Sari la conținut

Carina, matura - 0733195967

Postări Recomandate

Postat

Babeta se plimba prin tot Ardealul. Mie mi-a scos-o necazul in fata la Brasov dar a fost semnalata si la Oradea, Cluj si Sibiu. Deci, mare atentie la paduchioasa, sa nu va dea lăței! Are un boschete cat China intre picioare! De duhoare.... nu va mai spun!

• Oras:Satu Mare
  • Oras:Satu Mare
Postat

Si eu am fost cu ea dar nu am primit paduchi.

• Like 1
Postat

ryo... ce sa zic, ai avut noroc, poate ai fost la ea pe timp de iarna, ca pe caldurile astea..... iti dai seama ce colcăie între picioarele ei!

• Oras:CITY
  • Oras:CITY
Postat

aia mint de rup   ori e acelasi frustrat cu mai multe conturi....femeie mai ingriita  si curata  rar vezi ca ea in job ul asta ... e adevarat boschetul e mare dar o si spune si o si recomanda ...daca nu vrei floci evito ....nu stiu ce naiba te a facut sa vb asa urat de  femeia asta dar nu e ok  pari un frustrat  colegule  

• Like 1

Vizitator bolundau
Reputație: 0
Postat
On 6/27/2019 at 7:09 PM, babagianu said:

Babeta se plimba prin tot Ardealul. Mie mi-a scos-o necazul in fata la Brasov dar a fost semnalata si la Oradea, Cluj si Sibiu. Deci, mare atentie la paduchioasa, sa nu va dea lăței! Are un boschete cat China intre picioare! De duhoare.... nu va mai spun!

dute ma la mata in pizda,la ce ai mai ramas daca era asa rau.lasa vrajeala ca nici mintii nu sti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...