Sari la conținut

Daniela 23 de ani : 0767190024

Postări Recomandate

Vă salut! 

Am revizitat-o pe Daniela după câteva nesincronizări și fiindcă spunea ca nu i se las destule recezii scriu și eu aici. 

Ca aspecte noi mi se pare că a evoluat pe partea de oral. 

La această întâlnire am găsit-o aranjată și machiată mișto, lucru ce o punea în evidență. 

După igienizare și un ON mai bun ca ultimile dăți am continuat cu un LOT în care sărea bine de tot și un misionar și doggy bun. 

Igienizare și fugit. 

Daniela: 8.5 frumusica, slim și aranjată calumea

Atitudine: 8.5

ON: 9 (ultima dată a fost 8.5)

NP: 8.5 bun 

Igiena: 10

Revin cu placere!

• Like 1
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0767190024
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 20 minute, luckyboy a spus:

Vă salut! 

Am revizitat-o pe Daniela după câteva nesincronizări și fiindcă spunea ca nu i se las destule recezii scriu și eu aici. 

Ca aspecte noi mi se pare că a evoluat pe partea de oral. 

La această întâlnire am găsit-o aranjată și machiată mișto, lucru ce o punea în evidență. 

După igienizare și un ON mai bun ca ultimile dăți am continuat cu un LOT în care sărea bine de tot și un misionar și doggy bun. 

Igienizare și fugit. 

Daniela: 8.5 frumusica, slim și aranjată calumea

Atitudine: 8.5

ON: 9 (ultima dată a fost 8.5)

NP: 8.5 bun 

Igiena: 10

Revin cu placere!

Mulțumesc frumos pt vizita 

oricand cu drag 💋

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

Am mers si eu pentu 15 min fuck challange, si ce sa vezi? chiar m am incadrat!! ba am avut timp dupa, sa iau si o gura din cafeaua pe care si o preparase, ca si varianta de avarie si de low budget este o optiune pentru mine in continure. Asta daca nu mi aproba si mie pensie speciala . Ieri machiata foarte frumos, burtica de mamica a disparut, aproape in intregime acum poate se apuca de tonifiere si DA in doggy style se misca foarte bn, iar oralul din ce in ce mai profi. ca si sfat? sa zambeasca mai mult si cu clientii, ca o prinde bine. 100 lei ca n old times numa ca acu" 15 min

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4
Reputație: 0
Acum 2 ore, 71laciport a spus:

Am mers si eu pentu 15 min fuck challange, si ce sa vezi? chiar m am incadrat!! ba am avut timp dupa, sa iau si o gura din cafeaua pe care si o preparase, ca si varianta de avarie si de low budget este o optiune pentru mine in continure. Asta daca nu mi aproba si mie pensie speciala . Ieri machiata foarte frumos, burtica de mamica a disparut, aproape in intregime acum poate se apuca de tonifiere si DA in doggy style se misca foarte bn, iar oralul din ce in ce mai profi. ca si sfat? sa zambeasca mai mult si cu clientii, ca o prinde bine. 100 lei ca n old times numa ca acu" 15 min

Să-ți fie de bine . 

15 minute!!  Eu nu mi-aș bate joc de mine în halul ăsta.   Pierd timp cu programarea,  drumul dus - întors.  

Ce să mai zâmbească frate  dacă intră 4, 5  într-o oră.  Bună.  Bună , dezbrăcat,  îmbrăcat,  duș,  duș,  un pic de vrăjeală,  asta inseamnă cam 15 min . Ai băut și cafea ? 😂 Retoric. 

Doamne ferește. 😏

Link spre comentariu
  • Membru Premium
4 minutes ago, Turcoaz4 said:

Să-ți fie de bine . 

15 minute!!  Eu nu mi-aș bate joc de mine în halul ăsta.   Pierd timp cu programarea,  drumul dus - întors.  

Ce să mai zâmbească frate  dacă intră 4, 5  într-o oră.  

Doamne ferește. 😏

stau peste drum de domnisoara, scade drumul, programarea dureaza 30 secunde, mai sunt nelamuriri? chiar crezi ca suna cu zecile? de fapt nu cati suna conteaza, cati vin

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4
Acum 1 minut, 71laciport a spus:

stau peste drum de domnisoara, scade drumul, programarea dureaza 30 secunde, mai sunt nelamuriri? chiar crezi ca suna cu zecile? de fapt nu cati suna conteaza, cati vin

Ok.frate . Dacă puteți așa,  felicitări! 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 10 ore, Turcoaz4 a spus:

Să-ți fie de bine . 

Ce să mai zâmbească frate  dacă intră 4, 5  într-o oră.  Bună.  Bună , dezbrăcat,  îmbrăcat,  duș,  duș,  un pic de vrăjeală,  asta inseamnă cam 15 min . Ai băut și cafea ? 😂 Retoric. 

Doamne ferește. 😏

Buna 

te asigur ca 4,5 intr-o ora nu am 

multe cereri la 15 min nu au fost 😂😂 

Au fost alte lucruri ,motiv pentru care nu am zâmbit sau glumit la întâlnirea aceea , și știe și el prea bine ( sa se înțeleagă nu a fost nimic deranjant) ,decât unele contraziceri între noi pe niște subiecte 

cine ma cunoaște știe ca,zâmbesc glumesc și mai fac cinste și cu o cafea (pentru persoanele fidele😇🤷‍♀️😉

te pup 💋

Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4
Acum 2 ore, Daniela122 a spus:

Buna 

te asigur ca 4,5 intr-o ora nu am 

multe cereri la 15 min nu au fost 😂😂 

Au fost alte lucruri ,motiv pentru care nu am zâmbit sau glumit la întâlnirea aceea , și știe și el prea bine ( sa se înțeleagă nu a fost nimic deranjant) ,decât unele contraziceri între noi pe niște subiecte 

cine ma cunoaște știe ca,zâmbesc glumesc și mai fac cinste și cu o cafea (pentru persoanele fidele😇🤷‍♀️😉

te pup 💋

Bună Daniela.  

15 min. înseamnă  900 de secunde . Este clar că nu se mai pune  problema de igienizare,  socializare și după părerea mea nu ai nici un pic de respect față de tine .  Ești pur și simplu carne de tun. Îmi cer scuze  , dar dinspre mine așa ceva pare boschetăreală maximă.   

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 5 ore, Turcoaz4 a spus:

Bună Daniela.  

15 min. înseamnă  900 de secunde . Este clar că nu se mai pune  problema de igienizare,  socializare și după părerea mea nu ai nici un pic de respect față de tine .  Ești pur și simplu carne de tun. Îmi cer scuze  , dar dinspre mine așa ceva pare boschetăreală maximă.   

Exact asa gândesc și eu .....

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 8 ore, Turcoaz4 a spus:

Bună Daniela.  

Nu sunt singura persoana care are varianta de 15 min , dar Ok nu este nimic ,cum crezi tu 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

https://ibb.co/THPkqb2

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

Normal protejat

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata (50 extra)

CIM

Deeptroath depinde de grosime  🤗🤗

- 150 lei/30 min

250lei/1 oră.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Daniela122 a spus:

Nu sunt singura persoana care are varianta de 15 min , dar Ok nu este nimic ,cum crezi tu 

E buna și varianta la 15 min … la o descărcare rapida se merita . 

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Hei dragi mei 

tinand cont ca au fost discuții pe varianta de 15 min 

astăzi ca sa fim multumiți prețul va fi: 

100 lei - 30 de min fără cim 

150 lei-30 de min (cim inclus) 

200 lei ora (2 finalizări fără cim)

250 lei ora (2 finalizări , 1 finalizare cim) 

va pupic 

bulevardul unirii nr 6 

disponibila pana la 19:00

• Like 6
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Vizitator Turcoaz4

Nu ești obligată  să îți schimbi meniul după cum vrem noi  , eu mi am dat cu părerea . Cu siguranță sunt și doritori ( 15 , 10, min )   că na ,  fiecare le știe pe ale lui.  Doar că: 

În primul rând chiar dacă știe proprietarul ce faci ,  trebuie s-o faci mai cu discreție,  că probabil și din acest motiv sunt mulți care nu mai vor așa ceva.  

Teoretic încap 4 clienți într-o oră  , practic , poate nici unul.  

În mare parte ce clienți pot veni la 15min  ?  Ai deja ceva experienta și tu în loc să fii mai selectivă cu trecerea anilor , o dai tot în sărăcie.  

Baftă. 🤗

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 16 minute, Turcoaz4 a spus:

Nu ești obligată  să îți schimbi meniul după cum vrem noi  , eu mi am dat cu părerea . Cu siguranță sunt și doritori ( 15 , 10, min )   că na ,  fiecare le știe pe ale lui.  Doar că: 

În primul rând chiar dacă știe proprietarul ce faci ,  trebuie s-o faci mai cu discreție,  că probabil și din acest motiv sunt mulți care nu mai vor așa ceva.  

Teoretic încap 4 clienți într-o oră  , practic , poate nici unul.  

În mare parte ce clienți pot veni la 15min  ?  Ai deja ceva experienta și tu în loc să fii mai selectivă cu trecerea anilor , o dai tot în sărăcie.  

Baftă. 🤗

Nu am dat-o in sărăcie , in fine fie cum crezi tu , nu stau sa intru in amănunte , am făcut o simpla oferta ,dar observ ca am primit hate negativ degeaba 

multumesc frumos 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Daniela122 a spus:

Hei dragi mei 

tinand cont ca au fost discuții pe varianta de 15 min 

astăzi ca sa fim multumiți prețul va fi: 

100 lei - 30 de min fără cim 

150 lei-30 de min (cim inclus) 

200 lei ora (2 finalizări fără cim)

250 lei ora (2 finalizări , 1 finalizare cim) 

va pupic 

bulevardul unirii nr 6 

disponibila pana la 19:00

Deci anilingusul ala activ nu-l mai faci?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
Acum 16 minute, calin04 a spus:

Deci anilingusul ala activ nu-l mai faci?

Serviciile mele sunt:

Oral protejat

Oral neprotejat în funcție de igienă

Diferite poziții

Normal protejat

69 

Masaj de relaxare

Cob și alte fantezii pe care le putem discuta

Anniligus pasiv/

Anniligus activ daca igiena este ireproșabil de curata (50 extra)

CIM

Deeptroath depinde de grosime  🤗🤗

- 100 lei 30 de min fără cim

150 lei 30 de min cim inclus dacă igiena corespunde 

200 ora (2 fin

250lei/1 oră(2 fin -1 fin cim dacă igiena corespunde 

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...