Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

• Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila până la 22 

Va 😘

• Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dispo💋

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 9 minute, Daniela122 a spus:

Dispo💋

Update la servicii si preturi? Te pup daniela💋

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata (50 extra)

CIM

Deeptroath aici sunt la inceput și mi-ar placea sa mă luați încet și să aveți umpic de răbdare 

- 150 lei/30 min

250lei/1 oră.

Extra: Cof ( finalizare faciala

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieții

Disponibila pentru programari

Va pup 😘

Bulevardul Unirii Nr 6

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 5/27/2022 at 11:57 AM, Daniela122 said:

https://ibb.co/jTpS5zf

Uite și pedichiura scumpul meu 

Nu mai îmi căutați motive 🤗💋

Frumoasa pedi, frumoase picioare...in final accepti si foot fetish?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 16 minute, math286 a spus:

Frumoasa pedi, frumoase picioare...in final accepti si foot fetish?

Da 🤗

Vizitator
Reputație: 0
Postat
3 minutes ago, Daniela122 said:

Da 🤗

🥰😘

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila pentru programari va 😘

Bulevardul Unirii Nr 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💋💋💋💋

Disponibila până la 21:00

Va pup 

Bulevardul Unirii Nr 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 13 minute, sexonthebeachcj a spus:

Buna, Fk accepti?

Da, daca este compatibilitate și igiena

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, sabinmeeee a spus:

Frumoasă Rozalia 🫣🤤

💋

• Like 1
Postat
On 3/21/2022 at 6:13 PM, luckyboy said:

Buna ziua,

Am fost la domnisoara Daniela in acest weekend, in locatia veche, pe care vad ca a schimbat-o 👍.

Locatia: nu o mai notez.

Daniela: nota 8. Chip 8,5; corp 7,5 - frumusica la fata, putin cam slim.

Atitudine: Nervoasa la  inceput in legatura cu discutiile de pe forum si in legatura cu o intamplare din locatie. Pe parcurs s-a mai linistit putin. Astept data viitoare sa vad cum este. Preferam sa fiu asteptat intr-o tinuta mai provocatoare (iarasi, poate data viitoare).

Dupa dus al ambelor persoane am inceput cu un ON bunicel care l-am schimbat intr-un 69 destul de placut unde si-a intensificat ritmul. Am pus caciulita si am finalizat printr-un LOT bunicel unde a participat destul de bine incat sa termin fara sa mai apuc sa schimb alte pozitii. Dus, pupat, plecat. DTD vreo 25 de minute, insa nu m-am simtit grabit si nu cred ca apareau discutii daca treceam de 30 de minute.

Note:

Daniela: 8 frumusica, slim

Atitudine: 8 - mai trebuie lucrat pana la gfe. A acceptat sarut pe buze, data viitoare vedem cu FK. (Sfat - asteptat clienti intr-o tinuta provocatoare - economisesti si din timp cand iese cu 🍆

sculata)

ON: 8.5 bun si mai bun in 69

NP: 8.5 bun 

Igiena: 10 

Cadou: 100/30min

Concluzie: Raport calitate pret bun. O sa revin cu placere!

Am fost în mai multe vizite la Daniela, iar notele rămân același, însă revin cu niște sfaturi/mențiuni odată cu modificarea tarifului de bază și având în vedere că serviciile ei sunt în trend ascendent din punct de vedere calitativ. 

- între programări se lasă puțin timp. Dacă se întârzie programarea 5 minute, mai bine o întârzii 10 minute decât să ne întâlnim cu confrații când intrăm în scară. Pot fii situații în care să dăm nas în nas cu cineva cunoscut și să nu fie prea plăcut. Plus că da senzația de bandă rulantă. 

- legat de primul punct: nu este prea ok să începi pregătirile pentru următoarea programare (schimbat cearceafuri etc) cât timp ai pe cineva în vizită. Poate pare optimizare a timpului, dar nu dă bine. 

- papuci (eventual de unica folosință) 

- asta am zis și în prima recenzie: așteaptă clientul în "uniformă" și pe tocuri. Eu n-am avut noroc la nici o vizită. Și, în opinia mea, asta nu este o chestie care trebuie să o cer special înainte de întâlnire. 

Părerea mea este că dacă se reglează aceste mici probleme oferta rămâne una din cele mai bune de pe piață chiar dacă în zona respectivă sunt multe alternative similare ca preț. 

Mult succes în continuare Daniela! 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 12 ore, luckyboy a spus:

Am fost în mai multe vizite la Daniela, iar notele rămân același, însă revin cu niște sfaturi/mențiuni odată cu modificarea tarifului de bază și având în vedere că serviciile ei sunt în trend ascendent din punct de vedere calitativ. 

- între programări se lasă puțin timp. Dacă se întârzie programarea 5 minute, mai bine o întârzii 10 minute decât să ne întâlnim cu confrații când intrăm în scară. Pot fii situații în care să dăm nas în nas cu cineva cunoscut și să nu fie prea plăcut. Plus că da senzația de bandă rulantă. 

- legat de primul punct: nu este prea ok să începi pregătirile pentru următoarea programare (schimbat cearceafuri etc) cât timp ai pe cineva în vizită. Poate pare optimizare a timpului, dar nu dă bine. 

- papuci (eventual de unica folosință) 

- asta am zis și în prima recenzie: așteaptă clientul în "uniformă" și pe tocuri. Eu n-am avut noroc la nici o vizită. Și, în opinia mea, asta nu este o chestie care trebuie să o cer special înainte de întâlnire. 

Părerea mea este că dacă se reglează aceste mici probleme oferta rămâne una din cele mai bune de pe piață chiar dacă în zona respectivă sunt multe alternative similare ca preț. 

Mult succes în continuare Daniela! 

Mulțumesc pentru sfaturi 

Eu liber între programări las ,dar sunt momente când se întâmpla sa se întârzie mai mult ca de obicei 

Și lenjeria este normal sa o schimb ,scz daca ai avut vro senzație nasoala ca am schimbat in acel moment lenjeria 

mulțumesc pentru sfaturi ,promit ca ma revanșeze intr-o ținuta sexy și cu tocuri cum îți place ție😘😘

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna băieții 

disponibila pentru programări 

Va pup😘 

bulevardul unirii nr 6

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

💋💋

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare,

Fiind in “nebunia” mea cu slim am zis sa ii dau o incercare lui Daniela , mai ales ca aveam treaba pe la rds rcs in zona si ca deobicei imi place sa imbin utilul cu asa zisul placut.

Programat pe whatsapp , zis si facut , o mica intarziere din partea ei gen 6-7 min dar nici o problema , stiam apartamentul ca na multi de pe aici am fost pe acolo , abia asteptam oglinzile din dormitor. 

Urcat in apartament, facem cunostinta si pleaca se duce in bucatarie zic wtf🤣😂 ma duc si eu , cei drept avea tigara in scrumiera , incercat mic chit chat, parea obosita si oleaca , nu vreau sa zic sictirita dar undeva pe acolo , cam smulgeam cuvintele de la ea , deja ma gandeam daca sa raman sau nu (eram in dubiu) dar gogu era statut de vreo 3 zile asa ca na😂. Las bani ma cer la dus de refresh si duce si ea dar mai asa agale😂😂 deja ma bufnea rasul.

Se intoarce de la baie si ne asezam in pat ii explic cum fac deobicei ca daca e ceva poate sa imi spuna sa nu ne simtim naspa etc , imi zice Stai linistit, hopa , incepe cu un oral bunicel dand la inceput putina atentie la sateliti, ma cer la oral din picioare , trebuie sa fiu sincer un oral asa haios nu am mai avut de mult , fata chiar isi dadea silinta, incerca si DT chiar era acolo , se vede exact cum scrie in anunt ca ea incearca , ce mi a placut cel mai mult faptul ca nu folosea mana deloc si la DT isi dadea toata silinta , bravo ei, dupa vreo 10 min sa zic , ma cer la normal hai sa vedem cum se prezinta si aici, se schimba iar placa , te trage in ea este acolo accepta mai multe pozitii si este destul de primitoare accepta si viteza , bravo ei, ma surprins complet , recunosc.

locatie - 10

atitudine- 8.5(aici mai are de lucrat putin dpmdv, doar putin dar o sa pun atitudinea de la inceput si pe faptul ca nu ne cunosteam)

oral - 8.5 ( bun oral in timp cu siguranta va fi si mai bine)

NP- 9 (actiune buna , nu am ce sa comentez f mult , mici improvements)

GFE - 7( aici nu vreau sa fiu rautacios dar oleaca de senzualitate si eventual FK ar schimba jocul )

Aspect- 8.5 ( da aici sunt de punctat cateva , unele poze nu ii dau dreptate dar nu este nici nasola, cum zic uni colegi, la figura este haioasa cel putin pt mine , dar da lipsa tonus muscular aici cred ca se supara uni colegi pe ea, pt mine e simplu este nasola nu se scoala pula, punct, este curata a facut si dus in prezenta mea)

all in all daca esti fan slim chiar merita fata, este haioasa , mai are de lucru la cateva aspecte, door 2 door 40 min fara graba , nici la plecare nu ma aruncat pe usa. Mare plus aici, 

Zi placuta

• Like 1
  • Mersi 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...