Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 3 minute, lexus45 a spus:

La ce posterior ai poate introduci și anal in meniu😍

Nu nu 🤗

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 1 oră, lexus45 a spus:

La ce posterior ai poate introduci și anal in meniu😍

Nu nu 🤗

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Este mai mult decat suficient ce ofera pentru cel mai bun pret de pe piata! La vizita mea de ieri am gasit o foarte "calda" si prietenoasa. Daniela cu atitudunea ei cu corpul slim cu body ul cu şliț si modul in care se dezlanutuie cand face sex, este mixul complet...In concluzie este o persoana care a avut o evolutie intr un trend pozitiv, dpdv al serviciilor, atitudinii si acum si al locatiei . Daniela esti o dulceata 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 2 ore, 71laciport a spus:

Este mai mult decat suficient ce ofera pentru cel mai bun pret de pe piata! La vizita mea de ieri am gasit o foarte "calda" si prietenoasa. Daniela cu atitudunea ei cu corpul slim cu body ul cu şliț si modul in care se dezlanutuie cand face sex, este mixul complet...In concluzie este o persoana care a avut o evolutie intr un trend pozitiv, dpdv al serviciilor, atitudinii si acum si al locatiei . Daniela esti o dulceata 

Mulțumesc frumos

Te 😘

Cu drag

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Daniela122 a spus:

Mulțumesc frumos

Te 😘

Cu drag

Nu stiu cum puteti voi sa va futeti cu barbati trecuti de 70 de ani71laciport e trecut de 70......Acum vreo 2 ani o futeam pe una MARIA2020.Am fost de mai multe ori pe la ea,si mi a povestit ca avea omul niste fantezii dubioase.Cica a rupt-o odata,avea pula mare 😂😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 55 minute, nimfomane a spus:

Nu stiu cum puteti voi sa va futeti cu barbati trecuti de 70 de ani71laciport e trecut de 70......Acum vreo 2 ani o futeam pe una MARIA2020.Am fost de mai multe ori pe la ea,si mi a povestit ca avea omul niste fantezii dubioase.Cica a rupt-o odata,avea pula mare 😂😂😂

Buna ,nu este genul meu să răspund dar voi răspunde ,chiar daca vă supărați pe mine

Domnul respectiv nu are 70 de ani,persoana care a spus că are acea vârstă a mințit .

Cu mine este foarte ok , se comportă foarte frumos și nici fantezii dubioase nu îmi cere 

Mulțumesc frumos

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9

Maria2020 ? Cine este ? Unde ? 🤭🤭🤭🤭🙄😳😅

Acum 3 ore, nimfomane a spus:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...