelicious Reputație: 265 Postat Martie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Martie 30, 2019 Poze cu silicoane:-)) 9
stefanthegreat Reputație: 69 Postat Martie 30, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2019 Unde te pot gasi ingeras 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2019 Postat Martie 30, 2019 Poze cu silicoane:-))Arati foarte foarte bine, felicitari!
bebe2014 Reputație: 3441 Postat Martie 30, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 30, 2019 Poze cu silicoane:-))BUNĂ Bianca. Cum pot lua legătura cu tine pentru a stabili o programare?
gelugun Reputație: -199 Postat Martie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2019 BUNĂ Bianca. Cum pot lua legătura cu tine pentru a stabili o programare?Are doar adresa de email.Vezi prima pagina.Face doar o programare pe zi....intre 10-14.Succes! 4 3
bebe2014 Reputație: 3441 Postat Aprilie 1, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 1, 2019 Are doar adresa de email.Vezi prima pagina.Face doar o programare pe zi....intre 10-14.Succes!Mersi Colegu 2
gentleman tb Reputație: 4 Postat Aprilie 15, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 15, 2019 Mai activezi? :)
biancadelicious Reputație: 265 Postat Aprilie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 16, 2019 Mai activez, dar rar... si mai selectiva pt a evita eventuale neplaceri si situatii de a sta la discutii inutile chiar in timpul masajului cand trebuie sa explic oamenilor ca NU, nu doresc sa mi se faca cunnilingus, desi sunt sigura ca e minunat modul cum lingeti, si NU, nu doresc sa mai ofer oral nici eu, si NU, nu se poate sa facem mai mult decat am discutat inaintea intalnirii. De aceea doresc doar barbati maturi, pt ca ei inteleg si respecta ce am discutat initial. Multumesc 2
sammsamm Reputație: 23 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 16, 2019 Ti am scris pe skype...dar nu apari ..
biancadelicious Reputație: 265 Postat Aprilie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 16, 2019 O sa sterg skype ul, nu mai stau pe el
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 19, 2019 Mai activez, dar rar... si mai selectiva pt a evita eventuale neplaceri si situatii de a sta la discutii inutile chiar in timpul masajului cand trebuie sa explic oamenilor ca NU, nu doresc sa mi se faca cunnilingus, desi sunt sigura ca e minunat modul cum lingeti, si NU, nu doresc sa mai ofer oral nici eu, si NU, nu se poate sa facem mai mult decat am discutat inaintea intalnirii. De aceea doresc doar barbati maturi, pt ca ei inteleg si respecta ce am discutat initial.MultumescEi, stii tu...fructul interzis....Si cand te gandesti ca alte maseuze accepta numai tineri macho, sub 35 de ani....ele sa fie sanatoase si de succes !Pour les conaisseurs, qui aiment une femme rafinee, sans :bow doute ! :flowers2 :hihat 3 4
biancadelicious Reputație: 265 Postat Aprilie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 20, 2019 Ei, stii tu...fructul interzis....Si cand te gandesti ca alte maseuze accepta numai tineri macho, sub 35 de ani....ele sa fie sanatoase si de succes !Pour les conaisseurs, qui aiment une femme rafinee, sans :bow doute ! :flowers2 :hihatHaha merci beaucoup, Gelu! Mon fruit restera interdit!:-)) 2
sammsamm Reputație: 23 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 22, 2019 Buna ...azi esti free..?
biancadelicious Reputație: 265 Postat Aprilie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Aprilie 22, 2019 Am terminat azi:-)Buna ...azi esti free..?
gelugun Reputație: -199 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 22, 2019 Am terminat azi:-)Deh, esti o rara avis....greu de accesat....si cu atat mai tentanta.....pentru cei care apreciaza si traiesc intens momentul cu o femeie rasata :girly :hooray :hihat
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Aprilie 22, 2019 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Aprilie 22, 2019 Deh, esti o rara avis....greu de accesat....si cu atat mai tentanta.....pentru cei care apreciaza si traiesc intens momentul cu o femeie rasata :girly :hooray :hihat foloseste si tu distinsa sau stilata atunci cand vorbesti de o femeie. sunt sinonime, dar suna mai altfel.
gentleman tb Reputație: 4 Postat Mai 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2019 Bianca, mai esti pe aici? :laugh2
biancadelicious Reputație: 265 Postat Mai 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Mai 21, 2019 Exist, de ce?:-) 1
cristin28 Reputație: 0 Postat Mai 22, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 22, 2019 Ce faci papuse ? Esti bine ? Ne vedem si noi maine ?
catalincaterin Reputație: 0 Postat Iunie 15, 2019 Postat Iunie 15, 2019 Buna, mai lucrezi? Cum pot sa imi fac o programare la tine?
gelugun Reputație: -199 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2019 Buna, mai lucrezi? Cum pot sa imi fac o programare la tine?Doar pe adresa ei de email...o gasesti pe topic.Lucreaza doua saptamani , apoi doua saptamani pauza.O singura programare pe zi...☺ 2
biancadelicious Reputație: 265 Postat Iunie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Autor Postat Iunie 16, 2019 Multumesc tuturor! Deocamdata m am retras. Daca va fi cazul de o revenire, voi anunta cu siguranta.Love & peace!❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum