Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

Am dat si eu o fuga la tipa. Tot in bucatarie, am pus-o capra pe masa, se aseaza bine in pozitie, mi-a placut, pasarica tonifiata, primitoare, am capitulat repede. Oralul ok, protejat, asculta instructiunile si iese ceva bun. 100 fin si un suc din partea ei. Merita cel putin o incercare.

• Like 1
  • Oras:Berlin
Postat

Buna! Nu am adăugat anal in meniu

Baga-l doar in meniu, si lasa meniul pe masa din bucatarie :P

Si daca tot faci meniu, baga si cola zero ca sa pot sa mai vin la tine o data ca uite visitor3 a baut si suc, eu am baut doar apa!!! :pepsi

Postat

Am facut putin misto dar nu am presat chestiunea pt ca nu m-a deranjat asa de mult. Dar cred ca poti s-o intrebi tu acum aici :)

Mersi de idee, nu știu cum de nu m-am gândit la asta. Totuși dacă am ajuns până aici, poți să-mi spui daca înainte și/sau după întâlnire te-ai dus la baie ? Sau ai folosit tot bucătăria ? :)
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
  • Telefon: 00000000000
  • Oras:Buc
Postat

Cu ultimile 2 poze m-ai convins.

Sapt viit o sa iti fac si eu o vizita.

• Oras://
Postat

Te aștept

ti s-a vazut muia in vreo 10 poze

e stupid sa te incerci sa te ascunzi acum intrucat ai fost vazuta deja

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

am fost si eu azi... e genul de experienta cu care o sa fiu subiectiv pt ca m-am simtit foarte bine... imi placea cum arata si mi-a placut si cum s-a purtat cu mine... o pustoaica fresh curata draguta cam stangace in prestari dar nu e rau... are timp sa invete

presat de alte treburi am stat doar o finalizare... nu m-a grabit deloc desi la un momentdat o vedeam ca e obosita... camera curata daca nu avea aragaz nu ziceai ca e bucatarie... am fost in garsoniere mai mici... mi-a placut in poze si in realitate... apropo foarte curata nu a facut dus inainte dar clar era curata si dupa si-a luat prosopul si si-a dus direct la dus... o dulceata te pup Daniela !

• Like 1
Postat

Mersi de idee, nu știu cum de nu m-am gândit la asta. Totuși dacă am ajuns până aici, poți să-mi spui daca înainte și/sau după întâlnire te-ai dus la baie ? Sau ai folosit tot bucătăria ? :)

Da. Confirm dat cu capul in cabina de dush. Daniela n-a dat cu capul ca ea incape cs-i micutza :p

Postat

:Buna dragilor astăzi ma găsiți între orele 11:00-23:00 pentru detalii sau programări ma puteți suna la nr: 0751943090 va pup

post-269886-0-92693300-1535528703_thumb.jpeg

• Like 6
Postat

Ti-am facut bucataria faimoasa Daniela :P o sa-ti ceara lumea poze langa frigider!

Postat

in dormitor o fut numai proxenetii, clientii-s cocalari n-au voie acolo :laugh2

Probabil clienți ca tine 😂 tu nu ai alta treaba decât sa comentezi pe tema mea ? Așa importantă sunt ??
Postat

Probabil clienți ca tine tu nu ai alta treaba decât sa comentezi pe tema mea ? Așa importantă sunt ??

oferi servicii proaste in locatii insalubre

daca tot n-ai pretentii in ce priveste locatia, te duc intr-un parc si te fut de-ti sar fulgii

Postat

Vezi ca ti-a luat-o Roxy Foxy inainte, umbla prin parcuri noaptea in cautarea ta :P

Postat

Buna!! 😘😘 Disponibilă între orele 11:00-23:00 va pup și va aștept ! 0751943090 😘😘😘😘😘

Postat

Chiar așa, a beneficiat cineva și de dormitor sau prestează doar in bucătărie ?

Eu am fost in dormitor și nu am înțeles de ce e închis dormitorul! O mai fi cineva acolo. Alta explicație nu văd.

Postat

Eu am fost in dormitor și nu am înțeles de ce e închis dormitorul! O mai fi cineva acolo. Alta explicație nu văd.

Nu este nimeni scumpul meu in dormitor pentru ca tot timpu este usa deschisă la dormitor 😘
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Nu este nimeni scumpul meu in dormitor pentru ca tot timpu este usa deschisă la dormitor

Ramane intrebarea de ce unii servesc dormitorul si altii stau cu vasele in bucatarie.

O fi in functie si de fata clientului...

Postat

nu ma, intrebarea este de ce nu pleaca cand li se interzice sa mearga in dormitor

e buna de fantezie, o pui o data pe masa din bucatarie, bagi pula in ea, dupa aia inapoi in futelnita

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...