Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Ma ! Tu esti totalaaaa ! :)))))Am obs la profilul tau ca avem ceva in comun.Money and sex. Sex and money. :))Perfect !Cd dau pa litoral, te caut. ;) Si uite asa ajungem si la titlul topic - vei fi dornica de relaxare.:)) Link spre comentariu
heisg12 Reputație: 27 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 toate's dornice de relaxare ti-ai luat saltea relaxa sau dormeo ? :DCum de ai apărut tu din CT aici :)) poti vedea si singura dacă treci pe aici numai ca o sa îți iau dublul tarifului tău :)))Băieți eu cred ca e rândul nostru,pai pana când tot asa Link spre comentariu
heisg12 Reputație: 27 Postat Iulie 20, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Sa-ti intorc cuvantul acela fain care mi l-ai spus mai demult, sa nu ti-l intorc ? :)Nu ti-l intorc, ca sa inveti ceva din asta. :);)Da se retrage scuze eu probabil ca aveam vreun bad mood Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Da se retrage scuze eu probabil ca aveam vreun bad mood:) he ! Nu face nimic.Se accepta scuzele. Toti putem avea un bad mood. Putini recunosc. Bravo ! Apreciez. :) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 10, 2018 Cum de ai apărut tu din CT aici :)) poti vedea si singura dacă treci pe aici numai ca o sa îți iau dublul tarifului tău :)))Băieți eu cred ca e rândul nostru,pai pana când tot asa curiosule! poate am in plan, migratia :D PS:nu te grabi sa tragi concluzii Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 10, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 10, 2018 Cum de ai apărut tu din CT aici :)) poti vedea si singura dacă treci pe aici numai ca o sa îți iau dublul tarifului tău :)))Băieți eu cred ca e rândul nostru,pai pana când tot asa curiosule! poate am in plan "migratia" :D PS:nu te grabi sa tragi concluzii Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 12, 2018 Partajează Postat August 12, 2018 Ceva factori politici, sociali sau naturali te imping spre "migratie" ? :))))))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 Ceva factori politici, sociali sau naturali te imping spre "migratie" ? :)))))))=))) inca nu =)) stau bine unde sunt =)) mai gasesc cate unul sa-m scoata ciunga din par =))) PS:sper ca stiti de gluma :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 Ceva factori politici, sociali sau naturali te imping spre "migratie" ? :)))))))=))) inca nu =)) stau bine unde sunt =)) mai gasesc cate unul sa-m scoata ciunga din par =))) PS:sper ca stiti de gluma :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 :) sigur ! Noua acilisa in Banat, ne place guma...Scuze, gluma...:))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 :) sigur ! Noua acilisa in Banat, ne place guma...Scuze, gluma... :))) asta e de bine =))) inseamna ca nu sunteti atinsi de ... morcov =))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 asta e de bine =))) inseamna ca nu sunteti atinsi de ... morcov =)))Sula morcovi ! Aici avem baieti cu Anaconde, pitoni etc.Noua ne place savarina. :)))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 Sula morcovi ! Aici avem baieti cu Anaconde, pitoni etc.Noua ne place savarina. :)))) asa credeam si eu pana sa ajung in Cta =))) Am intalnit cativa baieti de prin zonele alea,, cu ani in urma =))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 asa credeam si eu pana sa ajung in Cta =))) Am intalnit cativa baieti de prin zonele alea,, cu ani in urma =)))La Constanta cred ca datorita climei au avut loc ceva mutatii genetice...:))))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 La Constanta cred ca datorita climei au avut loc ceva mutatii genetice... :))))) baietii astia cred ca sunt hraniti doar cu apa de mare =)) ...la nastere Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 . Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Trebuie atunci sa vin pa litoral la tratament...:)))) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 Trebuie atunci sa vin pa litoral la tratament... :)))) nu esti cam puriu pentru asemenea tratament?! iti trebuie bai cu namol =)) cred ca cele cu ciment sunt mai adecvate =))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Ma poate ca as fi puriu dar asta-i cu dus-intors. Sunt multumit de mine totusi. :)Io ma gandeam sa ma tratezi tu daca vin...:)))Eu nu lucrez metric. ;) Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Partajează Postat August 14, 2018 Ma poate ca as fi puriu dar asta-i cu dus-intors.Sunt multumit de mine totusi. :)Io ma gandeam sa ma tratezi tu daca vin... :)))Eu nu lucrez metric. ;) =))) regret,, nu-s localnica si s-ar putea ca tratamentul meu sa nu dea randament =)) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 14, 2018 Partajează Postat August 14, 2018 Gasim o solutie.Sigur. ;) Link spre comentariu
bubutim Reputație: 16 Postat August 15, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 15, 2018 apropo de relaxare .ar fi o domnisoara dispusa sa petreaca o vacanta de 10 zile intr-un resort din Spania sau Turcia la AI cu totul platit.ce pretentii ar avea si ce ar oferii in aceste zile .ma gindesc la chestia asta in varianta ca reusesc sa scap neinsotit in concediu ! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 S-a gasit fatuca aia dornica de relaxare?Sau la toate le place stresul? Sau este nevoie de o definitie anume pt termenul relaxare?Sau nu mai este valabila propunerea? apropo de relaxare .ar fi o domnisoara dispusa sa petreaca o vacanta de 10 zile intr-un resort din Spania sau Turcia la AI cu totul platit.* Neaparat domnisoara? Cum o fi oare in tari straine? 4 Link spre comentariu
bubutim Reputație: 16 Postat August 19, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat August 19, 2018 domnisoara ma refeream ca e necasatorita .inca nu sa gasit !stii pe cineva sau ai o propunere ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum